Kraľovanie Red Bullu pokračuje aj v Miami, Verstappen ukázal Pérezovi jeho miesto | Magazín F1 - F1online.sk

Sezóna 2023 začína pripomínať ročník 1988, keď absolútne dominoval McLaren. Dnes však valcuje konkurenciu Red Bull, ktorý ovládol aj nedeľné preteky v Miami. Víťazná trofej s poradovým číslom 38 poputuje do vitríny Maxa Verstappena. Úradujúci majster sveta vycvičil aj svojho tímového kolegu a ako počas prenosu poznamenal komentátor Števo Eisele, ukázal mu jeho miesto. Sergio Pérez sa musí uspokojiť s druhou pozíciou. Na pódium sa dostal aj Fernando Alonso.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/95784/kralovanie-red-bullu-pokracuje-aj-v-miami-verstappen-ukazal-perezovi-jeho-miesto

Průměrný, nudný závod.

Reklama na F1, brutalne napatie, zvraty a necakane rozuzlenie na okruhu, ktory dycha historiou motosportu. Presne toto chceme vidiet. :clap::ok_hand: (mozno prve preteky v historii, na ktorych ani len zlta vlajka nezaviala)

3 Likes

nuda, nuda, nuda
a promoter tych pretekov to moze zabalit, ked uz tento rok mal problemy s predajom vstupeniek tak nabuduci rok to bude este daleko horsie

3 Likes

Elektrizující stíhací jízda, Max max show.

Tak, kluci, a teď je to hezky na přeskáčku: nebavilo, bavilo, nebavilo, bavilo. :wink:

1 Like

Myslím, že od NP to byla ironie.

Já vím, ale neodolal jsem. :wink:

Taky jsem to napsal krapet ironicky.

Po výsledkoch z kvalifikácie som čakal trochu viac od tohto závodu. Moju nádej som vkladal do toho, že sa Verstappen zrazí s Perézom alebo, že aspoň zaprší. :slight_smile:

Já jsem doufal, že Maxovi vleze do kokpitu krajta. :grin:

Ale to, co by následovalo, si asi žádné zvíře nezaslouží.

Tak jako kdyby člověk závod neviděl, tak by o moc nepřišel…
Dopadlo to podle očekávání…

Ale závod nebyl zase tak špatný… Jen tomu něco chybělo.
Vyložená usínačka jako Baku to nebyla.

2 Likes

Trochu mě rozladilo, že Sainze zavolali do boxů, právě když se dotáhl na Alonsa. Jsem si říkal, že by konečně nějaká akce (od někoho jiného než Maxipsa Maxe)?

Alonso letos za každý závodní víkend F1 získal přesně 15 bodů :+1: :smiley:

2 Likes

Od teď mu to nastavuju jako laťku.

No jo, F1 je někdy taky jenom kroužení, ale to k ní taky patří. Ale mně to úplně nudné nepřišlo, byly pěkné souboje, předjíždělo se poměrně dost, nakonec i Red Bully se nám mezi sebou postaraly o trochu napětí…

5 Likes

Pamatate si niekto zavod, kedy maršali nevytiahli ani zltu vlajku? Mne sa zda, ze dnes ani len sektorova zlta nebola… Proste drama

Už má letos splněno, takže vše navíc je bonus :stuck_out_tongue_winking_eye:

Nechápu, proč tohle pořád dělají s pravidly. V roce 2012 byly vozy srovnané jako nikdy a v roce 2021 na čele bojovaly dva vyrovnané týmy.

Misto tohoto tady opět jsou nesmyslá pravidla, která vůbec nezlepšila předjíždění.

1 Like

Dokonce i všichni dojeli do cíle. V tomhle nás Miami prostě vypeklo :smile: .

4 Likes

Příště spolu začínáme… Hogr už vede 37-6… :frowning:

5q5q5

Nahodou mne sa Miami ako okruh celkom paci. Promoter ani okruh nemoze za to, ze v Mercedese aj Ferrari sa rozhodli zobrat sezonu ci dve sabatical. Mercedesu pravidelne davaju na frak jeho zakaznici a Leclerc mal dnes velke problemy aj s Magnussenom… Tako sa o titul nebojuje…

2 Likes