Krack vychválil „excelentného“ Strolla: Skvelé tempo a manažment pneumatík | Magazín F1 - F1online.sk

Honzo co to s tebou udělali :open_mouth: Alonso 6 místo :muscle:

AM v haji, cela F1 je už jen o špínach na jezdce/týmy, vůbec se neřeší závodění a už vůbec ne technika. Každej tam jede nějaký PR výmluvy a už mě to vůbec nebaví a nechápu koho tohle může reálně bavit?

Ale F1TV určitě máš, budeš se muset přemoci. :smiley:

Nepokládáš snadnou otázku :zipper_mouth_face: Ale myslím že můžeme v závodě podat tentokrát lepší výkon.

Aston vidím znovu na maximálně 9 a 10. místo. Samozřejmě pokud se nestane nehoda nebo odstoupení. Pozitivum je, že jsou stabilní výsledky.

Opozice je nutná. :smiley:

1 Like

Tak jestli Mercedes podá podobný výkon, tak jo, ty vyzvat můžeme, když @PUFF přizná, že ten chasing od Mercedesu není, kde má být

nevím, upřímně fakt nevím, jsem tím vším okolo znechucenej. F1 je jako nějakej blbej film od Trošky, kde je hlavní děj okolo špíny, poluvy a řešení, kdo co dělal. A když chceš diskutovat na foru, tak se tu seběhnou individua, co si léčí svoje mental issues a jejich 99% příspěvků je: a co Hogr. Jak kdyby by se beze mě neuměli ani vy-s-r-a-t.

Neuměj, to je vidět.

1 Like

Už to tam ladí. V Bahrajnu to byl fake koncept.

1 Like

https://x.com/f1newslive_/status/1765083284386578609?s=20

2 Likes

Ked vidim ten nos, tak mi to pride ako velka skoda, ze zvysok monopostu je cierny a nie striberony. Mohla to byt velmi pekna livery a velmi vyrazny monopost medzi tymi polokarbonovymi odpadmi.

Jsem nečekal, že už ve druhým závodě a ještě k tomu týden po prvním, tak přivezou upravený přední křídlo

Tam je jenom jiná ta poslední klapka ne?
To bude asi specifikace okruhu.

I ten middle part hned u nosu s uchycením je upravený, je tam nižší profil

Ten pokrok nezastavíš

:laughing: A je to! Westinghouse vypadl z tendru

1 Like

Už se jim na to FIA podívala? Jak se psalo že prozkoumá zda to nevytváří příliš “škodlivého” vzduchu?

1 Like

Nevím… Asi ne.

Bude to zajímavé.