Žiada sa mi k tomu ešte povedať, že vo všeobecnosti skladby, ktoré nie sú mainstreamové, nie sú automaticky lepšie. Často je to iba záležitosťou ega poslucháčov (v mnohých prípadoch aj rôznych menej spoločenských típkov), ktorí keď o sebe povedia, že nepočúvajú mainstream, tak sa cítia byť odlišní a špeciálni oproti ostatným, mysliac si, že do toho vidia hlbšie, čo im robí dobre.
Mainstream nebo alternativa, prirovnam to k zenam, preferuji to druhy
Ak to chápem správne, tak podstatné je, aby bola žena niečim zaujímavá a to ju robí príťažlivou.
Len pekný fyzický vzhľad niektorým ženám nepomôže
Hodne opravdu hezkych zen pracuje v erotickem prumyslu, domu je nikdo moc nechce.
S tým čo si napísal sa nedá iné ako súhlasiť na 100 %
To tvrdí wikipédia.
Mustainova závislosť od alkoholu vyvolala v rokoch 1982 a 1983 ostré hádky medzi ním a Hetfieldom. Mustaine raz vylial pivo na basgitaru Rona McGovneyho, pričom takmer spôsobil vážne poškodenie. 1. apríla 1983 prijala skupina gitaristu Kirka Hammetta zo skupiny Exodus a o desať dní Hetfield s Ulrichom oficiálne vyhodili Mustaina z dôvodu sklonov k pitiu. Mustaine založil heavymetalovú skupinu Megadeth. Neskôr sa zamýšľal, prečo ho Metallica neposlala na liečenie. Aj ostatní členovia kapely, obzvlášť Hetfield, pili vo veľkom, no Mustainov alkoholizmus mal agresívnejšiu povahu. Zostava Hetfield, Mustain, Burton, Hammett, Ulrich by bola viac ako zaujímavá
No jednoznačné to nie je Je to asi aj dosť subjektívne.
„Metallica“, hovorí sa mu tiež Black Album. Album sa stalo najznámejším a malo najvyššiu predajnosť spomedzi všetkých albumov Metalliky. V roku 1999 Metallica získava za 11 miliónov predaných nosičov ocenenie Diamond Award. Album sa stáva jedným z najznámejších albumov v rockovej histórii. Kapele od toho času vliezla do hlavy komerčnosť. Už im nestačilo normálne pódium, muselo byť v tvare „snake pit“ (doslova: nora/hadia pasca), to znamená trojuholník s utrhnutými vrcholmi. Nechýbali ani pyrotechnické a svetelné efekty.
Load je šiesty štúdiový album, ktorý vydali v Spojených štátoch a Vertigo Records medzinárodne.Na albume sa ukázala hardrocková stránka Metallicy, na rozdiel od obvyklého thrash metalového zvuku kapely, ktorý odcudzil veľkú časť fanúšikov kapely. Aj mňa
Ja zase preferujem o niečo viac hard rock ako trash metal, takže pre mňa sú albumy od Load melodicky a zvukovo tie lepšie
Tak tak, presne, ako píšeš.
Tu budem diablovým advokátom a treba povedať, že komerčný úspech nezaručuje aj to, že je to po technickej stránke dobrá vec , čo ale Black je, spolu s Master of Puppets je to najlepšie hudobne napísaný album Metallicy (čo sa týka konštrukcii skladieb, riffy, melodickosť etc.).
Každý to máme jinak, mně třeba podle hodnocení alb vychází takovýhle vějíř momentálně:
je to asi lehce zkreslené, protože ne všechno, co jsem kdy slyšel a chtěl bych ohodnotit, tak jsem reálně ohodnotil, vlastně tam toho mám celkem málo, ale jako vzorek asi dobrý na nějakou statistiku.
Za mě každý hudební styl má něco a já to nemám striktně změřené na metal, ale troufám si tvrdit, že hlavně metal mě zkraje formoval, no přesto mám ted na druhém místě pop.
Co se týče metallicy tak první 4 alba jsou jasný metal a black se stáčí ke klasickému rocku - mně už to prostě tolik nesedlo, ač uznávám kvalitu toho alba v daném žánru.