Kraľovanie Red Bullu pokračuje aj v Miami, Verstappen ukázal Pérezovi jeho miesto | Magazín F1 - F1online.sk

Prosím už konečne dodrž slovo a nepozeraj tú nudu.

Pokud tady máš reprezentovat inteligenci AI, tak se o práci bát opravdu nemusíme. :laughing:

1 Like

Jses nudnej jak Verstappen, doufam ze mu v Monaku Perez zase vojede modelku :metal:

Tak nemuseli to az tak lahko dat to je cele. Mozno skoda tych pneu. Vsak max a mozno este zobar dalsich by na jednej sade dali aj celu VC.

Ty se opravdu neboj, lidi živící se rukama ještě dlouho nenahradí.
Navíc bych rád zdůraznil že tady nic nereprezentuji, jsem obyčejný fanoušek a občas si tu něco ověřím.

Stačilo prostě napsat, že se ti z toho tentokrát pro jistotu včera zamlžily všechny čočky. :joy:

1 Like

Já jsem závod neviděl, brýle na TV nenosím a Alonsovi třetí místo přeji takže píšeš trochu zmateně.

Chodí se sem vybrečet, dopřejme mu to :muscle: :laughing:

2 Likes

Když už tady lžeš a manipuluješ, na nic se nikdy nedíváš, tak si choď ověřovat věci i jinam, Tripere. :smile:

1 Like

Ale ta jeho psychoza se vyvijela zdanlivě nenapadně :smiley:

Přemohla vás realita, Alonso léta opakoval že ho druhá místa nezajímají a najednou všichni slavíte místa třetí.

1 Like

No bohuzial nakolko momentalne RB je ina liga a bez technickych problemov su zatial neporazitelny.

Ano, přemohla tě realita :smile:

Dává vám asi hodně zabrat Triper

To jo :blush:

2 Likes

Musíš bojovat, víc ti neporadím. :upside_down_face:

1 Like

Tak mu to napiš a označ ho, určitě nechce ubližovat.
Diskuzi pro dnešek uzavírám, pracuji až ve středu.

Mozna ze zamerne konci treti, nevis…

Hele ja jsem s hodnotama nekde jinde, psat furt dokola to samy je nuda, srry…

Tato teorie mě zaujala.
Proč by to dělal?