Keď sme vyhrávali my, pravidlá sa zakaždým menili, vyhlásil Montezemolo | Magazín F1 - F1online.sk

Výdaje na důchody dosáhly v únoru 2023 podle údajů ČSSZ úrovně cca 54,1 mld. Kč.
Za leden a únor 2023 se jednalo o cca 107,8 mld. Kč.

Ferdo, už prosím tě fakt přestaň s tou Ukrajinou, když se motas max na svých pocitech

Za první pololetí se na důchodovém pojištění vybralo 305,2 miliardy korun. Výdaje dosáhly 345,53 miliardy korun. Do penzí z toho putovalo 342,03 miliardy korun, zbytek se využil na správu

1 Like

To je v pořádku, darovat to těm, co nemají v životě tolik štěstí

1 Like

To neni likvidace, to je pomoc resp bola to pomoc, u ktorej mozes cakat revans keby sa to stalo tebe

Proste u mna babis skoncil s covidom kde si vymyslal statistiky aby sa pred jednoduchsimi ludmi ukazal zase v lepsom svetle

1 Like

Btw Babiš teď točí videa, jak nemáme sportovní haly, že na to vláda kašle, přitom sám slíbil stadion pro Sáblíkovou, kterej samozřejmě nikde není

Takych veci najdes spustu ale to sa klasicky nehodi do propagandy no

1 Like

Já tohle samozřejmě chápu, ale nelíbí se mi, že jsme sami pomáhali tuhle válku vyprovokovat.

Vyprovokovat válku? To myslíš vážně? :roll_eyes:

4 Likes

Hlávkové zelí 29,90kč/kg, byl jsem konsternován.

Ono akakolvek podpora Ukrajiny je aj investicia ktora sa vrati (to ak to chces ekonomicky). Ak by sa vojna rozsirila - ta skoda by xx-nasobne previsovala terajsiu podporu a to by si nechcel. Je dolezite aby Ukrajina zvitazila a Rus sa vratil (aj ked sa snazi aj s inymi o rozosiatie konfliktov po svete). Takze pomoc utecencom, zbrane, sankcie (to zahrna aj to ze mame vyssie naklady) - je vsetko malo ak by sme mali platit realnu vojnu na nasich uzemiach a nasledne obnovu krajin a pod…
A ludsky rozmer - pomoc tomu kto to potrebuje sa snad nejde riesit populisticky. Naposledy nas odrovnal vlekar - pri nastavovani nadaval ze on ma hypoteku a vyssie ceny energii a potravin a vsetky “jeho” peniaze na jeho pomoc ide ukrajjincom - tak vravim ze hypo si vzal dobrovolne a na nehnutelnost ktoru ma a ktoru mu nikto nezbombardoval a ani nemusi utekat z krajiny - ale to ako hrach na stenu
Vsetko sa da pouzit aj zneuzit - noz viem mat na krajanie chleba a aj na zabitie - je to na nas a na nasej moralke. A to iste plati v kazdej oblasti

4 Likes

Není ostuda něčemu nerozumět, blbý je když jsi si jistý svým postojem i když nevíš jak daná věc funguje :slightly_smiling_face:

3 Likes

Putin, Fico - a podobni tvrdia ze za vojnu na Ukrajine moze fuj-fuj zly zapad, USA a samozrejme Ukrajina - ze to oni vyprovokovali - to sa k nim pridas?
Ak ano - moze niekto k tebe napochodovat do domu/bytu a zabrat ti ho a zmlatit ta a samozrejme povedat ze za to mozes ty a este Jozko Mrkvicka a ze ste to vsetci vyprovokovali? To nemozes mysliet vazne…

1 Like

Stačí se podívat na čísla.

Absolutní korunová hodnota státního dluhu ke konci třetího čtvrtletí roku 2023 dosáhla výše 3 115,0 mld. , což oproti konci roku 2022 představuje nárůst o 220,2 mld. Kč. V relativním vyjádření činil státní dluh vůči HDP 43,1 % oproti 42,7 % na konci roku 2022.20. 10. 2023

Ty taky naděláš :grinning:

Jo… Už octup. :slight_smile:

Správně, stačí se podívat na čísla
Rozpočet loni skončil schodkem 419,7 miliardy korun. Státní dluh loni stoupl na rekordních 2,47 bilionu korun. “Ačkoliv ČR v evropském srovnání patří stále mezi nejméně zadlužené země, tempo růstu státního dluhu v roce 2021 bylo třetí nejvyšší,” upozorňuje NKÚ.

Populistum, extremistum a všekecalkum neoctupím :slightly_smiling_face:

1 Like

Zjistil jsem, že mi to je jedno.

Můj život mi to neovlivňuje a sám jsem strůjcem jeho štěstí a směřování.
So idgaf anymore.

1 Like

No hezký no.
Ale tady je jeden problém, zeptám se nejdřív tebe- jak by jsi byl spokojen kdyby nastoupil někdo jako Kalousek? Někdo kdo by začal fakt ostře škrtat.

2 Likes

Myslím, že by bylo nejlepší, kdyby byli ve vládě skuteční odborníci a ekonomové.
Kdo ví, třeba nějakou takovou skupinu sestaví Miroslav Ševčík, když ho chtějí odvolat z vedení Národohospodářské fakulty.

Ohánět se jedním grázlem, ale obhajovat druhého neberu jako správný argument.