Třeba Estrellu mají taky 0,0…
Všetci to riešia cez 0,0. Podvedome cez reklamy tlačia ľuďom do hláv pivečko, ale ošetria si to 0,0 a “When you drive, never drink”.
Však vím, ale počkám na tvuj tip
Možno aj vodku majú 0,0 %
Takzvaná čistá voda
Proč bys měl čekat na můj tip, když jsem to objevil.
Neobjevil, strašně varis z vody
Proč, když je na renderech a všude pull rod, tak na stage mají push.
Já vím… neviděl jsi to.
to som uz davno nepil ma to vobec nejaku chut?
… sa mi nechce koli tomu kupovat celu flasu…
Dělá se 0% “alkohol”…
Hodněkrát jsem viděl GIN nebo Vodku.
To je hodnej hoch
Je evidentné, že Rakúska centrála RB jasne dala príkaz aby tento tím bol v zisku. A tomu sa podmieňuje všetko. Názov, vzhľad aj prevádzkové náklady tímu tím, že sa presťahujú do Anglicka.
Psal si změnu, ne to, že tam dali stejný zavěšení, jako loni na předváděčku
Najbližšie Marlboro, Camel alebo Davidoff dajú do obehu nejakú inhalačnú trubičku s ovocnou príchuťou a vitamínmi. Následne si osadia na trati a na monopostoch reklamy s veľkým logom značky a nápisom “Healthier driving without smoking”.
Odstin modre se mi nelibi, mohli nechat puvodni, ale je to jejich original.
ano, pre mna osobne najlepsie formulove casy isto aj preto ze som fanusik Ferrari no… ale celkovo na prelome tisicroci boli pekne dizajny, malicke formuly namiesto terajsich velkych monstier (ale ok toto chapem, bezpecnost) vela farieb Schumacher vs Hakkinen, sympaticke teamy Sauber a Minardi namiesto korych tu mame nudne marketingove projekty… a bol som dieta takze aj to nadsenie bolo vacsie
Nemôžem si pomôcť ale tá biela s červeným orámovaním a nápisom Hugo to vyslovene zabíja či už je to pohľad z boku alebo aj z hora. Z niektorých uhlov mi to dokonca príde ako zlepenka s Haasom. To staršie livery TR bolo 100x lepšie. Zatiaľ tento rok veľké sklamanie okrem Williamsu, ktorý ale nič zásadné nezmenil.