Kto nahradí Hamiltona? Možno je čas, aby sme boli odvážni, odkázal Wolff | Magazín F1 - F1online.sk

Jo no, v Astonu to může zasét semínko pochybností. Ale tak to zkrátka je a Alonso to v hlavě jako alternativu, k případné nespokojenosti z nadchazející formy Astonu, určitě už má…:man_shrugging:t2:
Chtěl bych aby Aston rozbil jakoukoliv pochybnost svou rychlostí.

Shodneme se že nejlepší bude když Aston letos vyjede ve skvělé formě :smile:

2 Likes

ak by im odmietol maldonado, tak dufam ze antoneli bude mat v f2 silny uvod roka, to by bola dalsia bomba.

Dnes se už nedá věřit ani téhle anketě.
Sám jsi dříve klikl na Gaslyho a @Situs myslím na Ocona a teď jste oba označeni pod Alonsem.
Klasická manipulace, takže spíše očekávejmě Alonsův odchod do důchodu. :grin:
Mažu na pinec. :ping_pong:

A když dobrá nebude, což bych pochopitelně nerad, tak to samo mění vše. Pak Mercedes může být taky jediná spása aby pro Alonsa mělo smysl ještě v jeho věku pokračovat.

1 Like

Jak je aston dobry zisti Alonso relativne rychlo

Edit: hlavne sa mu podla mna teraz po vcerajsku v hlave rozjela strasna matematika, doteraz podla mna bol v tom ze s Astonom idu pre to

2 Likes

My nakonec taky :smile:

Mercedes už nebude chcieť dôchodcu. Záleží ako bude jazdiť Russell túto sezónu (a aké budú mať auto) a podľa toho tam buď dajú nádejného juniora, spoľahlivú dvojku alebo potenciálnu novú jednotku.
Takže mi to vychádza na tieto možnosti:
Andrea Kimi Antonelli
Esteban Ocon
Alex Albon

Co mate s tym antonellim vsetci? Chalanko relane neodkruzil ani kilometer v poriadnej formulovej serii a uz ho vsetci pasujete do pozicie najstra sveta…

Alonso nie je odvaha ani náhodou. Spoľahlivýa predbisatelny jazdec, žiadna buducnost. Ale toho talianskeho mladíka keby dali, tak pred 2026 si ho 1 rok zaucia. Úplne ideálna kombinácia aj v prípade, keby sa George náhodou niekam rozhodol odísť (čo si myslím, že sa nestane, keďže to tam v Mercedese chce ovládnuť pre seba a na druhu stranu, strednodobo v top teamoch pre neho nie je miesto)

Jak na tom bude Aston letos ti řeknu klidně hned.
Totálně špatně, jiná možnost ani není.
A odpovím i na otázku jestli může Mercedes vážně uvažovat o angažování Alonsa. Ani chvilku o tom nikdo nebude uvažovat.

Ze ty si dostaval same jednicky z pisania satiry? :grin:

Ve škole ani ne, ale poslední roky mi za psaní relativních nesmyslů občas i platí.
Takže tvoje narážka je vlastně relevantní.

2 Likes

Je tam obrovska porcia nadsazky a podla mna iste sympatie k alonsovi prechovavas :blush:

Platia ti za psani nesmyslu alebo za predepisovani nesmyslu? :thinking: (na margo tvojej prace)

Teď jsi mě donutil se nad tím vlastně poprvé zamyslet.
Zdá se že za obojí :thinking:.
Měl bych přehodnotit svůj přínos společnosti :grinning:

Som zvedavy ako Toto obkeca preco do auta neposadi Schumachera.
Ako sa z toho vykruti a vyvyní.
Na to si pockam, na to pokrytectvo.

Ja by som zo srandy urobil zbierku ale tak ci tak nemas licenciu aby si tam mohol sediet.

Nevidim do toho ale aj z osobnej skusenosti viem ze vsetky sr4cky od “shrinka” z cloveka spravia skor ci neskor zeleninu

1 Like

Gaslyho sem tam dal abych ti udělal radost. A @Situs nehlasoval, takže své anketě mužeš s klidem dál věřit, je v pořádku. :wink:

Jak by, úplně jednoduše. Mick je spokojený ve WEC, dohodli jsme se, že je to pro něj vhodnější soutěž/Mick od nás dostal jiný úkol/s Mickem už počítá Alpine… To jen tak namátkou, Toto si určitě vymyslí deset jiných zdůvodnění a ještě bude mít tu výhodu, že Mick ho jako hodný chlapec neshodí. Tohle je v tom rybníku piraň opravdu nejmenší problém.