Kto komu preberá zamestnancov? Brown, Wolff a Horner tasia kolty | Magazín F1 - F1online.sk

Budou rally výlety?

A můžeš to doložit?

2 Likes

“Seš snád insider don.pindulandove hlavy?” “Studoval si medicínu?”

2 Likes

tak mě napadá, ty jsi studoval strojní inženýrství, vzhledem k tvým tvrzením ohledně aero efektů? :stuck_out_tongue:

Základní pravdilo, důkazní břemeno je na straně toho, co něco tvrdí. HellHogr tu zase nesmyslně píše příběhy, protože si to myslí.

2 Likes

To mozes rozpravat doma taketo sra.ky :open_hands:

2 Likes

Tak jsem doma, jak to ze tady zase otravujes.

image

Tu mas :smiling_face_with_three_hearts:

Uz viem co ta najviac s.rie :joy:

1 Like

s bobom to je jednoduche - chce vas nasrat, ale je nasraty akurat on :smiley: takyto dlhy rant na Verstappena jak je vedla, som uz dlho od neho nevidel :grin:

1 Like

Che che che, je mi volnej, on i Red Bull jdou do kopru, je mi lito.

image

image
image

:rotating_light: Kimi Antonelli testuje Mercedes W13 v Silverstone. Mick Schumacher je také přítomen a poslouží jako parametr pro hodnocení Antonelliho výkonu.

Kimi v dobrých rukách.

1 Like

9 zatáčka je vražda závodění. :slight_smile:

nedotacavci budu mat zne

Už to někdo jel? Třeba na simulátoru?
Není to změna k horšímu? jakože k daleko, daleko horšímu?

no ak je to naozaj od marca, tak myslim, ze uz to maju piloti v ruke

tak ono to myslim potka viacero trati, mas potom riesit 8h po konci velkej ceny tratove limity, tak tam nahadzes strk

Uvítal bych spíš styl Francie. Je krásný, že dodržíš limity, ale ten kdo ne, tak to stojí XX tisíc. V době rozpočtových stropů nic moc.

A co je špatně na té 9 konkrétně? Jinak MERCFIA zase úřadoval, tam měli testy s Antonellim, takže mají už ověřenej setup

Konečně uznáváš Micka, jako dobrého pilota

to jaby som dal strk vsade, a este aj vratil Nordschlaife, aby auta mali problem dojazdit vobec :smiley:

ked show tak show

1 Like