Komisári boli nemilosrdní. Russella a Antonelliho potrestali za prehrešok v boxoch | Magazín F1 - F1online.sk

Jó s nimi je sranda. Určitě se museli hodně haltovat a mluvit tak, aby jste jim rozuměli. Mi se jejích slang moc líbí a rád je poslouchám.

Samozřejmě trochu přeháním, ale hlavně ta intonace je úplně jiná. Pro nás to opravdu na první poslech bylo jako cizí řeč. Ale byli to bezvadní chlapi a měli s sebou výborné domácí pochutiny, nějakou brutální lihovinu, k tomu králičí klobásky… No Sodoma Gomora :smile: .

1 Like

Jaká sodoma gomora, vždyť jste se museli náramně bavit. :stuck_out_tongue_winking_eye:
Ale jim nerozumí ani Poláci, tak je ten rejích slang unikátní. Já jim rozumím téměř dokonale, ale bohužel tou řečí nevládnu. Určitě bych tady diskuze občas okořenil.
Bohužel se slangová mluva vytrácí, což je velká škoda. Zase bude svět o kus kultury ochuzený.

1 Like

Zaujímavé, že tu Kiks nedržkuje tak, ako pod článkom o McLarene. Asi karma, že? Pančelka (bývalá)

1 Like

Tak kontaktuj svoju pán čelku lebo zjavne buď nevieš čítať alebo si nevychovany a útočis na iných za niečo čo nevieš.

Ja som svoj názor na toto napísala hneď vo vlakne o Q

1 Like

Za mne FIA (výjimečně) rozhodla nejen papírově správně, ale i jistým citem pro situaci a rozumně to zdůvodnili.
Na trest to bylo, tohle se prostě musí dodržovat a kdyby se to přešlo, tak v budoucnu hrozí různé “dobré nápady”. Ale zase vzali (taky správně) do úvahy konkrétní situaci, že nedošlo k žádnému reálnému ovlivnění Q a tak dali penalizaci jen o jedno místo, ač mohlo být i více.

A keď si ti pokazí tvoj rover, zachráni ťa pomoc drogowa.

Tak :slightly_smiling_face:. Pan mówi po polsku?

Pokud tam mela deti rodicu podobnych tobe, nedivim se ze je radsi byvala…

2 Likes

Pravidlá sú pravidlá a mali by sa dodržiavať…ale čo je za hlúposť, že z bezpečnostných dôvodov? :grin: či stoja v garáži alebo na konci boxovej uličky, sú mimo trate, navyše ku Gasliho nehode došlo mimo cieľovej rovinky a ďalší hlúpy argument, že by mohlo mať za sebou kolo a iní nie :grin: veď len stáli a ďalší by sa pridali za nich aj tak skôr, ako by bola kvalifikácia reštartovaná

Veď to je dosť blbý argument, že pri ďalšej červenej by ostatným škrtli časy a oni už mohli mať kolo za sebou, veď predsa všetci stáli na konci boxovej uličky a čakali na reštart kvalifikácie a je veľmi malá pravdepodobnosť, že by iba oni stihli zajazdiť celé kolo a tí za nimi nie a aj tak je to celé hypotetické, lebo sa nič také nestalo…ale ako som písal v mojom komentári, pravidlá by sa mali dodržiavať