Krack vychválil „excelentného“ Strolla: Skvelé tempo a manažment pneumatík | Magazín F1 - F1online.sk

Lance Stroll býva obvyklým terčom vtipov fanúšikov, ktorí ho za jeho správanie aj jeho výkony posielajú preč z Formuly 1. Syn majiteľa Aston Martinu si však po Bahrajne zaslúži veľkú pochvalu. Kanadský pretekár sa po nezavinenej kolízii s Nicom Hülkenbergom ocitol na chvoste štartového poľa, ale nakoniec dokázal získať jeden bod, za čo si od svojho šéfa Mikea Kracka vyslúžil veľkú pochvalu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/145375/krack-vychvalil-excelentneho-strolla-skvele-tempo-a-manazment-pneumatik

Nadpozemský výkon, 120% úsilí a výkonnost. Ano! To je Lance :sunglasses:

1 Like

Zasloužená chvála, dyť si taky Lance v závodě polepšil nejen vůči kvaldě, ale kvůli nezaviněné kolizi se propadl až na dno pole a přesto se vyšplhl až na bodované místo.
Jen tak dál a už nebudu vnímat Strolla jako kopyto. Slibuji. :slightly_smiling_face:

mozno by som s odstupom casu dal ten DotD jemu

2 Likes

Screenshot_26

4 Likes

Výborně :muscle: :green_heart: Správný tutoring zabral a konečně máme 2 jezdce o které je možno se opřít (nemyslím Hulka ten by si měl dát pozor :smile:). Horší je že i při optimální strategii by jsme na toho před námi stále ztráceli nějakých 10s, a to je celkem dost. Snad budou v Džiddě o něco konkurenceschopnější, ten poslední stint Alonsa mi trochu vlil šťávu do žil, to bylo relativně slušnější tempo a potvrdilo že s lehčím vozem je balanc auta asi mnohem lépe vyvážen. Stroll měl taky relativně lepší až ten poslední stint kdy dokázal předčít Zhoua. Proto taky v té kvalifikaci nebylo vůbec zle, kdežto na začátku závodu velká bída. Teď ten slibovaný vývoj.

1 Like

Hneď po štarte bol Lance asi 8s a 10 pozícií za Fernandom. V cieli bol asi 18s za Fernandom a v poradí hneď za ním. Nesledoval som, koľkých súperov Lance predbehol na trati? Na to, aké štrapácie mal na štarte, tak veľmi pekná jazda.

Myslím že předjel dva jezdce. Pro info Alonso předjel 3 a 8x byl předjet.

Takmer rovnaký vykon oboch jazdcov, obaja co mohli

Skoncil by Stroll pred Alonsom keby nemal inchident?

• Áno
  • Nie

0 účastníci

Koukám, že to musela být opravdu velká událost, když se na to založí i hlasování zda by skončil před Alonsem. :smile: Ta jízda musela být naprosto epic! Škoda že jsem jí neviděl. :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

stale si ju mozes pozriet zo zaznamu

2 Likes

Ne, budu doufat raději, že to předvede i v sobotu tento týden. :face_with_monocle:

2 Likes

Ježku nežij v té minulosti, radím ti pro tvý dobro

No, jako tahle sobota bude z AM ještě horší, než v Bahrajnu :woozy_face::woozy_face::woozy_face:

Nepřekvapilo by mě to. :unamused:

Na strašení jsem tady já, takže brzdi kámo :sunglasses:

Takže jak to s náma bude? :smiley:

@Situs počítá s 11 a 12 pozici. Já počítám okolo 14 místa a 0.8s na McL, Merc 1s na Ferrari a 1,5s na RB

Bude to určitě lepší :green_heart: