Stačí se podívat jak úspěšně byl zlikvidovaný náš průmysl a zemědělství.
Pusť si tohle, ty průmysle
Ten priemysel bol za mna uz za rezimu odsudeny na neuspech kedze len v tabulkach sa plnilo ale realne sa kradlo, znama situacia ked sa staval dom tak sef stavby z nakradnuteho materialu postavil aj sebe dom a ked vyslo tak aj svagrovi
Pozri sa na mesta ako humenne snina vranov nad toplou, to su cisto satelity priemyselne, strazske s Chemkom takisto, a v tych mestach sa schvalne vystavali fabriky a chemicky atd a co je z toho dnes? Keby to bolo tak prosperujuce tak vy tych mestach a celkovo na vychode by neskapal pes
Pouštím, ale zatím poslouchám, že Mertlík popírá téměř všechno co tady sám tvrdíš.
mercedes je auto, trabant je tiez auto. rozdiel ziaden. hlupaci co si kupuju toyoty, hondy, bmw… mozu si predsa za desatinu kupit dongfeng. je to predsa to iste…
myslis ten priemysel, co v 1967 zacal odlievat tlakovany hlinik a potom sa 30 rokov nepohol z miesta? Pozri sa co sa vyrabalo v automobilkach v CR v 1989 a co sa vyrabalo napr v Sakure. Tam najdes odpoved, kto zlikvidoval priemysel.
Myslí ty prosperující státní podniky ČD a Česká pošta
V Humenném jsem nebyl už 40 roků, tak nevím jak to tam dnes chodí.
Ale asi to bude stejný problém jako se všemi výrobci, kteří po převratu přestali dodávat do Ruska, ale přeorientovali se na západ.
Ono zahodit jistý trh a snažit se protlačit v zavedeném trhu vůbec není jednoduché. Proto hodně firem zaniklo.
Teď jsem četl, že po Kladně, Vítkovicích končí i Liberty. Bývalé NHKG. Je to nějaké divné, když zrovna ve válečné době je zvýšená spotřeba oceli.
moj point bol v tom, ze tie statne podniky boli len na papieri profitujuce, a po prevrate sa to klasicky sprivatizovalo, preco to vtedy stat isiel privatizovat? ved za to fiala nemoze, ze tu pomaly 30 rokov neprosperuje priemysel
To jsou státní podniky. S těmi jako argument proti občanům neobstojíš.
Přesně jak s poštou a dráhami zachází vlády s celým naším státem. Všechno vede od desítí k pěti.
Copak já Fialovi vyčítám chemlonku v Humenném?
to priamo nie, ale mam z teba pocit, ze ten pomyselny rozpad statu a vlastizradu vnimas len od prichodu Fialy, a to co bolo predtym ta nezaujima, neni to ziaden osobny utok, diskutujeme
To ani náhodou. Alergii na politiky jsem dostal od vlády Špidly a Paroubka.
A přesto tuhle politiku podporuješ
Paroubek, Kalousek, Babis - pride ti, ze tito traja pani sa postarali o priaznivy chod ceska?
Co se Ti nelíbí na tom, že náš stát uměl ukázat celému světu tlakové lití?
Určitě to byl větší úspěch, než výtlaky současných politiků.
O destrukci česka určitě.
No tak je super ze to takto vidis, a tym ze fiala teraz robi kroky ake robi, mas pocitt ze chce cesku ako krajine pomoct alebo ju este viac znicit?
Zatím pro náš stát nic prospěšného neudělal.
S tím Kalouskem bych byl velice opatrný