Komisári boli nemilosrdní. Russella a Antonelliho potrestali za prehrešok v boxoch | Magazín F1 - F1online.sk

George Russell si v kvalifikácii na Veľkú cenu Bahrajnu vybojoval druhú priečku a Andrea Kimi Antonelli štvrtú, ale štartovať z nich nebudú. Komisári oboch potrestali stratou jedného miesta za incident z boxovej uličky, ktorý de facto zavinil ich tím.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/194988/komisari-boli-nemilosrdni-russella-a-antonelliho-potrestali-za-prehresok-v-boxoch

Ved práve že nevysvetlila

Lebo v čom získali výhodu sme sa nedozvedeli ale text jak scenár telenovely

Ako by povedal klasik. Musí je*ať chalani

Problem bude u teba medzi stolickou a klavesnicou, tu je to vysvetlene dost jasne:

Dobry argument od sportoveho riaditela FIA a trest na mieste a velmi vystizne nasledne dodane:

+1 miesto absolutne ok, kedze sa to stalo prvykrat. V buducnosti kludne +3 miesta ako je za blokovanie pilotov v rychlom kole.

2 Likes

nedopadli az tak zle.

3 Likes

Veľmi triezvo zhodnotené. Ale chvalabohu pre nich po starom.

1 Like

Nemohli by nic povedat ani za 3 miesta, ale toto mi pride ako fajn kompromis. Len Kiks chyta rapel, lebo Mercedes sa predsa netresta.

4 Likes

Tak jest na pewno :smiley:

Jeden by si myslel, ze v Mercedese pozna pravidla viac ako iba jeden zamestnanec.

1 Like

Pán jest z polnoci?

3 Likes

Musel som si to dať do prekladača, aby som zistil, že “z polnoci” znamená zo severu. Díky Ferdo, zase som sa naučil niečo nové po poľsky (možno nikedy využijem v Nowom Targu). :slightly_smiling_face:

3 Likes

Slůvko ke slovíčku a hned budeš světový. :smile:

1 Like

Keď budeš niečo šukať v Targu :grinning:

3 Likes

Nedělej si srandu, takhle mluvil kdysi i jeden kolega z Opavy. Pro nás Pražáky to bylo pokaždé jak rána kladivem :smile: .

2 Likes

:smiley: :smiley: :smiley: co nadeláš.

1 Like

Prídem na samochode a niečo tam pošukám. :slightly_smiling_face:

1 Like

Ja tež na roveru :smiley:

2 Likes

Takže jsi nerozuměla když někdo říkal “Un i”.
Nebyl kolega spíše z Orlové? Tam se muví po našimu. Opaváci mluví po prajzsky.

Na samochodě jehaju rusňáci.

Možná máš pravdu, mohla to být Orlová. Už je to dávno :slight_smile: . Asi jsem si to spletla s Opavákama, které se kterými jsem se setkala kdysi na dovolené na Popradském plese. Byla s nimi neskutečná sranda, ale než jsme s kamarádkou pronikly do jejich řeči, trvalo nám to asi tři dny :smile: .