Kyselinový svět elektromobilů

FIA prehlasila, ze to zrusili koli tomu aby znizili barieru pre vstup novym vyrobcom.

Asi sleduješ F1 hodně málo.

kazdym novym argumentom si len podoprel ten prechadzajuci nespravny a teraz ti to nejako cele spadlo co?

Já se divím, že zrovna Ty nepoužíváš AI, aby Ti poradila.
Zrovna v Tvém případě by byla hodně užitečná, ale mám pocit, že největší problém je ten, že nevíš na co se máš ptát.

uzavreme to tak, ze si nedokazal ani s pomocou AI vysvetlit svoje myslienkove pochody.

Já AI nepoužívám. To Ty sám nevěříš ani odkazům, které Ti tu občas vložím a stejně si meleš svou.
Ale nějaký výsledek to má, protože časem je začneš brát za své jako v případě kompresního poměru.

ale nevlozil si odkaz. zrejme ti uz ani nie je jasne voci comu sa tu pries.

Ale vložil. Už jsi zapomněl na článek ve kterém se psalo, jak se musí motor nejdříve zahřát, aby se s ním dalo bez poškození otočit?

na to by som sa velmi neodvolaval kedze si o tom takisto vedel figu borovu kedze si tvrdil, ze sa kompresny pomer na studenom motore neda zmerat, a ze su vo FIA hlupaci. Ja som akurat nevedel, ze sa motor neda otocit za studena pretoze je prilis natesno.

Hlavně že jsi stále mlel svou ještě hodně dlouho po vložení odkazu a stále jsi tvrdil, že nemám pravdu.

ono to je aj vec zvyku. 4 z 5 veci co tu tvrdis su hluposti, tak sa potom nediv. Statisticky mi to vychadza tak, ze len ked it protirecim tak mam na 80% pravdu.
tak ako teraz.
poviem, ze sa mi paci technologicka vyzva v F1 a ty tu hned zacnes splietat nejake konspiratorske hovadiny.

1 Like

Nemůžu za to, že jsi tak technický chabý, že se Ti i zcela jednoduché věci zdají nadpřirozené.
Tvůj problém je v tom, že jsi tak mimo, že neumíš AI položit otázku tak, aby pochopila na co se ptáš. Pak se nediv, že Ti nedokáže odpovědět.

Našel jsem velice zajímavý článek, který by si měl prostudovat každý nadšenec kyselin, ať ví do čeho jde.
(Pelhřimova)
Mýty kolem elektromobility | ČVUT Fakulta strojní

E-autum odzvonilo a myslim ze definitivne, Cina na to kali a my v EU doufam v budoucnu nic podobneho nedopustime, neni totiz prijemny nechat se vest hlupaky, nezije se nam pak moc komfortne.

Volvo je taky čínská automobilka a přesto od elektromobility ustupuje.
Asi nebude trvat dlouho a to samé udělá celá Čína. Však ono je úplně jedno v čem Čína nejen Evropu převálcuje.

Je to jednoduchy, klesajici graf prodeje to jisti, kazdy produkt ktery se neprodava konci stejne.

Rok výroby 2014 - nie som dobrý v matike, je to viac ako 8rokov po ktorých je batéria KO?

Nevzdávajte sa, ste hrdinovia :+1:

1 Like

Zahráváš si. Ale upálit Tě nemůžou, to je klika :smile: .

1 Like

No, ted na rekni co tim pocitacovym souborem ktery umi vyrobit 10ti lete decko chces rict ty nas bateriovy hrdino :raising_hand_man:

Palec nahoru :+1: za odvahu. :wink: