Ševčík a odborník?
Taková rada už existuje, jmenuje se NERV
Akorát ty návrhy jsou občas dost ostré a k tomu jsem se chtěl dostat. Ono není problém sesekat rozpočet na 50 mld, akorát to by lidem masivně popraskali všechny žíly v mozku když i teď při kosmetickém škrtání jsou nasr aní.
Nedivím se, že je lid v nelibosti, když mají utahovat opasky a vidí jak vláda rozebírá stát.
Kdyby ČR existovala ve vzduchoprázdnu (a nebo případně za vysokým ostnatým a ostře hlídaným plotem alá KLDR), tak souhlasím, že by jsme měli řešit jen ČR.
Akorát tak to není, že? V realitě, kde Putin ostře změnil geopolitickou situaci, je potřeba řešit vyšší záležitosti. Ten vtip je, že to je i v zájmu Čechů.
Ale vždyť my za takovým plotem jsme. Copak někdo chce prosadit i naše zájmy? Stačí se podívat jaké ohlasy mají naše předsednictví v EU.
Rusofilov a komunistov fakty nezaujimaju, tam je to o emociach. Sa stavim, ze Ferda prestal citat/vnimat pri slove konjunktura.
No jaké? A neberu ty kecy trikolory, spd a ano
mas tam jeden fakticky omyl v tej tvojej uvahe, pouzil si slovo mysliet.
ono je fajn pochopit, ze ked je krajina v EU tak je to sucast celku EU a neni to o tom ze sa preferuje nieco viac a nieco menej, ale mozno to ja chapem zle
Já měl včera ananas za 3,50 to není špatný
kandovany 100g?
asi i včera utržený.
no jo, to je ten kapitalisticky zapad
Zažil jsem už RVHP a nevidím v tom rozdíl. Jen jsme zbraně místo na západ otočili směrem k východu.
Největší rozdíl vidím v tom, že EU se zabývá i tvarem banánů.
A EU s jednotným trhem nefunguje?
mam otazku, snad na tuto uz odpovies, ak nie nic sa nedeje
Ako by podla teba mal stat sustredovat pomoc priamo Cechom? ake kroky by sa mali podniknut, aby ludia nenadavali na sucasnu vladu a na EU? Co konkretne myslis tym:
Hele a data 6 GB/25,- Kč
ja som stara skola a dobijam si kredit, mam 7gb za 300 kc pre rypalov, pausal pre mna nema cenu, neesemeskujem, netelefonujem, vsetko riesim cez internet, aj volania aj chatovanie, a doma mam 1gbit internet, a jeden den v tyzdni chodim do kanclu cize to mam pokryte
Libanon je (byl) fajn. Švýcarsko východu.-
Tam jsem chtěl vždycky jet a chvilku tam třeba i žít.
Stalo se tam hodně věcí, bomby, státní převrat.
Hodnota měny je na úrovni toaletního papíru.
Velká škoda…