Kto komu preberá zamestnancov? Brown, Wolff a Horner tasia kolty | Magazín F1 - F1online.sk

Odchod Adriana Neweyho z Red Bullu odštartoval v padoku novú prestrelku. V skutočnosti však vyzývateľom nebol legendárny konštruktér, ale Zak Brown, kto si všimol, že hodiny vo formulovom westerne budú odbíjať dvanásť hodín. Bola by veľká škoda to nevyužiť, a tak Wolff s Hornerom opäť stoja oproti sebe rukami hladkajúc svoje zbrane.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/153148/kto-komu-prebera-zamestnancov-brown-wolff-a-horner-tasia-kolty

vsetci preberaju vsetkym, akurat zamestnanci Reddbullu su na trhu horucejsim artiklom.

1 Like

Toto Wolff has not ruled out meeting with Max Verstappen to discuss the possibility of replacing Lewis Hamilton :handshake:

on tam snad toho Micka na ten rok posadi :smiley:

1 Like

Kecy z oboch strán. Ale 220 ľudí čo stavia motor vs top inžinier je predsalen rozdiel.

Hlavne je to blbosť, to by musel Horner pretiahnuť 90 percent zamestnancov z motoroveho oddelenia. Klamu všetci ako vždy.

Rozpravka o koltoch, prestrelke a westerne je hodna nejakeho nepodareneho stredoskolskeho slohu, kde autor musi splnit minimalny pocet slov, a tak vymysli takuto sra.cku na uvod, aby tam mal nejaku vatu.

Odchod Wheatleyho na post sefa ineho timu by bol prirodzeny posun, tak ako v pripade Vowlesa, nemalo by to nic s udajnym rozpadom RBR.

Odchod Neweyho zatial nevieme s cim suvisi. Ak to bude dochodok, tak tiez to nema nic s rozpadom timu. Ak to bude Ferrari, tak to moze byt aj splnenie sna a lepsie podmienky, ak to bude iny tim, tak asi naozaj chcel z RBR prec.

Podpisanie Wacheho a inych sefov rozpad timu vyvracia. Max tak isto zatial stoji za timom pre 2025 a vyzera to tak, ze pre 2026 sa bude riadit podla predpokladanej vykonosti RBPT, cize tak isto to nema nic s Hornerovou kauzou alebo nejakym rozpadom RBR.

4 Likes

On tam posadi Micka a Kimiho od 2025

No abych rekl pravdu. jestli odejde 200 zamestnancu Mercedesu, asi nebude nejak dulezite, v soucasne dobe je to stredopolovy team. Ale odchod zamestnancu RBR by mohl byt jiny kalibr.

Nechci nejak spekulovat, ale mam pocit, ze takhle nejak bagatelizoval odchody svych lidi v roce 2021 Toto Wolf.

RBR vzdycky v tomhle bude tahat za kratsi konec. Pokud mas v teamu nejlepsiho utocnika, nejlepsiho zaloznika, nejlepsiho obrance a nejlepsiho brankare. A cely team je tak sladeny, ze vyhrava jednu ligu mistru za druhou. Tak pripadne pretupy mu asi nepomuzou.

Hmm

3 Likes

Bianca je velmi pekna😍

1 Like

To je, mini thajska princezna :boom:

1 Like

Tahle?

image

A co je to za dalsi krasku za ni…

Vůbec netuším. :man_shrugging:

Mclaren MP4-1 rok 1981

Bude mit vetsi pusku ve slipech nez my tady na foru :slight_smile:

Cele je to len zradlo pre trollov, menovat ti ich asi nemusim. Pre deticky, co sa vytesuju ako sa RBR rozpada, no. Jasne, ze zivotopisy lietaju a lietali vzdy. Nejaky inzinier co sa 5 rokov v RBR neposunul na vyssiu poziciu skusa, ci mu v inom teame neponuknu vyssi flek len preto, ze je z RBR a mohol by nieco z tajomstiev RBR priniest. Take nieco urcite napadne viacerych. Vidia, ze vyssie pozicie su zabetonovane, tak skusaju inde. Poslanie zivotopisu ci pohovory su celkom nezavazne.

U Wolffa som na taketo kecy zvyknuty a nevadi mi to, ale McLaren mi je aj s jazdcami velmi sympaticky a chcel by som im znova poriadne fandit ako za cias Hakkinena ci Raikkonena, ale Brown mi vobec nie je sympaticky, je tam vela podobnosti s Wolffom.

5 Likes

Gasly na zápase PSG - Dortmund tak hádam bude sklamaný ako v Alpine

1 Like

Jses zlej clovek 🫣

To je dobrý vtip, ale 1 Apríl už byl. Nebo jsi i sider z RBR a víš, kdo dává CV ke konkurenci a proč?