No to je hádám on, airobot.
Jo to by na nějakýho toho ouchyla z f1sports sedělo…
Takže až budu mít náskok taky 80 tak se mi záhadně objeví taky banánek?
Ne. Udělám vám hezký Vánoce kluci, aby jste měli s rodinou dobrý pitivo na přípitek.
Nikdy jsem nezastával názor, že vítězství jednoho je potupou druhého. SV - tehdy stále mladý pilot s ne takovou zkušeností. V létě 2x sestřelil soupeře, např. Buttona ve Spa. Ale také ztratil tři jasné výhry technickým selháním. Bez toho by FA nikdy v boji o titul v závěru nebyl - to je jednoduchá matematika. Poukaz na chybu v Monaku u @Arafinwe jde, věřím, právě na konto adorace FA s tím, že v horším voze byl v boji až do konce sezóny - je to poukaz, že takové jezdecké absolutorium to vždy nebylo a hodně mu pomohly i okolnosti, které ale nejsou vlastní kvalitou jízdy dotyčného. Nepíšu to proto, abych ho shodil nebo zatratil, ale je to právě příklad toho konfirmačního zkreslení (když v sezóně, v které bojoval o titul, udělal chybu FA, je to irelevantní, u SV je to “důkaz” nekompetentního jezdce, který vítězí jen díky autu). Pak ale nemůžeš diskutovat, když druhá strana na tomto dvojím metru lpí jako na “objektivním”. Přitom stačí ocenit hlavně to pozitivní na výkonech obou pilotů, když už se dostali do finále. O nějaké nekritické adoraci SV a pranýřování FA to není. Problém je v nekritické adoraci FA (a pranýřování SV) a tady začaly ty výpady vůči @Arafinwe , že on to takto černobíle nevidí.
To chválím, ženě to bude hodně chutnat Dobrou
Inu tak uz to na netu chodi. .
No a ja nevidim problem v tom kdyz mi nekdo napise, ze nejsem pravej fanda Maxe, kdyz vidim i jeho chyby, nebo kdyz dokazu ocenit i jine piloty ( treba umeni sira Lewise Carl Davidson Larbalestiera Hamiltona), ale vadi mi napriklad forma ale i cast obsahu @Arafinwe .
A i ja dokazu napsat takovej text. Nelibi se ti neco na druhejch. Ok, napis to. Klidne i jako @Arafinwe, ale pocitej s odezvou. A ano, muzes ji ignorovat. To tady na netu jde vzdycky. Obcas sem neprijemny a kousavy, ale snazim se byt slusny. Ale opravdu nevyznavam to o nastavovani druhe tvare.
A uprime. Fanousci Nanda jsou sice umanuti, ale vetsinou slusni. Nevsiml jsem si nejakych uletu, jako treba u Merglfans ( ne vsichni). Taky moc nemusi Maxe, ale diskuzi vedou jinak.
Ale nechci resit Nanda.
Potvrzuji. Když nastaly na Sportsu zmatky psaní přes fuck book, tak hned přešel na News.
Ty zmatky s fcb mohly nastat až poté, kdy redakce původní fórum zrušila a nové převelela pod fcb (to už jsem tam delší dobu nebyl, ale občas kouknul). Měl jsem samozřejmě na mysli dobu, kdy fórum dlouhé roky hnilo a žumpovatělo (ten proces začal už během vetteléry), až to redakce jako výsledek agonie utnula (a převedla pod fcb a dál už nevím - na fcb jsem nikdy nebyl a ani na jiné síti).
Já chodil na news mnohem dříve, než se Sports začal rozpadat. (Registrovaný: 28.02.2011 22:40)
Situs Registrovaný: 03.10.2014 17:38
Teď mě to došlo.
Další toxický nick Situse byl Šitner.
Říkal jsem si že měl dva, ale vzpomněl jsem si jenom na Piškotka.
Tak to samozřejmě zase není pravda.
Sám jsi psal když jsi odešel že už všichni kteří za něco stáli odešli. Takže jsi šel taky.
Ale zapomněl jsi napsat že jsi odešel, protože tě mazali ty tvoje bezduché zfanatizované a útočné bláboly.
Tymto tvojim komentarom si podla mna nevyjadril nic ine, nez komplex z tvojej vlastnej malosti.
Už jsem ti to psal ale očividně ti to musím napsat znova, na f1sports se v pozdějších fázích nemazalo vůbec nic, takže si to bud nepamatuješ a nebo záměrně lžeš. Doslova ani na f1news nedostal nikdo z nich ban, to dostal Hogřík až tady (nebudu zapírat, že podle mě mu odpočinek od diskuze prospěje)
@Ferda Oni odešli určitě dřív, protože já zůstával a ještě nějakou dobu to fungovalo normálně. Pak to zprasili FB diskuzí a pak to radši zrušili úplně. Vtipné bylo jak v nedávné době chtěli zkusit obnovit, po asi 14 dnech zjistili, že to nebyl dobrej nápad a zase to zrušili
Já na news ban dostal. Ví se proč, Robertino a pár dalších se mě zastáli a proti nevoli jisté osoby jsem byl vrácen.
Ty jsi byl vždycky jinej, Ferdo
Mimochodem proti vůli které osoby jsi byl vrácen? Petr vždycky tvrdil, že on nemá s moderováním diskuze nic společného
Chceš tím naznačit, že jsem vzácnost jako cizokrajné koření?
No ty jsi se hádal přímo s redakcí, oni nesnesou jakoukoliv kritiku, to se pak banu nemůžeš divit.