Krásne gesto od konkurencie: Sauber nemal s čím osláviť Hülkenbergovo pódium | Magazín F1 - F1online.sk

To tu so svojimi zelenými šimpanzami dokazuješ denne.

Ja som to vedel, že si bol na škole šikanovaný, a preto si teraz taký. Len dúfam, že ťa zavrú do blázinca skôr ako ti prepne a pôjdeš sa na svoju ZŠ pomstiť nevinným ľuďom.

1 Like

Hulkenberg a Sauber obrovská gratulácia. Z tohto musí mať radosť každý. :slight_smile:

Nedá mi však nespomenúť, čo som si všimol na pódiu - správanie McLarenu. Správali sa ako keby tam Hulk ani nebol, sprejovali sa šampanským len medzi sebou. Chápem ich radosť, no akosi im nedošlo, že hrdinom včerajška bol Nico. A Piastriho odutosť za oprávnený trest bol tak isto cez.

Na druhú stranu Max sa tešil viac ako z vlastného pódia.

4 Likes

Maxo uz v sobotu nechcel aby prsalo, ich predpoved je asi velmi zla, ked si dovolili nastavit auto na tak nizky pritlak a nasucho. Ale aj tak jazdil daleko lepsie ako dvaja cerveni bambusi, keby mal nastavene auto na mokro, tak kludne aj vyhra. Pia je cim dalej, tym viac nesympaticky, som rad, ze vyhral Lando Chuck Norris!

3 Likes

Spoléhali na mistra deště :slightly_smiling_face: Teď už asi přišlo k vystřízlivění.

2 Likes

Tak u nich to bolo vsetko alebo nic s tym nastavenim a v sobotu ta predpoved fakt vyzerala tak, ze bude prsat doobeda, ale preteky uz budu suche a mozno aj slnecne. Riskli, nevyslo, nic sa nedeje.

Rovnaky pristup mal Russell, ale v nedelu so strategiou. Vyjadril sa v zmysle, ze isiel do toho “all in” s tym poslednym pitstopom. Moc rozumne to nebolo, kedze Alonso isiel pred nim do boxov a vyrazne sa trapil a stracal.

Tiez fandim z dvojice McLarenu Landovi. Hlavne ak nebude robit chyby. Jazdecky bol zatial v tejto sezone lepsi Oscar, no Lando je sympatickejsi charakter. :slight_smile:

Lando aspon Nicovi priniesol do popretekovej miestnosi helmu ktorú si v tom zhone zabudol dole ako mladší :smiley:

2 Likes

To pobavilo, ale to ako ho ignorovali pri striekani sampanskeho ma zamrzelo. Chapem Landovu obrovsku radost, no predsalen. A spravanie grumpy Oscara bolo na hanbu vcera. Zacalo to tou vysielackou a pokracoval v kazdom rozhovore a pocas celej ceremonie.

Dokonca este aj jeho fanusikovia a Australcania pod videom The Race pisu, ze tam nie je o com a trest bol ok.

Naopak ta Maxova uprimna radost z Nica bola krasna. Bez ohladu na to, ze je to Max, nech by to bol ktokolvek. Este som nevidel takto sa radovat niekoho z podia ineho pilota. :sweat_smile:

A ani som nevedel, ze maju tolko toho spolocneho a uz vobec nie to, ze Nico vo svojich tinedzerskych rokoch prespaval u Verstappenovcov v Maxovej izbe, zatial co Max spal na gauci alebo s Josom. To su pekne pribehy toto. :smiley:

8 Likes

Mne to tiež dáko extra netrhá žily, mne by sa na treťom mieste viac páčil Lance. Ale tak Nico si to zaslúžil, ale oslavné ódy robiť nejdem

Krasne gesto, hlavne landa a oscara na pódium. :roll_eyes:

Podívala jsem se teď znova, a zase taková tragédie to nebyla… Mohli to zvládnout líp a celá ceremonie byla asi poznamenaná zvláštní náladou v McLarenu, ale Nico přešel úplně nalevo asi stříkat šampus a slavit s týmem dole. Nicméně přivítala bych vzhledem k okolnostem větší kolektivní radost, to jo.

2 Likes

Tak tragedia to nebola ale ako pises mohlo to vyzerat ovela lepšie no…

1 Like

Nesmíme mít moc vysoká očekávání. Taky může atmosféra v McLarenu zhoustnout tak, že na tohle pódium budeme vzpomínat jako na naplněné vzájemnou úctou, sounáležitostí a kolektivní radostí :smile: !

2 Likes

Ja som tiež ferrarista, ale rozhodne som to viac prial Hulkovi. On už nikdy pódium mať nemusí, ale Hamilton na to auto má :wink: Štve ma dokonca aj šmyk Verstappena, ale zase ten by bol býval tretí, takže dobre je tak ako je.

2 Likes