Livery VCARB 01 mi príde zhruba takto
Minuloročná Alpha Tauri farebnosťou výrazne lepšia.
Jak vidíš každý má jiný vkus. Ale já mám loňskou taky za jednoznačně hezčí. Mě se vůbec ta loňská vzhledově hodně líbila.
To ja vidím úplne naopak. Minuloročná Alpha Tauri sa mi strašne nepáčila a Orlen ako sponzor sa mi do toho vôbec nehodil.
S Prostom sa nezhodneme ale s tymi ostatnymi liveries určite ano. Kiež by to v F1 fungovalo tak ako v móde, kde sa tie dekády vracajú. V móde teraz znovu letia dvetisícky, do F1 by sa to mohlo vrátiť tiež A ani nehovorím o autách na bežné jazdenie, tam by som tiež bral späť dizajny ako z 2000s. Žiaľ ani jedno z toho asi kvôli bezpečnosti a reguliam neni možné. (Pričom napriek všetkému - zrovna v 2000s sa ani jeden jazdec F1 nezabil, narozdiel od každej inej dekády F1.)
Když už jsme u toho tak mě se líbily nátěry z 80 let 90 let. Kdy se míchaly cigarety s japonskýma firmama a běžně známýma firmama.
To je ďalšia vec, príde mi, že tie vyslovene známe firmy sa už do sponzoringu moc nehrnú. Preto som aj rád, že tu máme Visu, Hugo Boss. Jasne, máme tu stále Red Bull a podobne, ale inak sú poväčšinou tí noví sponzori väčšinou nejake krypto kktiny, loseri ako Stake a Rich Energie alebo Arabi ako Aramco. Už to neni Panasonic, Fuji Film, MTV,…
Boss má Aston, oni maj Hugo
Vodka z nafty?
Brrr to musí být blivajz.
Preco vsade cpete tu naftu
Protože Ferda dolítal na bezmotorovem letadle
Já naftu cpu z ekologických důvodů pouze do nádrže.
Ani ve snu by mě nenapadlo pálit kořalku z nafty.
To neznám. Jako fórek dávám 10 z deseti.
Divím se, že dělají reklamu na alkohol. Jsem myslel, že to je zakázané…
A taky jsem zvědavý, jak to budou dělat v muslimských zemích… jako třeba Saudská…
ps: @HellHogr máš tam nahoře fotku/práci… ale stačí říct, že nevíš.
Martini být povolené může?
Za mňa vzhlad nič moc, je to vlastne staré Toro Rosso s nálepkou Visa. Čakal som že tú Visu viac viužijú a že aj farby budú trocha iné, teda aspon že nápis Visa na boku bude v modrej a nie striebornej a tou bielou to už načisto prekombinovali. Za mňa lakovanie s tej slabšej polovice. U mňa zatiaľ vyhráva Wiliams a ružová verzia Alpinu.
Aj ja som si všimol tú Neft vodku. Výrobca by mal byť Rakúsky, ale podľa názvu to evokuje skôr Rusko. Každopádne je to zvláštne, keďže reklama na alkohol je v F1 zakázaná, ako aj píšeš. Heineken sa vo veľkom zviditeľňuje tým 0,0% nealko pivom, a potom ďalší ako Peroni, Estrella Galicia atď.