Práve o to ide. George zatiaľ ponuku nemá a čaká na ňu, lebo Wolff mu povedal, že v lete to vyriešia.
Nečudoval by som sa keby George zisťoval situáciu v RB pre istotu.
Práve o to ide. George zatiaľ ponuku nemá a čaká na ňu, lebo Wolff mu povedal, že v lete to vyriešia.
Nečudoval by som sa keby George zisťoval situáciu v RB pre istotu.
Lítá to tak různě po Twitteru.
Dík za pripomenutie špinavých Verstappenových manévrov, ktoré dúfam ak sa aj vyskytnú tak budú, spravodlivo potrestané.
Nie ja som sa tým oháňala v 1 rade na základe toho čo OPAKOVANE a všade hovorí Toto Wolff, zoznámte sa to je šéf tímu Mercedes.
A nervózny je asi ten, čo tu postuje každý šplech aj keď v ňom píše, že žiadne rokovania sa nevedú
Wolff a jazdci vždy riešili zmluvy máj, jún historicky aj s LH a nahradiť ho asi nechceli
Takže Puff je nervózny?
Možno dačo na tom bude, ale pokiaľ to nie je fakt overený zdroj tak sa nejdem vzrušovať ale príjemná zmena oproti ságe prestupu Maxa
Neprekvapilo by ma keby Džordžo poza Vlkov chrbát niečo riešil pre istotu
Antonelliho neriešil v máji ak sa dobre pamätám, či?
Russella za Bottasa tiež oznámili až v septembri (neviem kedy to podpísali, ale asi nie v máji).
Bolo by to logické. Aj jemu musí byť jasné, že Verstappen je veľké lákadlo a George podľa mňa nie je naivný. Bude hľadať iné možnosti až kým nebude mať Mercedes potvrdený na papieri.
V F1 nemôžeš veriť nikomu, častokrát ani keď to máš v zmluve.
Antonelli bol 17 ročný chlapec…ako ho mali riešiť prosím ťa skôr? Navyše u neho sa riešilo už len či Williams alebo Mercedes priamo.
Navyše Antonelli to vedel oveľa skôr dokonca takmer mesiac, ako my po teste v Spa. Teda koncom júla.
Tam išlo o jeho vlastné dobro, hľadala sa najlepšia možnosť pre neho.
Russell za Bottasa bol oznámený koncom augusta/začiatkom septembra
Ale Bottas samotný povedal,že to vedel niekoľko týždňov predtým a defacto to priznali,že už v júni bolo vyjednané! Lebo ak si dobre spomínaš už stihol vyjednať aj inú zmluvu !
Podpísali to podľa informácií pred letnou prestavkou. Už v Spa to dávno vedel…
A podpísať to mohli dávno predtým …prečo by nie ? Ako vidíš mesiac skôr ako mi to piloti vedia bežne.
Takže zase len tí chýbajú informácie.
za mna je ten prvy manever velmi podobny tomu co bolo v prvej zakrute v Dzidde. Vravis ze Oskar mal dostat 10s? Ja si to nemyslim…
Piastri nebyl první na apexu a vytlačil Maxe jo?
to si povedal ty. Ja vravim, ze Verstappen ma plne prave citit krivdu. Mali priznat, ze v Mexiku dostal penalizaciu za nejake predchadzajuce resty. nie sa incident zo 4. zakruty.
Ještě dlužím:
Verstappen 8/10; Tsunoda nic
Leclerc 10/10; Hamilton 5/10
Russell 6,5/10; Kimi 6/10
Piastri 8/10; Norris 6,5/10
Sainz 9/10; Albon 8/10
Hadjar 9/10; Lawson 7/10
Bearman 8,5/10; Ocon 7/10
Alonso 8/10; Stroll 3/10
Hulkenberg 5/10; Bortoleto 4/10
Gasly nic; Doohan 3/10
Za 4 zatáčku dostal právem, když byl v zatáčce jako druhý a ještě vytlačil Landa. Že to jako fanoušek Maxe nechceš pocopit je jiná věc.
V podstatě souhlasím. V Mexiku dostal trest, protože ho nedostal předtím v Austinu a lid byl pobouřen .
… rozdíl 1,5 bodu mezi nimi za Džiddu vzhledem ke všemu co se stalo mi přijde opravdu jako velice, ale velice mírné
Puff je přísnej na Piastriho a jemnej na Norrise
Narážal som na toto:
Pritom Antonelli podla teba v juli…
Russell bol oficialne oznameny zaciatkom septembra, ziadne koncom augusta, neklam a spekulacie sa zacali sirit v juli, nikde som nevidel nic o tom, ze b to bolo dohodnute uz v juni.
Bottas bol podpisany po sezone, kedze Rosberg to zabalil necakane a dalej asi nema zmysel ist.
Takze ake vzdy? S kym teda riesil Wolff vzdy zmluvy v maji a juni? Prvu s Hamiltonom? Alebo dokonca so Schumacherom?
Predlzenia s Lewisom neratam, kedze tam to bolo jasne, Lewis bol vzdy uradujuci sampion vo svojom primetime a najvacsia hviezda F1, tam cas nebol podstatny. Teraz je vsak najvacsia hviezda Verstappen a Russell moze mat pravom obavy, kym to nema na papieri, aj napriek slubom Wolffa. Preto je logicke keby sa poistil rozhovormi v inych timoch.