ano, to mas pravdu, najlepsi tim moze prestupmi v podstate len stratit.
A preco by to mal byt vtip? Ty si snad insider ked tvrdis ze to tak nemoze byt? Potom sa čudujes ako sa stebou komunikuje, pritom ty prvy strielas od brucha kadejake info a nemas k tomu nic, no tu ziadas fakty a info
LOL!
@Situs @spineIesssheep @HellHogr
Jste nadšení?
Helmut Marko předpovídá další tým F1 Adriana Neweyho… a není to ten, koho si myslíš (planetf1.com)
No, už jsme postovali, přišel s tím motorsport italia. Je trochu otázkou zda původně Helmut myslel tou zelenou barvou peníze nebo Aston. Já nevím, chtělo by to video nebo přesně vědět jak to říká, tyhle chyby v překladu mohou snadno vzniknout. Tím neříkám že ne ani že jo, naděje je.
Ty si ozaj troska a len tu chodis robit zlu krv. Stale mas potrebu na mna reagovat
Ty mas cim podlozene to, ze nazyvas Hornera sexualnym predatorom? Si insider? Mas doplnujuce info od dotknutej osoby? Vypovedala o tom niekde pod svojim menom? Mas h0vno a omielas to pod kazdym clankom kde sa da.
To, ze ludia posielaju zivotopisy medzi podobnymi firmami je uplne bezna vec. Pracujem v automotive v oblasti, kde je sustredenych viac takychto firiem a predstav si, ludia posielaju zivotopisy krizom krazom. Aj ked su relativne spokojni v aktualnom zamestnani, laka ich lepsia pozicia, lepsi plat ci zmena prostredia, dokonca aj nove skusenosti.
V klidu, nemusíš hned útočit, neumíš reagovat slušně?
No to vidím, že nemáš nic, jen tu plácáš bez jakýkoliv zpráv. Vtipný, že tu napadáš ostatní, co postuješ zprávy, ale ty nemáš vůbec nic, jen vyplody své představivosti, a prezentuješ to tu, jako fakta.
Tímhle si dobře kálíš do úst, ale to je u tebe normální. Co víc, na otázku, kde to svoje tvrzení můžeš potvrdit hned útočíš, to mluví samo o sobě
No tahle část je konečně normální. Já s tím souhlasím, Brown využil situace a rýpl si. Na Hornera to očividně zabralo
A povedz, že takýto ču.rák nie je na facku.
To sú tie provokatérske typy, ktoré si myslia, že môžu všetko, lebo sa vždy schovávali za niekoho a vždy tatko vybavil.
To jsi, ještě bys k tomu něco měl, nebo zase budeš urážet?
Nie nie, to je celé… Všetkých si pobavil zase. Stačí na dnes. Dakujeme
On nerozpozna rozdiel medzi tym, ze oni tu vypisuju tri mesiace o rozklade RBR a ake je Horner prasa a tym, ze ja napisem, ze to ze niekto rozposiela zivotopisy je normalna vec.
Ved koniec koncov aj team sa obzera po inzinieroch ci pilotoch a nemusi to byt o nedovere k sucasnym zamestnancom, ale ked je nieco lepsie, treba to skusit zohnat. A tak isto to funguje aj zo strany zamestnanca. Snad nebudem 10 rokov Neweymu podavat pravitko, ked sa uz viac od neho nemam co naucit a budem zostavat len preto, ze som v RBR, mozem skusit ci McLarene mi nedaju poziciu teamleadera skupinky inzinierov, ked mam ambicie. Ktosi cez tyzden povedal, myslim ze Horner, ze Neweyho vypoved nebola bleskom z jasneho neba, uz chvilu o tom vedeli, takze ludia v strukture sa za posledne mesiace rozhadzali tak, aby niektori postupili a vyplnili vzniknutu medzeru. A niektori z tych, co sa neposunuli skusaju inde. Nic nezvycajne.
Ja tomu rozumiem. normalna vec
Vtip měsíce, začneš dělat stand up comedy?
Taky budu takhle reagovat, když tu jen chodíš se snahou na mě útočit
To bude tím, že ty jsi tvrdil o inženýrovi z RBR co se 5 let nikam nemohl posunout, tak odchází s nadějí ke konkurenci. To je dost velký rozdíl.
Stejně tak, jako tu překrucuješ o tom rozkladu RBR, ano postovali jsme tu zpravy, co psali o problémech RBR. Jenže on je rozdíl, jestli ty sám něco tvrdíš, nebo jestli sdílíš zpravy o něčem
Len skoda, ze je ako doska… na nu len od zadu
Na to tu mame teba klamarik
Koukám, že máš v hlavičce zase bordel
Bordel mas ty vo svojich komentaroch kde ziadas o dolozenia faktov… Ty
Bez pryc a uz se nevracej, tak a ja jdu ven ale vratim se, mejte se tu fajn