Este vcera tu pisal o tom ako bude Alonso verny Astonu.
Sak ano, mas pravdu takto to bude.
Napriek tomu sa na to prehlasenie tesim.
Chlapci, jaké to bude být fanoušky Mercedesu?
Mňa skôr zaujala táto veta:
" Ak sa nemýlim, tak v posledných týždňoch bolo podpísaných pár kontraktov s jazdcami, na ktorých by sme sa pozreli"
Spíš jaké to je, a to ti mužu říct, že je to strašná úleva po motoru Renault v Alpine.
K Russelovi se nabizi Albon, toho to zaclo ve Williamsu bavit a rozletel se i osobnostne, Sainz by byla krasna volba a svete div se, co takovy Rosberg, to by byl zdravy risk jak lusk, poznamenejte si
Lando Norris si este teraz bucha hlavou do steny …
Alonso do Mercedesu nepůjde, Albon nemá na top tým podle mě, to že se ujazuje ve Williamsu neznamená, že ma na top tým. Antonelli by mohla být velká vyhra do budoucna
Preco alonso nie?
Spíš mi řekni, jaký to bude být fanoušek Hama a FIArri?
Mě Lewis nikdy nevadil, to zkoušej na jiné
Alonso dal důvěru AM, pokud letos padnou níž, tak dá sbohem F1, protože Mercedes by nemusel být žádná výhra na 2026 taky (to se neví u nikoho)
Alonso dá Mercedesu vale, proto aby nastoupil 2026 do RB a kruh se uzavřel.
Ted jeste letos deklasovat Verstappena a muzeme se tesit na 2025, Ferrari uz ma naskenovaneho Hamiltona v sedacce a zacinaji stavet zaklady monokoku
To by se ti ale nelíbilo
Praveze Fernando podpisany na 2 roky by daval zmysel.
Lepsieho volneho nemaju.
Lando ma dnes velmi tazky den …
Ja to vidím tak
Schumacher, ideálna volba je ich simulátorový jazdec dobrý marketing ale je slabý, ak ho Toto teraz neposadí do ich auta tak by asi už ani nemal dostať šancu v F1.
Albon jazdí za odberateľa motorov Mercedes podáva dobré výkonny a je kamoš z Rusellom a mohol by mu robiť solídnu dvojku.
Sainz super jazdec len neviem či mu je treba znova sa doťahovať o to kto bude jednotkou v týme, na jeho mieste by som išiel tam kde mi ponúknu miesto jednotky.
Alonso, neviem ako nad nim môžete uvažovať veď budúci rok bude mať hádam 44 rokov a s jeho povesťou by ten tým nemusel dopadnúť dobre to radšej znova Bottasa.
Gasly, dobre sa uviedol prvý rok v Alpine možno by si zaslúžil šancu alebo ukradnúť s Mclarenu Piastriho.
Situsovi do regulérního “blázna” chybí už jenom jeden malý životní kotrmelec, a je vymalováno.
Proč tak předbíháš? Nějakej nedočkavej ne?