Kto nahradí Hamiltona? Možno je čas, aby sme boli odvážni, odkázal Wolff | Magazín F1 - F1online.sk

Formula 1 má za sebou jeden z najvzrušujúcejších dní vôbec. Lewis Hamilton sa v roku 2025 stane pilotom Ferrari a nasledujúca sezóna bude jeho poslednou v Mercedese. Čaká nás teda rok, keď bude stajňa z Brackley bojovať tak trochu s jednou rukou za chrbtom. Zároveň budeme vzrušene očakávať, koho si napokon Toto Wolff vyberie ako nástupcu sedemnásobného šampióna.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/141414/kto-nahradi-hamiltona-mozno-je-cas-aby-sme-boli-odvazni-odkazal-wolff
1 Like

Alonso, Vettel alebo Albon?

Albon je podla mna najrealnejsia volba, ale jak sa aj pise v clanku ani Antonelli ani Alonso by neboli zli

2 Likes

Ja to zoberiem. Stačí mi iba milión na sezónu. Myslím, že to bude veľmi odvážny ťah. Len treba trochu zvýšiť váhový limit auta.

Volných jezdců bude po téhle sezóně, tolik, že je můžou přehazovat vidlema.

Předpokládám, že se Toto nějakou bude nějakou dobu rozhlížet, než se rozhodne pro náhradu za Hamíka. Tím pozdrží celý trh s volnými jezdci a někdy koncem léta by se mohla rozpoutat přestupová lavina s jezdci jakou F1 ještě nezažila.

1 Like

Jaky odvazni.
Dokola vysvetloval ze Mick Schumacher by mal dostat sancu v kokpite F1.
Tak ano alebo ne ?

Tvl on to bude fakt ten Alonso :open_mouth:

Sainz je volný už teď. Ocon je Totův jezdec, kterého protlačoval Mercedes i v Renaultu.
Logicky by Toto nad Alonsem vůbec neměl přemýšlet.
Ale dá se v F1 na nějakou logiku spoléhat?

Ještě ať počkaj, já si chci užít předváděčku nového :green_heart: Astonu! :laughing:

IMG_3810

Slovo odvaha se spojuje jen s Alonsem :pinched_fingers: :smile: Navíc jestli půjdou po výkonu a konzistenci nemaj alternativu.

1 Like

Spravil si v nazve Haas viac chyb :grinning: (haas presstavenie je dnes)

Proč by nad ním neměl přemýšlet? Jednou řikal, že Alonso vozí v průměru o 3 místa lepší pozice než na které má auto. Tak si představ kam by to dotáhli v případě nove dominance. 🫢

2 Likes

Preco vlastne alonso nikdy nebol v mercedese? Je otom nejake backside info?

Vedle Hamiltona ho měli vzít? Ham jim asi stačil…

2 Likes

@spineIesssheep
Pouze odhaduji, ale když se podíváme do historie, tak se v F1 událo tolik převratných událostí, že by si na ně nikdo nevsadil.

Zatím to ber tak, že Mercedes nemá kam spěchat. Teď se budou všichni důležití jezdci co nejvíce snažit, aby ukázali světu jak jsou doknalí.
Koho si nakonec Toto vybere zatím ještě nikdo neví, ale jsem si jist, že pro F1 bude letošní honba za trojcípou hvězdou hodně zajímavá.
A Alonso? Dávám mu šanci tak 10-15%.

Alonso a nech tam ziska svoj 3 titul.

Jako dávám tomu 50%, vzít Albona nebo Bottase nebo Hulka by bylo na pohodu, no odvaha je u Alonsa.

Z čeho já mám obavy je že to způsobí v týmu jen čurbes. Nesmí se tím nechat ovlivnit, musej oni velmi chtít, ne tomu jít Alonso vyloženě naproti.

2 Likes

V tebou vytvořené anketě se mu věří více. A to mu bude již 43 let…

Hodně, ale opravdu moc hodně se teď směju :slightly_smiling_face:.
Vaše chápání psaného textu je vážně na pováženou a chtělo by to bližší výzkum vašich nervových spojení.