Krkolomný názov, zaujímavý vzhľad. RB hlási návrat k farbám z čias Toro Rosso | Magazín F1 - F1online.sk

Ako v poradí piaty tím predstavilo monopost pre rok 2024 „béčko“ Red Bullu. Visa Cash App RB F1 Team alebo skrátene iba „RB“, ukázalo svetu nové dielo zo svojej garáže v piatok v ranných hodinách na predstavení v Las Vegas. Nový monopost s označením VCARB 01 nás zaujal najmä tým, že sa farebne ponáša na niekdajšie monoposty Toro Rosso.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/141989/krkolomny-nazov-zaujimavy-vzhlad-rb-hlasi-navrat-k-farbam-z-cias-toro-rosso

Zatiaľ asi najkrajšia formula. Málo karbonu, pekné sfarbenie. Visa má pekné farby, vedel som, že to bude vyzerať dobre. Podobne ako v 90. rokoch Mastercard. Len som sa bál, že to bude karbonová kktina, no našťastie sa rozhodli dať ho tam len trochu. Zrejme ako jediní. Za ten hrozný názov sa v očiach fanúšikov vyrovnali týmto celkom okej sfarbením.

4 Likes

totalny des :slight_smile:
pripomina mi to najslabsie liveries z 90 rokov, prost a ti dalsi, na ktorych vsetci zabudli.

3 Likes

image

3 Likes

Nemůžu si pomoct, ale kdyby tam nedali tu bílou, tak vy udělali podle mě líp, jinak livery bez sponzorů zatím letos nejlepší

Myslis medzi bocnicou a prednym kolesom? To sa podla mna este vybrusi na karbon, nebude to takto uplne podla mna vyzerat

No vida i na oblečení došlo. Pokud je HUGO ten krejčí od BOSSů

1 Like

Jj, ale i ten pruh na bočnici, radši bych tam viděl červenou :grinning:

2 Likes

To je nějakej cilenej rozpad RB a reinkarnace Ferrari nebo co? :grinning:

Elkann sa zjavne cinil v zakulisi :grinning:

1 Like

No tak víme, kam Ferrari dalo těch 5 miliard euro no :grinning: ale jinak, je to samozřejmě spekulace, ale tohle vypadá na přebudování týmu a na dlouhodobý plánování, konečně pro Ferrari

Najslabsie liveries z 90. rokov a potom vymenujes Prost? V historii F1 je velmi malo krajsich sfarbeni nez je Prost. A celkovo koniec 90./zaciatok 00. bola najlepsia era co sa tyka sfarbeni.

1 Like

Spolu s McLarenom jedine dve auta, ktorych sfarbenie zazilo upgrade k lepsiemu z 2023 na 2024

A na prvých pretekoch ostane kvôli hmotnosti už len Visa nápis. :smiley:

Vynovený merch a Lawson

1 Like

Prost bola nuda aj podla mna ale inak s druhou castou suhlasim - zlte Jordany, kreativne Saubery a cervenocervene Ferrari to su spomienky na krasne auta.
K tomu mi napadlo ze aj tito Redbullo-Visaci mohli spravit zips polovicou auta ako BAR v tych casoch, RB a Visa pol na pol, bolo by to kreativnejsie

1 Like

Maketa je barevná hezky, což je logické, když to má být nová identita. :slightly_smiling_face::+1:

Hlavně aby do testů nepoužili škrabku.

Od kdy mají makety úpravy?:sweat_smile: