Ja by som bodovanie nemenila. Na čo budú tímy bojovať, keď majú bod zaistený? (v prípade ak by prešiel nápad, že má bodovať každý). V dove keď musia šetriť všetko čo sa dá, by žiadny tím nešiel zbytočne do rizika radšej bod ako sa vybúrať. A nepáči sa mi ani tento návrh, že bodovať bude 12 jazdcov. Aj keď asi je to zlatá stredná cesta. Radšej nexh robia dačo s dominanciou jedného tímu a jazdca.
A tiež uliate štarty, ideme to robiť čo najkomplikovanejšie, takže až o také 2,3 hodiny po pretekoch, po preskúmaní bude jasné či sa ulial štart a teda príde trest alebo nie, miesto toho, aby ako ak tímy hovoria sa zainvestovalo do novych, citlivejších senzorov.
A keď už frflem, tak poriadne, páči sa mi ako sa vyriešil problém s nič neriešiacimi 5 sekundovými trestami. Zmeníme ich na 10 a budeme ich dávať každému hlava nehlava bez ohľadu za čo trest dostal. A ako príklad sme to videli v Číne, stroll dostal rovnaký trest ako logan, čo tam po tom, že Lance bol mysľou na Rolan Garros a zničil preteky Riccimu, proste iný ako 10 sekundový trest nepoznáme.
Z f1 sa stáva vtip a nie kráľovná motošportu