Keď sme vyhrávali my, pravidlá sa zakaždým menili, vyhlásil Montezemolo | Magazín F1 - F1online.sk

len mam otazku - Babisove hospodarenie predtym ahlavne v covide, bolo u teba ok?

1 Like

Ne Ferdo, tam není dotovani války, ale škoda teto diskuze, ty když nevíš, co by tak se uchyluješ tady k těm nesmyslům.

1 Like

U nás je najmä z tohto dôvodu opätovne volený chronický klamár Fico s hrošou kožou.

3 Likes

Fico a Andrej jsou hrobnici demokracie a ekonomiky v Česku a Slovensku

2 Likes

Přehlížení dopadu války na Ukrajině je ubohost.
A ukazování prstem na Babiše je další ubohost, protože jeho chyby by se daly poměrně lehce napravit, ale fialková vláda je neschopná a žádné rozumné kroky nedělá.

Vlastně fialková vláda za celou dobu své moci pro náš stát neudělala ani jeden krok, který by byl pro náš stát prospěšný. Pouze navyšuje státní zadluženost tak neskutečným tempem, že by odpovědní měli být souzení za vlastizradu.

@Ferda approved this shit 🫠

ono je najsmutnejsie, ze Babis pravdepodobne tie volby vyhra najblizsie a to zas budu ludia nadavat na Fialu, ze babis musi po nom riesit co natropil :smiley: to je nekonecny kruh viesco s tymto proste, babis si vezme fialoveho plysaka zas na rokovanie vlady, pekne na kameru, vsetko zle zvali nanho, jak na taku voodoo panenku a jeho stupenci budu len ze AAAAANOOOOOOO to je ono pane Babisiiiii

1 Like

Neodpověděl si na otazku @Hedgehog ano/ne. Místo toho furt píšeš o svých sympatiich a nespymatiich. A přesně proto vypadá naše politicka scéna, jak vypadá.

Ubohost je, když tu nějaký politik řve, jak by jsme měli vyjednat mír mezi Ukrajinou a Ruskem, když 3 zastupci Ruska v rozmezí 2 týdnu řekli, že budou válčit, dokud nevezmou část Ukrajiny pod sebe.

Ubohost je psát o vlastizradě vlády a napsat, že kroky Babiše se dají lehce napravit. Víš vůbec, co je to strukturální deficit? Co by si dělal ty? Předpokládám, že by si zase jen prskal a nic víc

Je to tak a je to smutný, ale víš co, proč by Alenka v říši dluhů něco řešila? Proč by miliardář řešil ekonomickou situaci ČR za x let? Oni budou vysmati, to že další generace nebudou mít ani pomalu na podnajem, tak to se bude dělat, že Fiala :upside_down_face:

Musím uznat Hogříku, že jsi to napsal pěkně.
Je vidět, že když máš o něčem znalosti, tak umíš vysvětlit i argumentovat.

Jaký propastný rozdíl mezi tím, když se snažíš o techniku.
Tam je to tristní, jako bych já chtěl poučovat jak se vaří svíčková…

Máš u mě like a možná v budoucnu i nějakou čepici s býkem :love_you_gesture:.

Jak možná? Já čekám na ten slibenej merch :grinning:

Jediné dva merche které jsem tady slíbil, jsem už dávno odeslal…

Vlastně tři, jeden jsem předal osobně.

pred casom som zhliadol asi vsetko dostupne info co je na Frantu Mrazka, Krejcire, a Babisa, jak si po pade rezimu pekne privatizovali a “prehadzovali” statne filialky a podniky, dalej Matrix AB je super sonda do fungovania tohto filantropa :smiley: pozri, ja sa riadim heslom Politikovi never, ale trocha so mnou rezonuje to, ze Fiala je novodoby satan co zostupil do Ceska aby ho triznil … zijem tu uz pomaly 7 rokov a nonstop pocuvam na Babisa len to dobre, a na jeho oponentov tie najhorsie veci :smiley: samozrejme cest vynimkam, ale nalada v Cesku je vacsinou takato

Hele fakt si mi to slíbil :stuck_out_tongue:

Je to strašný, mě je z toho fakt i zle, si pak říkáš, že se lidi neumí ponaucit z historie ani trochu

Pošli odkaz a zítra ti to odchází…
Akorát nevim, co by jsi s tím dělal :smiley:.

Odkaz na co? :grinning: na to, že se mi to slíbil nebo si mám vybrat merch? :grinning:
Co asi? Nosil ne :grinning:

Na to že jsem ti to slíbil, přeci.

Navíc už toho moc doma nemám a když tak nošené. Poslal jsem to nemocným dětem, myslím že dokonce na tvůj popud.

Ale můžeme si zahrát hru, odpoledne pošlu fotku hory a když uhodneš bez nápovědy jméno, máš čepici.

Celkové výdaje na ukrajinskou uprchlickou krizi od začátku ruské agrese loni v únoru do konce letošního dubna byly 35,8 miliardy korun.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ukrajina-vydaje-uprchlici-prace-dane-odvody-ministerstvo-financi.A230512_153655_domaci_svm

Tahle suma, kterou náš stát vyhodil za jeden rok pro uprchlíky by vystačila pro důchodce dva roky.
Kde jsou dodávky zbraní na Ukrajinu, kde je zvýšený nákup nových zbraní pro náš stát, kde je nákup nerostných surovin mimo Rusko.
Když se tohle všechno sečte, tak jen úrok na podporování války je vyšší než důchody.

Jsem sklamaný, že máme tak hloupý národ, že si této likvidace našeho státu nedokáže uvědomit.