Keď sme vyhrávali my, pravidlá sa zakaždým menili, vyhlásil Montezemolo | Magazín F1 - F1online.sk

ja sa na fialu pozeram nestranne, chapem, ze nepopularne rozhodnutia nechce nikto robit, ale niekto musi, a namiesto bezhlaveho rozhadzovania a kupovania si volicov Fiala robi opak, utahuje opasky, logicky to krajina insolvencii neakceptuje ale urobit sa to musi

inak ked sme doobeda riesili pomoc ukrajine, zober si, ze Slovensko ma celkom solidne nakrocene ku tzv Greckej ceste, kedy sa EU skladala aby Grecko nezbankrotovalo, a pri Babisovom vladnuti by to podobne postihlo aj Cesko, to by prave bola ta NUTNA pomoc od EU, ktoru teraz neschvalujes, ale neschvaloval by si ju aj keby Cesku hrozil bankrot?

Co finanční pomoc, kvůli dluhove jízdě, vem si i scénář, kdy by bylo Slovensko či ČR napdnuty vojensky, taky by byl Ferda za to, aby se nám nepomahalo? :wink:

Takže propaguješ zcela neužitečného člověka, který po vzoru Ignáta Herrmanna náš stát pouze vyžírá?

Já si vždycky myslel, že svět chce pokrok, né pouze přešlápavat na místě a uculovat se nad rozpadajícím státem.

lepsi beduin z cudzej planety ako bolsevik z tej nasej.

Kdo nás stát vyžíra? Andrej a Tomio? To souhlasim, ale nepodporuju ani jednoho

byt zasypany mafianskym zlatom z Ruska ma svoju, velmi vysoku cenu. V tom prostredi nema vacsi zisk ten sikovnejsi, ale ten co drzi zverak na gule.

1 Like

A pak občas někdo vypadne z okna, když se nelíbí režimu

1 Like

Já Babišovi nikdy na lep neskočil a znám jeho praktiky. Ani se mi nelíbí, jak si Babiš díky Ukrajině dovolil zdražit konzervy o 100%.
Ale od toho by tady měl být stát, aby Babišovi praktiky znemožnil. Pokud s tím nic stát neudělá a pouze tupě přihlíží, tak se stává spolupachatelem.

Jó přesně takhle se z růžového světa stávý fialový hnus.

Že sis na Masaryka vzpoměl?

Ty praktiky jsou v Rusku furt :slightly_smiling_face:

to je ta spravna otazka praveze a nic proti @Ferda ale pride mi to tak, bud to uplne vytesnil a nemysli na to, alebo neviem … Pretoze do 24.2.2022 sme si ani my v cesku a na slovensku nemysleli, ze sa nas nieco take ako Vojna Ruska s niekym moze dotykat …

1 Like

no pockaj, co teda predstavuje u teba “stat” a co “vlada” a co “premier”?

1 Like

Ferdov konecny argument v kazdej diskusii:

3 Likes

je to skoda, tieto diskusie z roznych dob mam rad, u mna to neni o tom kto ma pravdu ale o roznych pohladoch na problematiku, preto sa casto pytam ako male decko

1 Like

Dal jsem zcela jednoduchou otázku co Fiala udělal pro náš národ prospěšného.
Jedinou odpověď kterou jsem dostal byla, že ve volbách porazil Babiše.
Ale jinak za celé dva roky neudělal pro stát zhola nic. Znáš jiné zaměstnání ve kterém za nicnedělání dostávaš peníze? Mimochodem dva roky je polovina celého funkčního období.
Vždyť ten parazit je zaměstnancem našeho národa, ale jediné komu prospívá je Ukrajina a nejspíše i jiné sorty, kterým pouze tupě přikyvuje.

Mně třeba stačí, že vloni zajistil dostatek plynu. Ještě si pamatujeme, kdo nám nepokrytě vyhrožoval “Mrzni, mrzni, vlčí chvoste!”, že jo? Naštěstí se nepo…, jak mu někteří “odborníci” doporučovali, že bez zavrtání do nejmenované zadnice se náš stát zhroutí. Taky benzín není za 100,- Kč, inflace jde dolů, ono to půjde. Škoda, že jsme prožrali konjunkturu, ale co už. Někteří by si už mohli zase pamatovat, že se střídají léta tučná a hubená, no a někomu zase místo hrdosti, že jsme bez ohledu na vlastní složitou situaci dokázali pomoct napadenému národu zbyde řvaní a nadávky.

3 Likes

Stockholmský syndrom?
Třetinu plynu dovážíme z Ruska i dnes, takže se o žádné embargo nejedná. Mimochodem i před Ukrajinou se ku nám dovážel plyn z jiných zdrojů. Sice to bylo pouhých 10%, ale cesty byly.
Takže ani v tomhle směru žádný rozumný přínos ze strany Svetříků a Fialy nevidím.
Tedy až na Ukrajinu. Jedině pro ni je Fiala prospěšný.
Už se těším až jednou budou na Ukrajině rozdávat řády zlatého lososa a Fialka bude čestně stát v první řadě.

Stockholmský syndrom z Rusáků nemám ani náhodou, to mi věř. A pořád doufám, že se přes Ukrajinu nedostanou, takže možná jednou už jako součást normálního světa nezapomene, kdo ji pomohl. K plynu - je možné, že k nám třetina plynu stejně jde, asi to embargo ze strany Ruska není stoprocentní. Na to se totiž rádo zapomíná, že ne my od nich jsme přestali brát (to bylo pořád v rovině debat), ale nejdřív oni nám přestali dodávat. To bylo už potom, co uměle vyhnali cenu plynu. Naštěstí jsme to zvládli.

4 Likes

Toto plati o najvacsich prispievateloch fora, ked su diskusie k F1 :smiley: