Taky si myslím, že zůstane, ale tlaky zvenčí jsou na Aston docela silné.
“Za SC maju jazdci jazdit tak, aby boli pripraveni zastavit”
Sakra, tak dnes už som počul všetko
FIA hľadá odborníkov a že veru tu by sa ich pár našlo. Aj konzistentných a nezaujatých komisárov tu máme
to nieje o strachu, ale skor o rozume. To je ten rozdiel medzi nandom a maxom, ze bez strachu no1 byt mozes, ale bez rozumu nim aj tak nebudes.
to si si tam dosadil len verstappen povedal, ze alonso sa nehodi do konceptu rbr lebo je stary, a ze mu je jedno kto pri nom bude, ze porazi kazdeho. nepovedal, ze tam alonsa nechce
Tak uvidíme 2026 co jim rozum připraví.
To říkal Ham vždy taky tak, že tým si vybere a já se nikoho nebojím, … ale pro tým by to nebylo dobré a bla bla bla Asi jediný Leclerc řekl chci Hama bude to paráda, je to pro tým bezvadný
hama chcel ellkan
ja neviem ja si nemyslim, ze by verstappena ohrozoval prave alonso ked sa neposr4l z hama ked spolu superili
Hama do RedBullu taky nevzali, nedělejme že nevíme proč, prosím.
moj pohlad: hama nevzali do RBR lebo to nema logicky zaklad, takisto uz mu taha na 40, do konceptu sa nehodi, a nie, Verstappen by sa z neho nepokadil, ale pokial to ma teamu robit spatnu krv, tak nedelej, ze nevis proc, prosim
verstappen velakrat zdoraznil, ze unho je priorita pohoda v teame a klidek (s lewisom tazko)
Ano, jsou jezdi vedle kterých by Max neměl pohodu a klídeček. I když, podle dnešního Hama těžko soudit, vypadá smířený i s interními prohry. Jestli se to s autem na titul ještě změní, já nevím. Tak v pohodě by podle mého ani teď být neměl. Ale raději to vynechme nebo mě Hamovci ještě sežerou
co ja viem, nenapisal si podla mna nic, co by nebolo ocividne ale tam je tych faktorov tolko, ze si u hama moze clovek vyberat a ajtak nebude vediet odpoved
v marci 2025 sa ukaze jak na tom Lewis je
Titul je jediný cíl. To ostatní je už irelevantní. Už jsi dokázal vše.
mozno by som to upravil takto
S Renaultem, to je jediná skutečná výzva kterou zvládl jen jediný jezdec na světě
nah Ferda ti vysvetli, ze tam slo o hmotove tlumice
RBR napr s renaultom pohorel, to vieme
To je F1, vždy tam je za tím spousta věcí
Myslíš pohořel… ty 4 tituly v řadě?
to slo dneska od teba s neweym a aerom hele
Jó hmoťáky. Podobně klidně se chová dnes RB.