Ja nemám v pláne nič rozbaliť.
Ani im nič vysvetľovať …to im George vysvetlí sám.
A v podstate ani nemám v pláne sa sem nejak aktívne vracať. Ale dočasne vítam
A kto je ten posledný člen ?
Ja nemám v pláne nič rozbaliť.
Ani im nič vysvetľovať …to im George vysvetlí sám.
A v podstate ani nemám v pláne sa sem nejak aktívne vracať. Ale dočasne vítam
A kto je ten posledný člen ?
toho neprezradim, jak sa vravi, mozno pride aj kuzelnik
co sa tyka russela, viem, ze si donho obcas rypnem ze je corpo-bot, ale jak pises vyssie, tiez si myslim, ze ma na to byt v MB jednotkou a neni treba tam dalsiu jednotku hladat, presne z toho dovodu, ktory popisujes, ze ked jeho kamosi z generacie na to maju tak preco nie on … proste tam mal extra silne meno Hamilton proti sebe a teraz sa ukaze, jak moc mu mercedes doveruje
Bretnix?
Za mňa ak sa nezmení nič tak George na 1 a Toto to v podstate povedal.
Alex k nemu a práve Kimi do Williamsu. Pre Tota 2 muchy jednou ranou
Odkial beries, ze z dvojice Russell - Albon by bol prave Russell jednotka? Obaja kvalitny a vo Williamse porovnatelne vykony, takze nejaky velky rozdiel medzi nimi nevidim.
Inak, nevieš, čo je s ním? dostal dáky ban alebo čo?
Ban asi nie, on nemal za co dostat ban. Asi to len leavol, lebo tie diskusie tu isli rapidne do prd3le od prichodu alzakov. Z klasickych sobotnych a nedelnych debat o quali/preteku sa stalo len olizovanie Alonsa a jeden zavisly clen sa tu nonstop hada s niekym a pise take mnozstvo komentarov, ze to zahlti diskusiu.
Nekdo mi psal ze Bretnix je po infarktu.
Mohl by to být Norris nebo Leclerc, když mu ve Ferrari bodli kudlu do zad.
Ale třeba tam hodí Antonelliho. (doufám)
Cokoliv jiného nepřipadá v úvahu.
Archivováno
Ok, aj by som sa čudoval, ak by to bol ban, však, ako si spomenul, niet kvôli čomu.
Čo už no, nečudujem sa mu , “alzáci” sú na jednej úrovni #teamLH44, fakt sa to niekedy nedá.
Jestli podepíšou Maxe, tak už nikdy nebudu věřit ničemu, všechno bude možné
To už skôr podpíšu Grosjeana ako Maxa. Ešte pre 2026 by sme mohli špekulovať, ale 2025, keď RB je zatiaľ neohrozene na čele a Max tam má svoj dream team Horner-Marko-Newey-GP, tak to je úplne nereálne.
Nemýliš si ho s temným syrom?
Ten je pomyleny az az a bobovi nepise nik
Bob si píše akurát tak s Hogrom možno a cez správy ohovárajú ako sa minule Honzík prekecol.
Co konkrétně se nedá? Že se někdo dokáže bránit lhaní a nesmyslným utokum? Tebe to taky vzalo?
Alonso už pár dní žádný příspěvek na IG. Asi je v intenzivní přípravě.