Čo má spoločné s tým, že to kazia zastávky v boxoch, že odišiel niekto z tímu a ostatní si rozdelili jeho robotu? hádam mechanici zostali rovnakí, tam je zle niečo iné, možno niečo zmenili, používanú techniku a nie že to spôsobuje odchod niekoho, kto so zastávkami nemá nič
nahoda.
SC, dazd, chaos, hluk, v boxoch vela ludi, pretoze vsetci prezuvaju, auta su nizke. Toto sa proste stane.
Ten mechanik se tam motá jak vítr v bedně.
Ked uz si pindal na verstappena vcera ze sa ani nepozrie do zrkadiel (zrazu ked ide onho tak uz je zle ked sa jazdec nepozera) tak si pozri onboard ako brzdil pred zrážkou… Ze spravil všetko aby zabranil tomu
Nech si to odserie tím, nie jazdec ako v tvojom ponímaní, ahaaaaaa to je len pri verstappenovi, alebo piastri a alonso ze
Však Puff nemá rád Alonsa ani Piastriho, tak co je tam pleteš?
Ved prave preto ze nema tak som ich dal jedneho vreca s maxom…
Nikde nikdo a vuz c.1 to napere primo do auta co jede na vymenu do boxu pred nim, i kdyz ho vidi v zrcatkach, pak ho ma pred ocima, vi o nem celou dobu, ale proste prida a napere to do nej, znemozni mu vymenu a Kimi musi prejet pitlane a jet odkrouzit dalsi kolo, jasnej umysl pilota, tady neni o com.
ty si taky vul hahaha dobre tyyy
Toto mohlo dopadnúť veľmi horšie
Ešte že Kimi zareagoval a vyhol sa
Inak to mohlo dopadnúť zle pre našich mechanikov ak by odletelo nejaké koleso
Toto nijak nedokazuje že sa pozrel,.len že už keď videl že brzdí Kimi tak zabrzdil
nedokazuje ze sa pozrel? ale dokazuje to tvoje ze zacal brzdit az ked videl ze brzdi kimi ? aky mas dokaz ty teda ?
brzdil lebo nechcel kolidovat , to snad da rozum nie? ci si myslis ze chcel sa vyburat ohrozit ludi naokolo a znicit si preteky ?
Ale nepozrel sa že ide auto…pohyb hlavou neurobil teda trestať sa muselo.
Kimi z jeho onboardu urobil maximum aby to zmeirnil a ostal vo fast lane čo povedal sám Max.
Zase ďalší hystericky
Ja nikde netvrdím že je to jeho vina, len ze “predísť” nehode sa pokúšal už až dosť neskoro ak sa bavíme o Tom čo on mohol urobiť aby sa vyhol trestu športového charakteru
Vuz c.1 ma vzdy prednost, preto je tam ta 1ka. Ked ide vuz c.1 ostatni musia davat pozor. Antonelli mal predvidat.
Take iste maximum urobil Max, obaja zareagovali velmi pohotovo. Keby je na Maxovom alebo Kimiho mieste tenista, tak ten by pokosil pol pitlane a zastal by niekde pri poslednej garazi.
Jediny kto urobil nieco zle, je mechanik RB.
ale ved ja nerozporujem to ze mal dostat trest, pre mna zamna aj 100000e pre tím, tobolo ich maslo, ja fur nechapem co sa ma pilot co pozerat do spatnych ved sa sustredi na to aby dobre pustil spojku dobry start rychlo prec ked ho mechanik pusti hotovo… ci je to verstappen hamilton russell hocikto mne je jedno co ma co stym jazdec… keby sa to stalo russellovi tak tu pistis (co aj robis ked sa jedna o neho) ako 12ka ze zato moze tím a nie jazdec a blablabla, ziadne ine veci za tym nehladas, a ze by mohol predist, dristy zaujate, to je vsetko… takze klidek moja, histericka si tu jedine ty …
Nemam problem uznat dobrej vtip.
Zase nevieš o čom dristas
Ja som sa ho tu včera niekoľko krát zastala
Ale za toto vždy dostava trest aj pilot
Sak to vieme. Tak nepis dristy ze ze max zacal brzdiť az ked kimi zacal brzdit, ked vies prt ci to tak bolo… pekny večer
Vidím
Že až vtedy si uvedomil ze ide auto
Inak by asi logicky nevyšiel nie?
My to vieme, ty si tu jeden z najvacsich vtipalkov bobiku.
Viac ma bavi uz len Honzik. Ale ten nie je vtipny, ale smiesny, to je rozdiel.