No hlavne treba mysliet na to, ze sa upravovali pravidla podla ktorych sa tieto situacie posudzuju…
Ani jednomu se nepovedla kvalda a závod měli oba solidní.
Za nehodu mu, ale něco strhávám.
Sorry, zabudol som na to s kým diskutujem… normálne som ti chcel dať šancu. Nepochopil som prečo si začal spomínať Rakúsko. Tie situácie sa vôbec nepodobajú… nevadí… snažil som sa slušne si vymeniť názory… podľa teba to je snaha sa hádať… poznáš také príslovie “podľa seba súdim teba”? Nechaj tak… už ti šancu nedám… Ja som sa snažil ti vysvetliť, že ak by bol Verstappen v súboji s Piastrim o 10 cm vpredu, tak po rovnakom pribehu(Verstappen si skráti šikanu, lebo Oscar tam miesto nenechal a prvú pozíciu si nechá) tak by si žiadal trest pre Oscara? To vážne? Pri 10cm budeš rozdávať tresty raz na jednú raz na druhú stranu podľa toho ako tých 10cm bude vyzerať?
… to není jen kvalda, koukni třeba jak si Piastri poradil s Hamem a jak Lando, ale jak myslíš, je to tvoje hodnocení
Vážně má bejt větší rozdíl? Rozdíl dělá chyba v kvali ale v závodě byl Norris rychlejší.
Všetci to tak cítime… lebo 10 cm nemôže rozhodovať že raz dostane trest jazdec na vnútornej strane a raz na vonkajšej… “Let them race” … za mňa ak si niekto skráti trať a získa výhodu, tak má vrátiť pozíciu… trest pre Maxa úplne správny… v mexiku ale ani náhodou
Ale veď práve o to mi ide… mne tie pravidlá doteraz nie sú jasné. Boli niekde zverejnené?
Když jedeš na vítězství, proč by jsi měl jet rychleji? Za mě naopak velice promyšlený výkon a tak aby byl první, víc není.
Rozhodování těchhle situací bude asi na čele až na výjimky kontroverzní. Pokud to komisaři dokáží aspoň trochu důstojně obhájit, tak se s tím asi budeme muset smířit. Nemuseli by ze závodníků (ani z nás) dělat úplné “nechytré” .
Podle mě najíždíte dost na Piastri vlnu. Né že by mi Piastri nebyl taky letos sympatický ale to obrovské stranění jemu na úkor Norrise je až moc okaté.
Když už, tak nechápu hodnocení Pufovo hodnocení jezdců Mercedesu. Hlavně Russell super kvali a v závodě prostě auto Mercedes špatný.
Jo tak to jsi strašně moc hodnej, ale nemusel by si mít tyhle teatrální vystoupení, když nastoupíš s
Takhle chodíš slušně diskutovat, že někoho napadneš, jak někoho nenávidí? To fakt normální není.
Zase a znovu: Piastri byl první na apexu, Max pustil brzdy, nikdy neměl šanci dát tu zatáčku. Pusť si Palmera nebo Coultharda, říkají naprosto to stejný.
Mexiko - Lando byl na apexu první, byl v zatáčce, ale Max ho vytlačil - jasná pencle.
Proč Lando nevrátil hned pozici? Protože se po Austinu řeklo, že pokud je pilot vytlačený a má nýrok na tu pozici, tak si ji může přenechat. Jestli ředitelství závodů to zase změnilo, to nevím. Každopádně i tak měl Lando ještě kolo vrátit tu pozici, just to be safe. Jenže přišla ta zhovadilost od Maxe v 8 zatáčce. Takže se nikdy nedozvíme, jestli by ji vrátil. Já to nevím a nebudu tvrdit, že by to udělal nebo ne. Sumasumárum - obě pencle jasné, vytlačení soupeře i cutování zatáčky. Nevím co se tu vlastně řeší
Já Piastrimu fandím od F3, tak na jakou vlnu? Fakt je ten, že Piastri ztrácel po Austrálii 13b na Landa, teď vede MS o 10b před Landem. Nevím co víc bys chtěl vidět, jako důkaz rychlosti a zlepšení
Já Piastrimu o to více fandím od té doby co Puff a Evap se do nej pustili za “úprk” do McLarenu (ti ho zase nemaj rádi příliš) Ale jinak o něm určitě nebásním, a o stranění nemůže být řeč. Za mě je to v McLarenu otevřený a dobrá bitka.
Piastri je na blacklistu od prvního momentu v F1.
Já vím, hned vedle Alonsa
Kdyby jsi si měl vybrat mezi Piastrim, Alonsem a Maxem, kdo by to byl?
Na tyto zákeřné otázky nemám odpověď.
Ale ved povedz nebut labuť
Onehdá tu házel tabulku a pokud si dobře pamatuju, tak třetí od konce a teda nejlepší z výše jmenovaných byl Max.
Puff je náš
Myslíš, že Puff chodí na fórum trollovat a vyvolávat hádky, jako vaše úderka jo?