Krack priznáva, že Neweyho taktika začína doliehať na inžinierov Aston Martinu | Magazín F1 - F1online.sk

Aston Martin ešte nie je z najhoršieho von, v skutočnosti má od toho dosť ďaleko. Prvý balíček, ktorý by mal pomôcť britskej stajni odlepiť sa z posledných priečok, sa totiž očakáva až pred letnou prestávkou. Podľa šéfa traťových inžinierov Mika Kracka sa absencia vylepšení začína negatívne podpisovať aj na nálade v tíme.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/236939/krack-priznava-ze-neweyho-taktika-zacina-doliehat-na-inzinierov-aston-martinu

To je “pekelně” upřímné a realisticky bez iluzí konstatované. Klobouček !!

Koukají jen na sebe, nebulí a neukazují na druhé. Benchmark pro některé místní fňukače a bulíčky. Jen tak dál !!!

1 lajk

a man in a suit and tie is holding a glass of wine and says  give him an enema . ''|833x460.753125

2 lajkov

…jsou to 3 dny

2 lajkov

Tak Graham tu plácá nesymsly od prosince, tak vyleze jen jednou za čas tu kopat jako harant a vůbec netuší co se v F1 děje. Jinak co řekl krack tak není něco na co musí člověk být genius aby věděl. Ale jsem rád, že alespoň tu část o rozhodnutí posunout to na jeden balík trochu nastínil, někteří tu očividně sledují F1 poprvé

2 lajkov

Kdokoliv se opře do Astonu, tak skáčeš jak opi.ce. Kdybys udělal krok zpátky, tak bys uznal, že to je vše pravda. :face_savoring_food:

4 lajkov

Graham k AM napsal velký kluový, jen mu ležím v hlavě :smiley: však jsem tu opakovaně psal, že je to zklamání, který nejde ani pořádně popsat a jsem skeptickej k tomu rozhodnutí čekat na léto s balíkem změn a pak novým motorem Hondy, ale tým se tak rozhodl a nezbývá nic jinýho, než doufat, že se posunou do oho středu pole, i to by byl zázrak vzhledem k té ztrátě.

1 lajk

Měli by lépe komunikovat s fanouškama.
Říct, že potřebujou kompletně nové šasi atd., a proto nedávají upgrady. Však to je ostuda, že nepřinesli vůbec nic.

Nepotřebují nové šasi, ale motor :stuck_out_tongue: no ono je to těžký, když Newey před testama říkal o tom skluzu a o tom, že až v létě donesou vylepšení. Protože DtS fans mají paměť jepice a nepamatují si tyhle prohlášení

1 lajk

Tímpádem nevidím důvod, proč nedonesli bočnice, křídlo atd. Podlahu..
Ferrari doneslo 25 perf upgradů, tak Aston spí?

1 lajk

JJ, Aston spí, vývoj totiž trvá týden. Říkám DtS jsou zvláštní :stuck_out_tongue:

1 lajk

Říkám, že Ferrari doneslo 25 upgradů, některé díly už mají 3x nové.
Äston nezvládne v červnu ani jednou? Vůbec nic? Ani jedno křídlo? Nic?

Spíš ty jim to nějak naivně zobeš z ruky.

Kdo říkal, že to nezvládnou? Holt ne všechny týmy můžou oje-bat cost cpa nebo motory jako RBR, Ferrari a Mercedes. Adrian ti dal vysvětlení v lednu, jestli ho nechceš pochopit, tak žij v iluzi, že současné vylepšení Ferrari trvalo měsíc ve vývovji a výrobě

1 lajk

Museli udělat křídlo, pak ho vyhodnotit, udělat upgrade a znovu a znovu. Podlahu detto.
Aston nevyměnil ani šroubek!!!

No vidíš, a AM se rozhodl to donés ve velkém balíku, když motor ztrácí přes 90hp jako celek. Rozhodli se mít balík s převodovkou a motorem, Ferrari to naaszauje postupně. Oba týmy v jiné pozici. Já se AM nezastávám, ale prostě se tak rozhodli, k čemu ti je, že se budeš pozastavovatd nad tím rozhodnutím x měsíců?

1 lajk

jo, je neuvěřitelný, že s tím Alonso, dva týdny zpět, získal bod. Aston jsme pochopili a dali mu poslední šanci s velkým upgradem.

Jenže se nevyměňuje motor, ale jedna součástka a ani není libovolná. U Astonu tedy 2.
Jsem zvědavý, jak 2 součástky dodají 100hp.

Mohli dávat upgrady postupně, učit se s tím. Stejně jezdí poslední, tak mohli být dřív ready.
Ale asi mají času dost.

Nebo to musí být, co největší WOW efekt?

Už dost Puffe. Já mám emocionálně jinou verzi reality. Už to neposlouchám. :musical_notes: xdd

…hrozně jsem si přál, aby tohle nebyla AI…ale je…do posledního šroubku. :skull:

2 lajkov

To nevadí. Honza už je taky AI degenerated.