Keby Red Bull okamžite vrátil pozíciu, mohol vyhrať, myslí si Brundle | Magazín F1 - F1online.sk

Práve o to ide. George zatiaľ ponuku nemá a čaká na ňu, lebo Wolff mu povedal, že v lete to vyriešia.

Nečudoval by som sa keby George zisťoval situáciu v RB pre istotu.

Lítá to tak různě po Twitteru.

Dík za pripomenutie špinavých Verstappenových manévrov, ktoré dúfam ak sa aj vyskytnú tak budú, spravodlivo potrestané.

1 Like

Nie ja som sa tým oháňala v 1 rade na základe toho čo OPAKOVANE a všade hovorí Toto Wolff, zoznámte sa to je šéf tímu Mercedes.

A nervózny je asi ten, čo tu postuje každý šplech aj keď v ňom píše, že žiadne rokovania sa nevedú :grin:

Wolff a jazdci vždy riešili zmluvy máj, jún historicky aj s LH a nahradiť ho asi nechceli :rofl:

Takže Puff je nervózny? :smiley:

Možno dačo na tom bude, ale pokiaľ to nie je fakt overený zdroj tak sa nejdem vzrušovať :smiley: ale príjemná zmena oproti ságe prestupu Maxa

Neprekvapilo by ma keby Džordžo poza Vlkov chrbát niečo riešil pre istotu

Antonelliho neriešil v máji ak sa dobre pamätám, či? :thinking:

Russella za Bottasa tiež oznámili až v septembri (neviem kedy to podpísali, ale asi nie v máji).

Bolo by to logické. Aj jemu musí byť jasné, že Verstappen je veľké lákadlo a George podľa mňa nie je naivný. Bude hľadať iné možnosti až kým nebude mať Mercedes potvrdený na papieri.

V F1 nemôžeš veriť nikomu, častokrát ani keď to máš v zmluve. :smiley:

1 Like

Antonelli bol 17 ročný chlapec…ako ho mali riešiť prosím ťa skôr? Navyše u neho sa riešilo už len či Williams alebo Mercedes priamo.

Navyše Antonelli to vedel oveľa skôr dokonca takmer mesiac, ako my po teste v Spa. Teda koncom júla.

Tam išlo o jeho vlastné dobro, hľadala sa najlepšia možnosť pre neho.

Russell za Bottasa bol oznámený koncom augusta/začiatkom septembra

Ale Bottas samotný povedal,že to vedel niekoľko týždňov predtým a defacto to priznali,že už v júni bolo vyjednané! Lebo ak si dobre spomínaš už stihol vyjednať aj inú zmluvu !
Podpísali to podľa informácií pred letnou prestavkou. Už v Spa to dávno vedel…

A podpísať to mohli dávno predtým …prečo by nie ? Ako vidíš mesiac skôr ako mi to piloti vedia bežne.

Takže zase len tí chýbajú informácie.

za mna je ten prvy manever velmi podobny tomu co bolo v prvej zakrute v Dzidde. Vravis ze Oskar mal dostat 10s? Ja si to nemyslim…

1 Like

Piastri nebyl první na apexu a vytlačil Maxe jo?

to si povedal ty. Ja vravim, ze Verstappen ma plne prave citit krivdu. Mali priznat, ze v Mexiku dostal penalizaciu za nejake predchadzajuce resty. nie sa incident zo 4. zakruty.

6 Likes

Ještě dlužím:
Verstappen 8/10; Tsunoda nic
Leclerc 10/10; Hamilton 5/10
Russell 6,5/10; Kimi 6/10
Piastri 8/10; Norris 6,5/10
Sainz 9/10; Albon 8/10

Hadjar 9/10; Lawson 7/10
Bearman 8,5/10; Ocon 7/10
Alonso 8/10; Stroll 3/10
Hulkenberg 5/10; Bortoleto 4/10
Gasly nic; Doohan 3/10

Za 4 zatáčku dostal právem, když byl v zatáčce jako druhý a ještě vytlačil Landa. Že to jako fanoušek Maxe nechceš pocopit je jiná věc.

V podstatě souhlasím. V Mexiku dostal trest, protože ho nedostal předtím v Austinu a lid byl pobouřen :slight_smile: .

8 Likes

… rozdíl 1,5 bodu mezi nimi za Džiddu vzhledem ke všemu co se stalo mi přijde opravdu jako velice, ale velice mírné :thinking: :smile:

1 Like

Puff je přísnej na Piastriho a jemnej na Norrise

1 Like

Narážal som na toto:

Pritom Antonelli podla teba v juli…

Russell bol oficialne oznameny zaciatkom septembra, ziadne koncom augusta, neklam a spekulacie sa zacali sirit v juli, nikde som nevidel nic o tom, ze b to bolo dohodnute uz v juni.

Bottas bol podpisany po sezone, kedze Rosberg to zabalil necakane a dalej asi nema zmysel ist.

Takze ake vzdy? S kym teda riesil Wolff vzdy zmluvy v maji a juni? Prvu s Hamiltonom? Alebo dokonca so Schumacherom?

Predlzenia s Lewisom neratam, kedze tam to bolo jasne, Lewis bol vzdy uradujuci sampion vo svojom primetime a najvacsia hviezda F1, tam cas nebol podstatny. Teraz je vsak najvacsia hviezda Verstappen a Russell moze mat pravom obavy, kym to nema na papieri, aj napriek slubom Wolffa. Preto je logicke keby sa poistil rozhovormi v inych timoch.