Budú ženy jedného dňa vo Formule 1 pretekať po boku mužov? Je to utópia alebo len otázka času? Podľa Davida Coultharda nežnejšie pohlavie v najvyššej motoristickej súťaži uvidíme – no až niekedy po roku 2030.
Teď nevím jestli už nejsem za hranou nějaké HRKR+ komunity Nerad bych na sebe poštval hněv kohokoliv, já jsem mírumilovný člověk. Zrovna nedávno jsem četl statistiku že poslední dobou prudce roste v ženském sportu počet případů úrazu varlat
Také jsem mírumilovný člověk, v principu vlastně věřím, že to těm lidem v osobním životě může pomoci.
Ale ať mě to prosím necpou horem dolem a zároveň je nesmysl aby trans soutěžili s normálními ženami.
Realita je, ze se rodi i mezitypy, jsem pro upravu zaziteho nesmyslu zena, muz a pridat mezityp, protoze kdybych se narodil jako mezityp, nezbylo by nez se hodit nekam do lesa, nebo do thajskyho bordelu.
Aha, takze turbo varle, proto je 30s pred peletonem i z 9. mista a jeho kolega, pouhy dvoukulkac je bridil..Alonso a dal dozadu uz jen single players..