Krásne gesto od konkurencie: Sauber nemal s čím osláviť Hülkenbergovo pódium | Magazín F1 - F1online.sk

V nedeľu sa opäť potvrdilo, že mottom Formuly 1 by malo byť “nikdy sa nevzdávaj”. Nico Hülkenberg sa po neuveriteľných 239 štartoch vo veľkých cenách konečne dostal na pódium. Sauber to tak prekvapilo, že tento úspech najskôr ani nemal s čím osláviť. Situáciu v priateľskom duchu zachraňovali konkurenčné tímy.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/206875/krasne-gesto-od-konkurencie-sauber-nemal-s-cim-oslavit-hulkenbergovo-podium

Krásne, milé, úžasné. :smile:

Som jediný, ktorému Hulkove pódium netrhá žily? :grimacing:

Ano​

6 Likes

Nemusí byť každý ovca v stáde :kissing_heart:

Stačí, že jsi ovce, co si o státních myslí, že jsou ovce.

1 Like

Definicia ovce je ukazovat na ostatnych jake su ovce

3 Likes

Každý jak je libo, pro Hulka je to fantastické a já to vnímám, to je celé.

2 Likes

Včerejší závod se mu nelíbil, protože nebyl suchý. Proto se nedivme, že se mu nelíbí ani Hulkův životní úspěch.

1 Like

uzasne, museli pit tu hnusnu bublinkovu zbrndu… to im tam nikto nevedel dat par flias slivovice? Domacej samozrejme.

1 Like

Tebe včera nestačilo? Prišiel si si dnes pre ďalší náklad? Na tvojom mieste by som nevyliezol z nory…

3 Likes

Co mi nemá stačit? Tvoje výplody? Těch je tu až moc, jsi jen další zakompelxovanec co tu zbytečně dostává prostor

1 Like

Ja mu poslem domacu 52% jablko, nevies jeho adresu? :rofl:

Lúzer, čo tu bude vypisovať o toxických ľuďoch, pozri sa do zrkadla, kto tu od rána (a denne) hejtuje…
Hlupáčik, čo si myslí, že len jeho názor je správny, ale včera si tu dostal dobrú sodu od ľudí, bardzo dobre :joy: :kissing_heart:

4 Likes

Jakou sodu? Ty srance? Jen to potvrdilo, že na světě je víc blbých, než chytrých, nic víc. Každopádně ty vaše radoby útoky se až moc nápadně podobají chováním základky druhého stupně, takže je mi vás celkem líto, že se vám ani mozek nevyvinul

Poláci píšou “bardzo ladne”.

Jen pro pořádek a pochopení toho tvýho výblitku… Ty se považuješ za toho chytrýho člověka? Ano/ne stačí, děkujeme.

Najlepsie je ze ti co tak radi ukazuju prstom asi este spia resp spia odvcera

1 Like

Já považuju včerejší útoky za důkaz vaší blbosti. Ty to tu prokazuješ opakovaně, nemusíš se k tomu tolik hlásit

Nerozumíš psanýmu textu a nebo ti dělá problém? Asi jsi byl oblibené dítě v pedagogicko-psychologické poradně, ale já nad tebou nezlomim hůl tak lehce.

Zkusím to znova. Napsal jsi tohle :

Pasuješ se tedy k těm chytrým lidem?