Kto nahradí Hamiltona? Možno je čas, aby sme boli odvážni, odkázal Wolff | Magazín F1 - F1online.sk

Věřím, že jsi mi chtěl udělat radost. Situse jsem tam opravdu chvíli viděl, ale během minuty dvou jeho hlasování zmizelo stejně jako o mnoho později Tvé.
Nemám důvod si vymýšlet, navíc sám přiznáváš, že jsi na Gaslyho klikl a ten klik tam teď není vidět.
Jasný důkaz, že ajťáci tohoto fóra opět pohořeli.

Tak Leclerca mysli urcite, o dalsich nemam ponatia.

Měl si uzavřít hlasování dříve než jsem si to rozmyslel. :sweat_smile:

Sranda je, že tomuto článku chýba jedna dosť zásadná časť originálu …myslím že to na dosť vela veci odpovedá.

A buď je to preložené z prebratého článku, alebo je to cielený clickbite

Dyť na tom přece nezáleží. I to hlasování je zde pouze pro zábavu, tak proč se nějakou nedokonalostí trápit. :wink:

Jasně že je to jen pro zábavu - chvili jsem tam chtěl dát i Vettela.

1 Like

Tím bys taky pár lidí hodně potěšil. :slightly_smiling_face:

Ty mas riadne horucky :rofl: :rofl: :rofl:

V originál kontexte je celkom jasné, že Bold sa myslí skôr nejaký mladík.

Alex defacto niekoľko krát povedal že do RB späť nechce.

MS nie ale Kimi je viditeľné veľký talent. Vidieť to je …a koniec koncov Max čo jazdil skôr ako išiel do F1.?

Za mňa ak sa nezmení nič tak George na 1 a Toto to v podstate povedal.

Alex k nemu a práve Kimi do Williamsu. Pre Tota 2 muchy jednou ranou

To znie ako rozumná voľba a bola by to za mňa výborná dvojica.

Alonso je za mňa nereálny = zaujímavý nápad ale ďalší dôchodca a oni sú v ideálnej pozícii preniesť zodpovednosť na Georga na ktorého stavili kým nepríde Zmena pravidiel = asi prvá opätovná šanca bojovať o titul.

Osobné si myslím že tu transition uvidíme už tento rok …je jasné že George musí byť leading driver už teraz.
Tak ako niekedy proste stavili na Charlesa vo Ferrari a prestup LH tam vôbec nevnímam ako zmenu tejto skutočnosti

Skvelé …prečo sa pýtaš?

nemyslim si ze Alex Albon pojde do Mercedesu. Toto Wollf nebude chciet Albona lebo ten uz je v pozicii ze by mohol utocit na GR ako na timovu jednotku. Toto tam bude chciet jazdca ktory bude trosku skuseny ale nebude brat body timovej jednotke. A hlavne tam bude chciet jazdca len na 1maximalne 2 sezony zakial nenabere skusenosti A.K. Antoneli. A tam ma jazdca ktoreho ma poruke -Micka Schumachera. A zalepi oci aj fanusikom ked da na jednu alebo dve sezony Mickovi

To byla otázka na budoucí fanoušky z řad Alo fans :wink:

To byla otazka? Já myslel, že snaha o rypaní :grinning:

1 Like

Rýpat? Já? :thinking:

151515151

1 Like

no len ci chcu mat z georga timovu jednotku ked sa ukazalo, ze jeho odhad kam smerovat auto nieje az tak dobry
georgo bol za to aby vyvijali dalej bezbocnicovy koncept, lujzo od zaciatku hovoril, ze ho treba zahodit. po roku a pol sa ukazalo kto mal pravdu a kto sa pomylil

ak wolff hovori o tom mat odvahu tak odvaha je len a len nasadenie novacika, ktory bud zaziari, alebo vybuchne
dat albona, alebo hociktoreho dalsieho o ktorom sa vie ake ma kvality nieje ziadna odvaha. co je na tom odvazne? to je tak odvazne ako zobrat po odchode rosberga bottasa :slight_smile:

on hovori o odvaznom rozhodnuti, nie o hlupom rozhodnuti :slight_smile:
mlady schumacher nema na to aby jazdil v time ako mercedes. on vlastne ukazal, ze nema na to(ked ide len o vykon) aby jazdil ani v time z konca pola

jazdca ako schumacher si moze zobrat tim ktory potrebuje peniaze ak by ten dokazal priniest 10-15 mega

Vitaj s5, este chyba jeden clen osadky a mozeme to rozbalit naplno :grinning:

Na to cakam aj ja :joy:

A toto si kde vzal ? To sú čisté ničím nepodlozene fabulacie aby zapadli do naratívu ako zase Russell na niečo nie je vhodný.

Na toto nemali žiaden vplyv a George už v lete 2022 vravel, že ten koncept nebol dobrý ! Na to je dôkaz na to čo tvrdíš ty nie ! Lewis takisto nie je génius čo hneď vedel aká je to sprostosťa len ho chudáčika Mercedes čo ho počúval na slovo nepočúval.

Chybu urobili inžinieri a ani feedback pilotov ju zázračné nespasi = ak by áno a Lewis je taký múdry tak už by to bolo.

A znova = článku tu chýbala celá časť kde Toto odcenil jeho prínos ako inteligentného a rýchleho jazdca = to prvé slovo ja chápem presne v rozpore s tým čo tvrdíš a aj toto celkom jasné vysvetlil, že doteraz za ukázalo že otázka lídra nie je zásadný problém lebo je tam George.

Georgovi chýba poriadny inžinier, Marcus je uselles nič viac. Z Rikim im to šlo fantasticky = aj na dobre rozhodnutia potrebuješ dobre informácie.

Takže neviem podľa mňa chcú podľa všetkého.

O Mercedes pod vedením GR sa ja rozhodne nebojím

A Alex tam kľudne do doby, kým nebude ready Kimi môže byť. Dôkaz že talentu je lepšie dať čas je totiž set to lead this group from 2025 onwards.