To je taky pravda.
Už jsi zase toxik?
Zvykejte si, naštval mě že podepsal Aston. Vracím se na dráhu hejtra
Tak v RB se Max a Helmut Alonsa bojí. V Astonu si ho váží a Alonso si váží jejich důvěry, ergo tady není co hejtovat.
Hlavně David nevidí co se tam peče na 2026, stejně jako to neviděl u Hama na 2015
Ideální scénář by byl: 2025 easy titul s RB a v roce 2026 zpátky do Astonu. Ale nemužeme chtít všechno.
Nechť Max k nám přijde do Astonu 2026, jestli chce jezdit druhý
Sorry Puff,ale zase sa vyjadrujes ako decko. Len velke reci,co by si ty urobil, keby si mohol,ale skutek utek. Tak sa konecne predved aj v reale. Chod na to!
A možná by vařil dobrý kafe…
Si si to trocha poplietol podla špekulácii alonso nechcel ist do RB ak by mal sutazit s verstappenom ale chápem bál sa…
Podle spekulací klidně, realita je jiná Čekáme na Maxe, Alonso nebude říkat že by ho Aston neměl podepisovat protože je ještě moc mladej či moc bílej či co já vím
Podle spekulací je tam taky pěkně dusno…
Každopádně Max říkal, že všechny, jen ne Alonsa.
No presne tak a tomu verite
Nic take nehovoril, len si to dobre prelož, alebo ti pomôže situs a jeho chatgpt
Nevadi skusil si
Musíš umět číst mezi řádky piňďulando.
Medzi vasimi riadkami sa neda čítať. To je bud ano alebo nie. A ked je to zrazu nie, tak treba citat medzi riadkami
Nerozumím ti, myslím mezi řádky Verstappena o konkurenci vedle sebe.
Co kdyby Aston Strolla skutečně vyrazil a místo něho posadil do svého vozu Sainze?
Stát by se to skutečně mohlo.
Dva Španěly vedle sebe F1 ještě neměla.
Teoretiky to možné je, i když si myslím že by byl zvažován kvůli Hondě i Cunoda. Nebo Max pokud na to má odvahu a nebojí se
Honda možná zaplatí Yúkimu místo jinde.
Vůbec nedokážu odhadovat pro jaké možnosti se Honda rozhodne.
Stroll zůstane. I když po závodě jako včera mě taky přepadaj myšlenky že to nemůže vydržet.