Komisári rozhodli: Ricciardo príde na štarte VC Miami o tri miesta (prehľad verdiktov) | Magazín F1 - F1online.sk

Zase si myslíš, že jsem úplně blbej :grin:

Nikdy, tady je to samá intelektuální smetánka :slightly_smiling_face:

To máš pravdu… Praggnanandhaa Rameshababu. Taky jsem netušil co tam mají pořád s Prahou, pak jsem pochopil, že je to pro všechny Pragg jenom :grin:

Pro Ricciho ano. Přesně jak píšeš, ale proč se obrátily proti němu? :slightly_smiling_face:

Proti Riccimmu se nic neotočilo. Přenášení trestů do dalších závodů je naprosto běžné

Trestných bodů ano, pentle za překročený počet povolených komponentů taky, občas i pentle ze za velice nebezpečné prohřešky, ale přenesení pentle za poměrně běžný přestupek vidím poprvé.

Toto je běžný prořešek jo? :grinning:

Ano stává se. Dokonce mnohem častěji, než Alonsové vybržďování.

S tím Alonsem jsi posedlej, dokud nepřestaneš o něm lhát, tak se nebudeme bavit.

Nemůžu za to, že vidím situace střízlivými očima. Být do Alonsa těžce zamilován, taky bych možná trochu přimhouřil oči, ale nikdy bych si na ně nedal klapky jako Alonsisté.

Jaký klapky? Ty přisuzuješ Alovi úplně všechno, co je negativní a je to úplně mimo, dneska ti to tu vysvětlují i fans z jiných táborů a jen se dohaduješ, protože Alonso.

1 Like

solidny trolling od F1 youtube, pozrite co za fotku dali k strollovi u videa s pozavodnymi rozhovormi :grin: :grin:
image

2 Likes

Dnes vysvětlovali, než jsem přesně popsl videa, které tady vložil @Hedgehog

Však na videu je vidět, co psal @Hedgehog a dál? Prostě si neměl pravdu a zase na Alonsa házíš něco co neudělal

Tak tomu sám nevěříš, že se dokážeš s někým nebavit :grin:

2 Likes

Čekám na Ferdovu omluvu :slightly_smiling_face:

Schválně si pusť tohle video zpomaleně, kde uvidíš, jak Alonso někde kolm času 0:12 - 0:13 při vjezdu do zatáčky zablokoval kola tak až z nich šly oblaky kouře.
Právě tohle Alonsové zablokování gum bylo příčinou Strollové kolize.

1 Like

Jasná pohoda, Ferdo :smile:

Alonso zablokoval obě přední kola, protože před ním prudce zabrzdil Sainz a Alo do něj nechtěl vlítnout, už to tu bylo napsaný několikrát.

4 Likes

Může za to že se vyhnul :smile:

1 Like