Jasne tebe vylezanej z gauca sa mudruje fajne ze keby vidi v spatnom cez mechanikov tak by nesiel.a mechanika tam ma naco? Prosom ta usetri ma tychto dristov uz mam dosť, idem sa pobaviť inde su tu aj iní adepti
Uznavam, ale ty si to delas sam ze si smesny, vtip udelas jen nahodou kdyz o tom ani sam nevis a to je rozdil.
Co by ste tu bezomna robili.
Oni? Po chvili by sa zacali osie.rať sami medzi sebou z nenazdajky
Vsak si tu furt, mam takovou teorii ze to mas odstupnovany, tech sest nicku protocis od rana postupne, rekneme po ranu zacnes jako pindula, to jses jeste strizlivej, po obede uz mas nabrane tak se lognes jako rolandyno a vecer uz mas poradne tak jedes Jose
No a kdyz mas dobrou naladu tak litas po byte z pokoje do pokoje a odepisujes si navzajem a davas si sam sobe srdicka…
Teórie ti nikdy nešli.
Adeptov na hádky tu je dosť. Keby sme odišli všetci, tak by sa nakoniec hádali aj s Evap.
Ved uz aj do nej sa pustili vsetci traja zato ze si myslela podla svojho dve veci, tak sa zhlukli jak supy
Neprekvapuje ma to. Honzíci sú primitívny druh útočiaci v tlupách. Niečo ako naši indiáni pod Tatrami a na východe. Takzvaní podľudia.