Kyselinový svět elektromobilů

Nejspíše si někdo dělá z lidí pjdel, když ani nenapíšou typ vozidla. taky mě dost zarazilo, že nové baterie stojí stejnou cenu jako staré.

image

Trochu mi to připadá jako výměna trenclí v ruské armádě.
My budeme měnit trenky každý týden.
Kdo s kým určím později.

Mně se tam líbí věta - Cena je cca 248,341.62kč. :smiley:
Kolik to bude až to upřesní? :smiley:

1 Like

Až to upřesní, tak to zase bude cca půl mega. :grinning:

To upřesnění, až po přepočtu převodu dolaru na kč

Vodíkový motor zní docela hezky.

Zvuk vodíkového motoru Alpine Alpenglow Hy4 Turbo | Watch

Vodikove spalovaky miluju, to je jediny system ktery jsem ochoten vymenit za bezny spalovak.

Když se bude vodík vyrábět z přebytků fotovoltaiky, tak si myslím, že je to dobrá volba.

No, tak nova premiova synteticka paliva zrejme zustanou vyhradou bohacu, ani nevim jestli se planuje jejich zlidoveni, tedy vyrazne snizeni cen.

Připomněli světu, že syntetické palivo vyrobit jde.
Ale to vyráběl už Hitler když neměl přístup k ropě, takže žádná novinka.

1 Like

E auta tady byla driv nez spalovaky a taky se nekdo z toho rozhodl udelat premiovy byznys, nemyslim ze nekdy elektro zlidovi, prodluzky viset z oken nevidet, predstava nerealna.

Vyvíječe vodíku ale taky nikdo doma vedle klimy mít nebude.

Neni to uzavrena kapitola, kdyz jsem tady o vodikovych spalovacich psal pred dvemi tremi lety nikdo o nich ani nevedel ze existuji, ma to budoucnost, proste je to otazka vyvoje, vyzkumu.

Výroba vodíku je ale hodně energeticky náročná, proto je běžné použití zatím nereálné. Skladování je taky velký problém.

To ze se tomu nekdo venuje dost naznacuje, nemam predstavu a nejsem odbornik na vodik, nezbyva nez tomu fandit, konec civilizace byl 2012 tak co, ted uz je vsechno jenom prijemny bonus.

Výroba stejného množství energie je u vodíku 2x nákladnější, než výroba stejného množství energie z elektřiny.

Ano, ale ty prodluzky taky nevidet, nechme to bezet.

Ziskavas bonus

Tyhle holky jsou na mě mladé. Před nimi bych moc daleko neutekl. :grin:

Ale prosim te kam bys utikal :balloon: Je to jenom nejaka cizi teta s dcerkou :laughing:

Jenomže jedna by přimhouřila oko. Dvě by se mi už smály. :grin:

Ale nevymyslej, holky na ping pongu se ti taky nesmejou.