Kvalifikáciu v Belgicku ovládol s veľkým náskokom Verstappen, na pole position sa postaví Leclerc | Magazín F1 - F1online.sk

Jako u Bretnixe je to žel opakovaný jev, kdy klidně napíše o někom nějaké lži, nebo obecně nějaké lži, dotyčný ho na to upozorní a přednese argumenty které vedou k tomu že Bretnix nemluví pravdu, ale jemu je to uplně jedno a tvrzení nestáhne, neomluví se, prostě nic. Dokonce už se k tomu ani nevrátí. Pro takhle křivou povahu je internet jak dělaný :man_shrugging:

1 Like

Ano to opomijim, protoze ten text se netyka jen dotycnych. Takze je irelevantni ze oslovi nektere, kdyz pak pise obecnou formou a formuluje vety jako objektivni pravdu.

Zde konktetne mluvi o tom jak mame a o cem diskutovat. Mimochodem te zminuje. V kontextu textu to vyzniva ze jsi to delal jinak, ale kdyz s tebou promluvil uz to tak neni. Proto v tvem pripade pouzil vytaz ( s opacnymi tendenciami). Protoze to prece byli u tebe jen “tendence”.

Kdyby te respektoval, veta by znela absolutne jinak. A uprime. Ty presne vedes ten typ diskuze ( ja taky), kterej tenhle clovek shledava

… no nazor jak na tento typ fanouskovstvi nahlizi si udelej sam.

Takže toto Ti vadí najviac, vyzeralo to tak.

Uznávam, predposledná veta pôsobí arogantne. Nebola tak myslená, ale OK, mal som pointu formulovať inak.

Na zvyšku by som ale bez ohľadu na formu nič nemenil. Ak Ťa to uráža, ver že chápem. Ale nebudem sa kvôli tomu tváriť, že to myslím inak.

Príspevok bol písaný v dobrej voli, mohol si ju opatovat aj ked nesuhlasis.

1 Like

Nikdo z nas tu neni dokonaly. Vsichni se tu dopustime preslapu. Bretnix, ty, ja, kdokoliv dalsi. Snad jen @PUFF je dokonalej. Ale porad je tohle forum velmi kultivovane. Fanousci tady jsou naruzivy, ale az na par vyjimek slusni.

Takže vyvozovat jaký mám život z toho, že jsem nadšený z Alonsa v F1 a prožívám to na foru o F1, to je OK, jo? :smiley: Arogance z toho kape. Posunul jsi to bohužel do osobní roviny, která tu nemá co dělat. :man_shrugging:

Dobře. Zkusil jsem trochu zprostředkovat nějaký “smír”, ale asi to není možné (nebo se na tu roli nehodím). Některé nesouhlasné poznámky ze strany @Arafinwe jsem zaznamenal, ale jak jsem napsal, nemyslím si, že mě čte úplně správně. Ale v té věci o sezónách 2010 a 12, kterou cituješ, má věcně pravdu. Lze ocenit výkony FA (a střízlivě nahlédnout i jejich limity, především v roce 2O10, kdy FA také chyboval a těžil z technických problémů soupeře) bez toho, aniž bys zuřivě shazoval výkony a úroveň vítěze šampionátu jenom proto, že vyhrál šampionát - což je právě případ některých “ultras”.

Ať teda oddělíme to, o čem lze věcně hovořit, od toho, co už není z té věcné stránky nutné přidávat (a co se tady do jisté míry stalo, ano, byť bych to neurgoval tak podrážděně).

A jinak, přešlapu jsem se v tomto případě nedopustil (dokonalost si tím nenárokuju). Na F1sports.cz jsem byl (poměrně dlouho), takže vím, kdo a co se tam dělo. Ostatně dotyčný tam vystupoval podobně jako tady, jen tehdy tam byly verbálně ještě šílenější případy - ale v (doslova) orgiích antivettelovské nenávisti - což rozkládalo to fórum nakonec až nepříčetným způsobem - si tam mnozí libovali a notovali navzájem (někteří fans SV se bohužel nechali unést a začali oplácet stejným). Teď se všichni tváří, že tam prakticky nebyli. K smíchu.

4 Likes

V tom už je velká dávka podlosti no, to se nedá jinak nazvat. Hlavně když si vzpomenu co na f1sports bylo za případy.

Dobre, posledná poznámka, a asi aj moja chyba. Podcenil som asi s akou napnutostou to budete citat.

Ked pisem o “Tvojom” - tak tým nemyslím Teba ani Situsa osobne v tomto prípade. To bol použitý zvrat pre hocikoho - pre hocikoho to platí, mal by sa nad sebou možno zamysliet.

Teraz ci to platí pre Teba alebo Situsa netusím. Vy viete ako vyzera Váš emočný život. Co Vám v poslednom roku urobilo najviac radosť, smutok, na co sa najviac tesite.

Ak je to vela rôznych veci, super. Vy viete.

Ale ano, ak je to Alonso a hlavne Alonso, je to na zamyslenie.

To je cele.

1 Like

Jine prispevky nez v dobre vuli nepisu. Poznam dobre argumentacni fauly a nemam je rad. A obcas me donuti reagovat.

A neurazime me to, ale mas pravdu ze mi to vadi.

Nazory je mozno podavat formou, ktera jasne implikuje, ze jsou to moje nazory a subjektivni pohled na vec. A to tvuj text neni ani nahodou.

Nejde o to ze by se s nekterymi vecmi co jsi napsal nedalo souhlasit, nebo je akceptovat jako nazor. Nicmene forma ja pro me neakceptovatelna.

Ale vidis. Tenhle text co jsi napsal je uplne neco jineho.

A presto ze to vypada jako malichernost je to zakladni stavebni kamen kazde diskuze.

Jordan Peterson, kdysi na nejake prednasce rekl. Parafrazuji samozrejme : Jak chcete vest smysluplnou diskuzi, kdyz na me hned prvni vetou zautocite a naznacite, ze vas nazor je v dane veci relevantnejsi nez muj.

Asi dostal ode mě někdy nařezáno a já už si to nepamatuji :man_shrugging: S tím co dělá tady bych tomu i věřil :face_with_hand_over_mouth: Možná je poznamenanej více než tušíme když takhle mluví.

Kterýžto citát můžeš vztáhnout především na zdejší ultras. Jejichž samolibá rétorika mluví sama za sebe i tady (a proto s nimi nemá smysl komunikovat, alespoň ne pro mě).

1 Like

Rok 2010. Alonso neni schopen predjet Petrova. Sezonu jsem videl z rychliku. Nicmene i toto je argumentacni, ted ne faul, ale fail @Arafinwe . Tento bych mu ale nevycital, protoze ho dela kde kdo.

Argumentuje chybou Alonsa v Monaku a zde naznacuje ze prave pro tuto chybu neni potreba smutnit kvuli Abu Dhabi.

To jako Vettel v te sezone neudelal chybu? O titulu nerozhoduje jeden zavod. Nikdy. A chyby? Kazdy pilot dela chyby. I Max. Ten mel vcera sakra kliku.

Alonso mel za me jednoznacne horsi auto a stejne do posledniho zavodu sel jako favorit. Muj nazor.

Ale co obhajoba Alonsa neni muj bussines. :grinning:. Ja mam dost prace se svym konikem. Ten se zase predvedl. :man_facepalming:

2 Likes

Presne takhle jsem to myslel. :wink:

Nebyl tam někdy jakýsi Mráz, který měl nanávistný blog o Alonsovi někde na netu? :smile:
Já si ho moc nepamatuju, protože když jsem se tam začal objevovat, tak on nějak postupně vymizel. Ale pak tam byli další ouchylaci…to byl fakt soubor a neni divu, že to tam museli zrušit. No Bretnix dá za příklad tebe?!? :man_shrugging:, takže asi trauma bude mít.

:grin: Jseš na dobrém začátku toho, aby tě začal ignorovat.

To byl Kimovec myslím. Ale tam měnili nicky jak na běžícím pásu takže ti nejhorší prevíti měli několik nicků a střídali je častěji než fusekle. Nejhorší je že kam jdu, tam přilezou :man_shrugging:

Vadí vám na ženách strie?
  • Ano
  • Ne

0 účastníci

V tom sešitě máš i ty flašky? Já jen aby jsi nezpomněl :smiley:

Však tebe tam i nějakej fakt stalkoval, ne?