Bez sledovat neco jineho, v F1 se nevyznas…
Prestan si furt stezovat, nekoho mi pripominas…
včera z tej nudy boli aj komentátori na slovenskej stope mimo… Toľko nepresných informácii som už dlho nevidel. Väčšinou si zmýlili pilota, taktiky ktoré úplne inak predpovedali, dianie na trati, veľa veci si ani nevšimli . Ale chápem to, tak nudný závod komentovať musí byť náročné
Co je platný, že je Alonso nejlepší pilot, ta dominance RB je naprosto crazy, s tím se bojovat zkrátka nedá. Miami to jen potvrdilo bohužel…Nevím zda má Aston kapacitu v dohledné době šokovat výkonnostním skokem podruhé, ten poslední krok na RB se zdá nedosažitelný momentálně a samozřejmě 3. místa jsou krásná, jenže teď už chci víc, když vidím v jaké formě se Alonso nachází.
Vy dva si navzajem hulite nebo co 
Taky je mozny, ze si tady hulis sam sobe…
Nevim co je na tom fandit po vsech smerech nejhorsimu mistru sveta 
Ja som to nepozeral pretoze dopredu bolo jasne ako to skonci.
Dakujem neprosim, z takejto F1 mi je zase na blití …
Opakuje sa drticka a´la Vettel, Maxo to vsetko rozbija a bude rozbijat.
Adrian Newey, genius F1, opat raz urobil sezóny nudnými …
To je tak, kdyz vis neco co ostatni nevi…
Stratégie boli vlastne rovnaké všetci, len 9/20 mali inú stratégiu ako ostatní. Či bola prvá biela či žltá v podstate nehralo rolu, iba Sergiovi prišlo že to bol podstatný rozdiel. Carlos untercut na Fernanda a ten to neskôr zvládol zobrať naspäť. McLaren opäť experimenty s mäkkou. Strategicky bolo všetko čo len mohlo byť. Už len tankovanie chýbalo.
Bobe sak si pozri co sa dialo po lete 2022, co Maxo stváral.
Tento rok sa to zopakuje.
Radsej pojdem na bike do lesa ako pozerat tu nudu.
Horsi mistr sveta me nenapada, bohuzel, nerozumim jak mu nekdo muze fandit, jeden titul ukradeny, druhy odkrouzeny, fuj…
Na tom něco je, ta výkonnost je jasná daná. Nicméně nějaké dílčí zápletky tam byly.
Prosím už konečne dodrž slovo a nepozeraj tú nudu.
Pokud tady máš reprezentovat inteligenci AI, tak se o práci bát opravdu nemusíme. 
Ten prvy titul co vyhral zo slabsim autom? Alebo o com je rec? To jak princezna nevedela vojst do zakruty lebo dal zly mod na brzdy?
Jses nudnej jak Verstappen, doufam ze mu v Monaku Perez zase vojede modelku 
Tak nemuseli to az tak lahko dat to je cele. Mozno skoda tych pneu. Vsak max a mozno este zobar dalsich by na jednej sade dali aj celu VC.
Ty se opravdu neboj, lidi živící se rukama ještě dlouho nenahradí.
Navíc bych rád zdůraznil že tady nic nereprezentuji, jsem obyčejný fanoušek a občas si tu něco ověřím.
Stačilo prostě napsat, že se ti z toho tentokrát pro jistotu včera zamlžily všechny čočky. 
Já jsem závod neviděl, brýle na TV nenosím a Alonsovi třetí místo přeji takže píšeš trochu zmateně.