Aston Martin ešte nie je z najhoršieho von, v skutočnosti má od toho dosť ďaleko. Prvý balíček, ktorý by mal pomôcť britskej stajni odlepiť sa z posledných priečok, sa totiž očakáva až pred letnou prestávkou. Podľa šéfa traťových inžinierov Mika Kracka sa absencia vylepšení začína negatívne podpisovať aj na nálade v tíme.
Tak Graham tu plácá nesymsly od prosince, tak vyleze jen jednou za čas tu kopat jako harant a vůbec netuší co se v F1 děje. Jinak co řekl krack tak není něco na co musí člověk být genius aby věděl. Ale jsem rád, že alespoň tu část o rozhodnutí posunout to na jeden balík trochu nastínil, někteří tu očividně sledují F1 poprvé
Graham k AM napsal velký kluový, jen mu ležím v hlavě však jsem tu opakovaně psal, že je to zklamání, který nejde ani pořádně popsat a jsem skeptickej k tomu rozhodnutí čekat na léto s balíkem změn a pak novým motorem Hondy, ale tým se tak rozhodl a nezbývá nic jinýho, než doufat, že se posunou do oho středu pole, i to by byl zázrak vzhledem k té ztrátě.
Měli by lépe komunikovat s fanouškama.
Říct, že potřebujou kompletně nové šasi atd., a proto nedávají upgrady. Však to je ostuda, že nepřinesli vůbec nic.
Nepotřebují nové šasi, ale motor no ono je to těžký, když Newey před testama říkal o tom skluzu a o tom, že až v létě donesou vylepšení. Protože DtS fans mají paměť jepice a nepamatují si tyhle prohlášení
Kdo říkal, že to nezvládnou? Holt ne všechny týmy můžou oje-bat cost cpa nebo motory jako RBR, Ferrari a Mercedes. Adrian ti dal vysvětlení v lednu, jestli ho nechceš pochopit, tak žij v iluzi, že současné vylepšení Ferrari trvalo měsíc ve vývovji a výrobě
No vidíš, a AM se rozhodl to donés ve velkém balíku, když motor ztrácí přes 90hp jako celek. Rozhodli se mít balík s převodovkou a motorem, Ferrari to naaszauje postupně. Oba týmy v jiné pozici. Já se AM nezastávám, ale prostě se tak rozhodli, k čemu ti je, že se budeš pozastavovatd nad tím rozhodnutím x měsíců?