Kráľ je späť! Víťazstvo vyvolalo vlnu emócií aj rozohnalo pochybnosti, priznal Hamilton | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton sa vrátil! Sedemnásobnému majstrovi sveta sa vo Veľkej Británii podarilo vyhrať už svoje 104. preteky. Tento triumf však nie len ďalším zápisom v historických štatistikách, ale obrovský míľnik v jeho živote a jedna z najemotívnejších chvíľ kariéry.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/162881/kral-je-spat-vitazstvo-vyvolalo-vlnu-emocii-aj-rozohnalo-pochybnosti-priznal-hamilton

Už dva roky som nevidel žiadny závod a teraz som sa dozvedel, že Hamilton konečne zase raz vyhral závod. Gratulujem chlapcovi jednému šikovnému. Snáď niekedy dá aj ten ôsmy titul.

5 Likes
  • se stává prvním jezdcem, který kdy vyhrál v F1 po 300 závodech.
  • překonal rekord Michaela Schumachera v počtu vítězství na jednom okruhu (9).
  • nejvíce umístění na stupních vítězů ve Formuli 1 (199)
  • nejvíce vítězství ve Formuli 1 (104)
4 Likes

Dulezite je uznat, ze HAM vyhral na zaklade sveho mistrovstvi, od startu az do posledniho kola vynikajici profi vykon, nikdo mu win nedaroval, nikdo pred nim neodstoupil, navic promenlive podminky, proste krasa :+1:

2 Likes

to uz fakt musis trollovat :smiley:

Bolo to pekné. Slzy na krajíčku v F1 nemávam bežne.

Čo by bolo ešte krajšie ale? Keby Alo dá ešte jedno víťazstvo. Po xy tisíc dňoch.

2 Likes

Ted jsem si dal znovu Highlights a parada, W15 drzak krasa.

Podla mna sabotovali russella na úkor hamiltona, aby vyhral poslednu domacu VC za strieborne šípy… Ved ty najlepšie vies ako sa vraví: gombíky :thinking:

1 Like

Dej si zavod znova, nejses zvyklej sledovat krasu motorsportu :pinched_fingers:t6:

Ano pane prepáčte. Hned to zapínam :frowning:

Vlastne ty by sis mel jit pustit finale 2021 nebo minule Rakousko, to je vase krasa srry :drooling_face:

LH si za tie prejavené emócie zaslúži ešte pár krát vyhrať. Toto sa nikdy nezovšednie :slight_smile:

2 Likes

Pekné preteky. A nehovoriac o tom že presne takto som si to predstavoval ked prichadzali nove pravidla. Tesne suboje, rôzny víťazi. Paráda. Konečne je to nepredvídateľné a prekvapujúce. A ukazujú sa pravý majstri volantu.

1 Like

Ja som sa len nakazil od teby uz mi behaju konspiracie po rozume… Budem sa uz krotit neboj :joy:

1 Like

Nikdy jsem si nemyslel ze budu mit fans :sunglasses:

No to moze byt :joy:

1 Like

Russel keď odstúpil tak bol za ním takže asi tak navyše Lando mal slabé tempo v poslednom stinte aj keby vyjde pred Hamiltonom tak Verstappen a Hamilton by ho pravdepodobne prebehli na trati

1 Like

Jo klidne me kopiruj dela mi to dobre.

To je marny, oni jak vidi ze VER nebude krouzit na cele a sirit modrou nudu tak to nesleduji, pak pisou hovadiny :drooling_face:

Statisticka zaujimavost Papu Josa:

Len druhykrat v tejto ere pravidiel sa stalo, ze by Red Bull prehral dva preteky po sebe a zhodou okolnosti to aj v roku 2022 bol prave Red Bull Ring a Silverstone, len v opacnom poradi a tak isto ich vtedy dvakrat po sebe porazil rovnaky tim (Ferrari) a zaroven obaja jazdci toho timu si pripisali jednu vyhru.

Konec hlaseni. :raised_hand_with_fingers_splayed:

5 Likes