Skoda ze dalsi zavod je az za dva tydny, zacalo to ve vyvoji pomeru sil chytat drive, vice tedy v pilotech nez tymech.
Ale Lando spravil to isté čo Max v Austine… pustil brzdu oveľa neskôr len aby bol v apexe prvý. Ale skôr mi ide o to, že získal pozíciu cez trávnik… a trest dostal pilot, ktorý vlastne stratil pozíciu. Sorry, mne to zmysel nedáva. Maxov trest v nedeľu mi dáva zmysel. Mexiko nie. Dávalo by mi zmysle to, že Lando trest nedostal kvôli tomu, že bol vytlačený. A v Mexiku by mi dával trest pre Maxa zmysel ak by vytlačením Landa si ponechal pozíciu…ale stratil ju. Za mňa nebolo čo riešiť. Ale podľa mňa všetci tak nejak tušíme že išlo o odplatu komisárov za Austin, kde sa na nich zniesla kritika kvôli Landovmu trestu… to je to čo mi vadí. Rozhoduje sa niekedy podľa emócií a podľa predošlých závodov… asi sa v tom proste s tebou nezhodnem…
Šlo o vytlačení? Šlo. Lando měl možnost pak ještě půl kola na to vrátit pozici, jenže k tomu ani nedošlo, když Max poslal torpédo do 8 zatáčky.
Povedal som niekde, že Max ho nevytlačil? za 8. či 9. zatáčku jasná pentla… za 4. neviem prečo keď Lando sa dostal pred neho… chápeš o čom hovorím? Nikomu sa krivda nestala… Tam nebolo čo riešiť… Nepamätám si iný súboj, kde by dali penalizáciu jazdcovi ktorý v súboji stratil pozíciu…
A já jsem ti napsal, že Lando měl ještě půl kola na to vrstit pozici, jenže o pár zatáček to tam poslal Verstappen, takže těžko soudit, jestli by k tomu došlo nebo ne. Btw loni v Rakousku vyjel Verstappen ze 3 zatáčky ven po útoku Landa a i přesto, že byl mimo trať, tak si pozici potom nechal.
Veď ja som nikde nenapísal, že Lando mal vrátiť pozíciu. Písal som, že Verstappen nezískal žiadnu výhodu a nechápem prečo bola penalizácia… Lando snáď dostal v Rakúsku penalizáciu že to porovnávaš?
Ne, ty se očividně chceš jen hádat. V Rakousku Verstappen vytlačenej nebyl, pozici si udržel, protože vyjel ven - bez trestu. Lando v Mexiku byl vytlačenej - Verstappen dostal pencli. Čemu se furt divíš opravdu nechápu. Pilot, když si zkrátí trať a získá pozici, tak má kolo na to ji vrátit. X krát jsem ti tu psal, že nevíme, jestli by se to tak stalo. A ty furt, jak mlejnek ignoruješ ty body toho co se stalo
Chce te vystenkrovat…
Russell za Emila?
A Emil do Alpiny
Nespletl si Horner číslo a nechtěl volat Kimimu?
@Kiks čo nám k tomu povieš, nejaké zákulisné info?
Vyzerá to tak, že George hľadá pre istotu zadné dvierka, čo nevyzerá na 100%-nú dôveru Wolffovým rečiam o novej zmluve v lete.
Alpina? Leda by ji už komplet převzali beduíni a byli ochotni za Emila vypláznout balík.
Jestli je o jednání Hornera s Russellem pravda, tak by se dalo spíše usuzovat, že by si s Emilem prohodil pozice právě on.
Ale spíše se jedná o fámy. Uvidíme časem.
Tsunoda do AM jako 3 jezdec.
Russell do RB.
Hamilton skončí ve Ferrari a vrátí se do Mercedesu, kde získá 8. titul.
Takhle to je daný.
Russell do RB k Emilovi?
Copak je masochista?
A to raději moc nebudu připomínat možné problémy s RBPT v příštím roce.
Takové riziko si může lajznout maximálně Alonso, který má s podobným příběhem šťastné a nadšené zkušenosti.
Nikde som toto nezachytila.
“Sources suggest that Russell and Red Bull team principal Christian Horner have had some informal chats over recent weeks, so are aware of each other’s situations even if things have not advanced to full-on talks about a race deal.”
A pokračuje to ako sources say…zrazu ti to nevadí, že nemáš reálny zdroj že?
Ale to,že Toto tvrdí iné ti nevadí
A čo ja viem to nové AMG one ku ktorému sa nedá bežne dostať, nepôsobí, že by sa niekam chystal
Zdroj? Ako bolo by to nečakané a zaujímavé vidieť Džordža v Red Bulle, ale pochybujem, zvlášť keď má na stole ponuku z mdesu. jedine, že by Džordžo pochopil, že Junior ho čochvíľa odsúdi na pozíciu číslo dva
Čo je, čo si nervózna?
Minule si sa tu oháňala tým, že Russell je blízko k novej zmluve a Wolff stratil záujem o Maxa na základe “sources say”.