Jo no, v Astonu to může zasét semínko pochybností. Ale tak to zkrátka je a Alonso to v hlavě jako alternativu, k případné nespokojenosti z nadchazející formy Astonu, určitě už má…
Chtěl bych aby Aston rozbil jakoukoliv pochybnost svou rychlostí.
Shodneme se že nejlepší bude když Aston letos vyjede ve skvělé formě
ak by im odmietol maldonado, tak dufam ze antoneli bude mat v f2 silny uvod roka, to by bola dalsia bomba.
Dnes se už nedá věřit ani téhle anketě.
Sám jsi dříve klikl na Gaslyho a @Situs myslím na Ocona a teď jste oba označeni pod Alonsem.
Klasická manipulace, takže spíše očekávejmě Alonsův odchod do důchodu.
Mažu na pinec.
A když dobrá nebude, což bych pochopitelně nerad, tak to samo mění vše. Pak Mercedes může být taky jediná spása aby pro Alonsa mělo smysl ještě v jeho věku pokračovat.
Jak je aston dobry zisti Alonso relativne rychlo
Edit: hlavne sa mu podla mna teraz po vcerajsku v hlave rozjela strasna matematika, doteraz podla mna bol v tom ze s Astonom idu pre to
My nakonec taky
Mercedes už nebude chcieť dôchodcu. Záleží ako bude jazdiť Russell túto sezónu (a aké budú mať auto) a podľa toho tam buď dajú nádejného juniora, spoľahlivú dvojku alebo potenciálnu novú jednotku.
Takže mi to vychádza na tieto možnosti:
Andrea Kimi Antonelli
Esteban Ocon
Alex Albon
Co mate s tym antonellim vsetci? Chalanko relane neodkruzil ani kilometer v poriadnej formulovej serii a uz ho vsetci pasujete do pozicie najstra sveta…
Alonso nie je odvaha ani náhodou. Spoľahlivýa predbisatelny jazdec, žiadna buducnost. Ale toho talianskeho mladíka keby dali, tak pred 2026 si ho 1 rok zaucia. Úplne ideálna kombinácia aj v prípade, keby sa George náhodou niekam rozhodol odísť (čo si myslím, že sa nestane, keďže to tam v Mercedese chce ovládnuť pre seba a na druhu stranu, strednodobo v top teamoch pre neho nie je miesto)
Jak na tom bude Aston letos ti řeknu klidně hned.
Totálně špatně, jiná možnost ani není.
A odpovím i na otázku jestli může Mercedes vážně uvažovat o angažování Alonsa. Ani chvilku o tom nikdo nebude uvažovat.
Ze ty si dostaval same jednicky z pisania satiry?
Ve škole ani ne, ale poslední roky mi za psaní relativních nesmyslů občas i platí.
Takže tvoje narážka je vlastně relevantní.
Je tam obrovska porcia nadsazky a podla mna iste sympatie k alonsovi prechovavas
Platia ti za psani nesmyslu alebo za predepisovani nesmyslu? (na margo tvojej prace)
Teď jsi mě donutil se nad tím vlastně poprvé zamyslet.
Zdá se že za obojí .
Měl bych přehodnotit svůj přínos společnosti
Som zvedavy ako Toto obkeca preco do auta neposadi Schumachera.
Ako sa z toho vykruti a vyvyní.
Na to si pockam, na to pokrytectvo.
Ja by som zo srandy urobil zbierku ale tak ci tak nemas licenciu aby si tam mohol sediet.
Nevidim do toho ale aj z osobnej skusenosti viem ze vsetky sr4cky od “shrinka” z cloveka spravia skor ci neskor zeleninu
Gaslyho sem tam dal abych ti udělal radost. A @Situs nehlasoval, takže své anketě mužeš s klidem dál věřit, je v pořádku.
Jak by, úplně jednoduše. Mick je spokojený ve WEC, dohodli jsme se, že je to pro něj vhodnější soutěž/Mick od nás dostal jiný úkol/s Mickem už počítá Alpine… To jen tak namátkou, Toto si určitě vymyslí deset jiných zdůvodnění a ještě bude mít tu výhodu, že Mick ho jako hodný chlapec neshodí. Tohle je v tom rybníku piraň opravdu nejmenší problém.