Ale udělal, to jen ty to nechceš vidět
ja nanho mam takisto svoj nazor, hodil som tych troch do rovnice len kvoli tomu, ze sa od padu rezimu sklonuju prave oni traja najviac
Můžeš mi tedy bez problému popsat, co Fiala pro náš stát tak prospěšného prosadil.
Z Kaluska se dělá satan, ale zbytečně. Podívej se, jak Klaus se Zemanem si pěkně notuji i teď, jak spolu provedli provatizaci
ta privatizacia je najvacsi scam na obcana, aj v cr aj na sk a my sa tu potom natahujeme o prosperite statu a statnych podnikov ked si to par hlav doslova podelilo medzi sebou vtedy
Stačí privatizace Unipetrolu pod Zemanem do Agrofertu
zrovna nedavno som cital toto
Mapování.cz - Andrej Babiš a Agrofert: Kauza Unipetrol odporucam kazdemu kto ma pocit, ze Andrejko je spasitel
„Doležel mi sliboval, že nám za pětimilionový úplatek umožní koupit si od Poláků z Unipetrolu zpět firmu Chemopetrol – o kterou jsme kdysi usilovali, ale vytlačil nás Babiš,“ řekl Pitr deníku Právo. „Ale my už o ten byznys nemáme zájem.“
https://www.mapovani.cz/casova-osa tu mas zmapovanu celu historiu az po myslim rok 2016, je zaujimave ze uz v prvom roku bola inflacia na cca 21%
Privatizace dopadla katastrofálně a zapříčinila rozprodej státu ve velkém. Předpokládalo se, že akcie podniků zůstanou předevím v rukou stávajících zaměstnanců.
Jako alibi bylo řečeno, že tehdy nikdo nepočítal s vytvořením privatizačních fondů. Jenže najednou se vyrojili Kožení a další. Pak už se v rozprodeji státu nedalo zabránit.
Prý.
ku privatizacii ani nemalo dojst, kazdy kto si naivne myslel, ze s pomocou kuponov od Kozeneho bude moct vlastnit cast statnych podnikov, tak rychlo vytriezvel to je to co sa mi napr aj dneska nepaci, ze mas rozne aplikacie napr eToro atd, kde si za 300 USD kupis akcie napr Microsoftu alebo Tesly a citis sa ze ti patri ta firma haha hlavne medzi strednymi manazermi oblubena tema na debatu, lebo si pozreli jedno video na youtube od nejakeho skrachovanca a myslia si, ze takto mozu hybat ekonomikou
Tady nesouhlasim, k ní dojít muselo, kvůli chybejicimu kapitálu a investicim. Provedení však bylo strašné, ale za to určitě taky může Fiala
Mi každou chvíli volají nějací nabízeči výhodných akcií.
Nejvíce mě potěší jejích nacvičená úvodní věta, že mi slíbil zavolání až se vyskytne extršťavnaá výhodná nabídka.
Já se jich na oplátku ptám proč mi tak lžou, když je všechny automaticky posílám do pjdele.
S těmi urputnějšími pak rozvíjím debatu jestli se cítí být pro lidstvo skutečně tak neužiteční, že zvládnou pouze kecat do telefonu a tím už většinou družná debata končí.
hej myslel som to tak, ze k TEJ KONKRETNEJ nemalo dojst, podobne to na Slovensku spravil Meciar kde sa nemocnice predavali za korunu atd, vysledok mozme po 30 rokoch sledovat v priamom prenose
preco asi? Rusko je radovo mensi trh + jednat so skorumpovanou bolsevickou lichvou, to chce silny zaludok, budovy bez okien a na pitie len flaskova limonada…
Když se podíváš na Mazepiny, Abramoviče a další, tak se nezdá, že by Rusko byl nezajímavý trh.
Prostě se velká část firem shlédla být zasypaná dolary.
Miliardaři a oligarchove znamenaji zajímavý trh?
Ty zatím hledej nějaké příklady čím dokázal být Fiala pro náš stát prospěšný.
Zdá se, že se Ti do toho nějak nechce.
uz len tym, ze vyhral on, a tympadom nevyhral A.Babis aka agent Bureš
V tom případě by ve vládě mohl klidně sedět nějaký beduín z cizí planety.
Opravdu si takhle představuješ vrcholnou hlavu státu?
Jak píše @Hedgehog nevyhral agent StB co si z rozpoctu bral penize pro svoje podnikani a na fotky s pavem. Pak vidím jako dobrý krok ke konsolidaci veřejných financí, dále tam vidím i změnu orientace a dverzifikace odběru energii a surovin z vícero států, než být závislý na jednom agresorovi