Kráľ je späť! Víťazstvo vyvolalo vlnu emócií aj rozohnalo pochybnosti, priznal Hamilton | Magazín F1 - F1online.sk

Bola to pecka. :+1:

1 Like

Cez víkend idú superbike v Donington parku, možno bude dáka sranda.

1 Like

Doufám, že jsi to viděl. Bylo to naprosto perfektní. Po takový době a ještě takový výkon.
Skvělý. :+1:

1 Like

Videl aj cítil. Lewis bol skvelý. Je to pán pilot. Ak toto bol jeho návrat, tak vo veľkom štýle. Včera bolo jasné, že naňho nemajú. Samozrejme, že tým má tak isto svoj podiel na víťazstve, ale na trati to bola nádhera. Len tak ďalej.:+1:

2 Likes

Osobne som považoval Hamiltona za ukončenú kapitolu z hľadiska F1, ktorá si ide na rok užiť Ferrari ako prestíž, a potom smelo oznámiť odchod do jazdeckého dôchodku. Myslel som si, že už je doslova “hotový”. Neveril som mu

Po včerajšku však sa začínam chystať, že možno naozaj ide skúsiť k tým mojim talianskym pacientom niečo aj dokázať. Predviedol fakt že asi najlepší pretek po jazdeckej a rozhodovacej stránke za dlhé roky.

dakovny list treba zaslat do Wokingu, tam rozdavaju body a vitazstva kazdemu kto sa postavi do radu.

Tipoval jsem Norrise ale to co predvedl HAM a Mercedes, to byla ukazka neceho navic co nikdo jiny nema. Celkove super zavod F1 ktery si uzijes kdyz mas chut na to nejlepsi.

1. Hamilton a Mercedes rozhodne super vykon.
  2. McLaren mohol vyhrat s oboma autami, ale obe auta si odpalil sam strategiou.
  1. To tu predvadza Red Bull s Maxom od 2022 (az na par vynimiek).

To s Red Bullem nejde srovnat, to nezkousej. Jinak Mclaren kdyby se nestydel drzet se strategii Hamiltona a Verstappena mel by dalsi tri wins, ale jdou cestou uceni, coz je trochu kuriozni ze zrovna ted.

RedBull za tie roky tiež dokázal vytiahnuť z vačku všelijaké parádičky, aj keď nesúhlasím úplne s dátumom od 2022, pretože zrovna od toho roku ich podľa mňa masívne ubudlo, lebo to nepotrebovali vďaka autu.

Skôr by som to ale bez prirovnania označil tak, že Hamilton s Mercedesom predviedli niečo po veľmi dlhej dobe, čo ukázalo, že naozaj tam to majstrovské umenie stále niekde je a že to ešte Hamilton nezabalil.

To mas pravdu, moja chyba. Zatial co RB uz dlhe roky predvadza dokonale strategie v kombinacii s Maxovym majstrovstvom, tak Mercedes to predviedol prvykrat odkedy nemaju dominantne auto a nestaci im konzervativne kopirovat prenasledovatelov pocas pretekov. :slight_smile:

1 Like

Na tom se neshodnem, nenapada me nic od 2022 co by mi utkvelo v hlave ze strany Red Bullu.