Kto nahradí Hamiltona? Možno je čas, aby sme boli odvážni, odkázal Wolff | Magazín F1 - F1online.sk

Ja nemám v pláne nič rozbaliť.

Ani im nič vysvetľovať …to im George vysvetlí sám.

A v podstate ani nemám v pláne sa sem nejak aktívne vracať. Ale dočasne vítam :wink:

A kto je ten posledný člen ?

1 Like

toho neprezradim, jak sa vravi, mozno pride aj kuzelnik :smiley:

co sa tyka russela, viem, ze si donho obcas rypnem ze je corpo-bot, ale jak pises vyssie, tiez si myslim, ze ma na to byt v MB jednotkou a neni treba tam dalsiu jednotku hladat, presne z toho dovodu, ktory popisujes, ze ked jeho kamosi z generacie na to maju tak preco nie on … proste tam mal extra silne meno Hamilton proti sebe a teraz sa ukaze, jak moc mu mercedes doveruje

Bretnix? :slight_smile:

Odkial beries, ze z dvojice Russell - Albon by bol prave Russell jednotka? Obaja kvalitny a vo Williamse porovnatelne vykony, takze nejaky velky rozdiel medzi nimi nevidim.

Inak, nevieš, čo je s ním? dostal dáky ban alebo čo? :slight_smile:

image

:sob: :sob: :sob: :sob:

3 Likes

Ban asi nie, on nemal za co dostat ban. Asi to len leavol, lebo tie diskusie tu isli rapidne do prd3le od prichodu alzakov. Z klasickych sobotnych a nedelnych debat o quali/preteku sa stalo len olizovanie Alonsa a jeden zavisly clen sa tu nonstop hada s niekym a pise take mnozstvo komentarov, ze to zahlti diskusiu. :slight_smile:

2 Likes

O kurwa mač, na @rHapo som uplne zabudol. :frowning:

Snad sa na zaciatku sezony vrati. :slight_smile:

1 Like

Nekdo mi psal ze Bretnix je po infarktu.

Mohl by to být Norris nebo Leclerc, když mu ve Ferrari bodli kudlu do zad.
Ale třeba tam hodí Antonelliho. :slight_smile: (doufám)

Cokoliv jiného nepřipadá v úvahu.

1 Like

Archivováno​

image

2 Likes

Ok, aj by som sa čudoval, ak by to bol ban, však, ako si spomenul, niet kvôli čomu.
Čo už no, nečudujem sa mu :frowning: , “alzáci” sú na jednej úrovni #teamLH44, fakt sa to niekedy nedá.

3 Likes

Jestli podepíšou Maxe, tak už nikdy nebudu věřit ničemu, všechno bude možné :grin:

3 Likes

To už skôr podpíšu Grosjeana ako Maxa. Ešte pre 2026 by sme mohli špekulovať, ale 2025, keď RB je zatiaľ neohrozene na čele a Max tam má svoj dream team Horner-Marko-Newey-GP, tak to je úplne nereálne.

1 Like

Nemýliš si ho s temným syrom?

Ten je pomyleny az az :joy: a bobovi nepise nik :joy:

3 Likes

Bob si píše akurát tak s Hogrom možno a cez správy ohovárajú ako sa minule Honzík prekecol. :joy:

Co konkrétně se nedá? Že se někdo dokáže bránit lhaní a nesmyslným utokum? Tebe to taky vzalo?

1 Like

Alonso už pár dní žádný příspěvek na IG. Asi je v intenzivní přípravě. :thinking:

1 Like