Koľko si Max Verstappen zarobí vďaka novej zmluve? | Magazín F1 - F1online.sk

Formula 1 nepatrí medzi športy, kde by boli platy pilotov a podmienky zmlúv verejne dostupné. Na rozdiel od veľkých zámorských športových líg, kde sú platy hráčov verejné ako súčasť pravidiel o platových stropoch, v F1 sa fanúšikovia pri zisťovaní platových podmienok musia spoliehať na mediálne špekulácie.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/242797/kolko-si-max-verstappen-zarobi-vdaka-novej-zmluve

taký je nadšený z novej zmluvy,že hneď podal špičkový výkon v Holandsku aby sa zavďačil…či?

Snad mu ty peníze přinesou štěstí, když jim dal přednost před novou výzvou.

Zaslouží si je.

2 lajkov

Ved si tvrdil, ze vyzva je zostat v RB a neodist to Mercedesu.

2 lajkov

Však mohl zkusit ještě Ferrari, McLaren, Aston nebo GT. Vybral si peníze ve špatné F1.

2 lajkov

No ano, ale vraj ho tam nechceli.

Jakože nejlepšího pilota galaxie nikde jinde nechtěli? Však svědci Verstappenovi tu operují s tím, že se o něj týmy perou a každý tým se přetahuje o nejlepší, to jste zas dopadli jako s tím vaším bojem proti AMuSu a odchodech z RBR.

1 lajk

Ono 100 mega pre 1 pilota nedá nikto okrem Ferrari a teraz zrejme aj RedBullu. Ak sa zdvihne Aston na top úroveň a výhľadovo ho odkúpia Arabi, tak si možno kúpia aj Verstappena.

No tak jestli jsou pro Maxe důležitější prachy, než samotné závodění v F1, tak proč ne.

1 lajk

Jo, hned v neděli ukázal, že jsou to zasloužené peníze.

2 lajkov

Rozvin to - co konkretne sa podla teba v nedelu ukazalo?

Tvoje neschopnost sledovat závody.

Teba som sa nepytal. Preco zo seba robis spinlessovho hovorcu? Co je podla teba nesvojpravny?

To je mi jedno, že si se neptal. Reaguješ v otevřené diskuzi, kde na tebe může kdokoliv reagovat. Jestli s tím nejsi ok, tak piš do DM.

Ked uz mas potrebu reagovat, tak to rob vecne.

Já na tebe reagoval věcně. Kdyby si uměl sledovat závody, tak se neptáš Spina na tak očividnou věc.

Nereagoval si vecne. Neviem, co na tej otazke bolo take ocividne.

No právě, že nevíš co je tak očividný jen prokazuje tvoji neschopnost sledovat závody :man_shrugging:

No tak mi vysvetli, co je take ocividne. Mne nie je jasne, preco je Maxova chyba z nedele dokazom toho, ze si nezasluzi svoju lukrativnu zmluvu.