Keby mal Mick pri sebe Michaela, Steiner by sa k nemu správal inak, tvrdí Ralf Schumacher | Magazín F1 - F1online.sk

Gűnther Steiner by sa k Mickovi Schumacherovi správal lepšie, ak by ho na pretekoch sprevádzal jeho otec Michael. Tak znie verdikt Ralfa Schumachera, brata sedemnásobného šampióna a strýka expretekára Haasu.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/92264/keby-mal-mick-pri-sebe-michaela-steiner-by-sa-k-nemu-spraval-inak-tvrdi-ralf-schumacher

Tiež sa domnievam, že Mick nedostal skutočnú príležitosť, napriek tomu, že za Haas pretekal. Veľmi jasne to tiež naznačil Netflix,“

myslim si to iste… HAAS mal Micka len ako dojnu stanicu z Ferrari Akademie… Samotny pilot ho nejako nezaujimal, asi najme pre Americky povod stajne.

Ktovie, ake su skutocne dovody, preco ho Ferrari vylucilo z Akademie, ale myslim si, ze v tom momente HAAS vedel, ze ho nechce /nebudu bubaky…/.

Ale to, ze ho podpisal Mercedes, dobre, ako 3tieho pilota, ale aj tak, o niecom svedci. Az taky zly asi nebude. Smutna pravda je ta, ze pilot, ktory nema naj auto, a ma vysoke ambicie, sa do kolizii zapoji, proste to je fakt.

3 Likes

V prítomnosti Michaela Schumachera by Steiner vážil slová.

Boze ten trepe. Ovela viac nez pritomnost Michaela, by Mickovi pomohlo, keby v Haase nerozbijal auto v kazdom druhom preteku. To je holt tak, zobrali ho ako dojnu kravu na peniaze a on ich svojimi burackami v konecnom dosledku stal viac penazi, nez do timu priniesol. Niet sa co divit, ze ho Steiner nechcel.
A apropos Ralf Schumacher. Stale viac mi pripomina znudenu dochodkynu, ktora nema do coho pichnut a tak tancuje Mickovi za chrbtom pri kazdej prilezitosti. Nech si radsej zapne vestiaren a necha Mickovu karieru na nom.

Tak neviem aka bola pravda ale na netflixe bola ista cast venovana tomu ked ho prijimali. Teda neviem ci to bolo zdramatizovane alebo to bolo realne ale haas na zachranu stajne musel prijat mazepina a micka a vyhodit grosjeana s magnussenom.

Takze podojili co sa dalo a uz ked neprinasa bubaky tak ho odhodili ako spinavu handru… :man_facepalming:

Teraz reagujem na ostatne ale davam to tebe pod prispevok nech nemusim dvakrat…
Mick nie je zas take poleno ako si ludia myslia. Vyhral f2 a aj f3. O tom potom. Takze jazdit vie.
Mojim nazorom ale je, ze sa snazi vyrovnat jeho otcovi stoj co stoj za kazdu cenu za nalepku za menom… A najma chce otcovi dokazat, ze je dobry ako on. Ale to zial nejde v sucasnej dobe, kde stajne skor davaju na dáta zo senzorov ako na jazdca. Co tym chcem povedat tak nestaci mat len dobreho jazdca v sucasnej generacii v monoposte…

Gunther ale robí biznis. Ale tak trosku ucty by mal mat k ludom celkovo. Ja ho moc nemusim lebo daval pilotov do ich zleho monopostu a ocakaval od nich, ze budu jazdit dobre a potom sa ku nim za to spraval ako k h.vnam :man_facepalming:.

Kolko dnesnych pilotov zo sucasneho gridu by mohlo byt majstrami sveta ak by mali prilezitost sediet v dobrom aute …? :thinking:
Viď taky lando alebo znovuzrodeny alonso…

Takze dufam, ze ked mercedes povstane z popola obrazne povedane, ze tak mick dostane prilezitost sa ukazat v dobrom aute. :slight_smile:

3 Likes

Velice často se stává, že si potomci myslí, že za ně všechno vyřeší jejích rodičové, proto hodně často neuspějí.
Proto si myslím, že bez táty Mick ze sebe vyždímal mnohem více, než by ze sebe vymáčk pod ochranným deštníkem svého táty.

2 Likes

no jo, HAAS ma z toho proste biznis…

Mick nedostal realnu sancu, a ten tlak bol celky. Myslim, ze vedel, ze ho z akademie daju prec, tak tlacil este viac = prisli nehody. Proste necitil podporu, aku mal, a vedel, ze bez penazi do HAASu pojde prec, ak nieco neukaze. Bohuzial ukazal nehody.

Bojim sa ale, ze a Mercedes zrychli, Hamilton tak skoro neodide. :frowning:

na tu cast ked bol Haas na dne a riesili buducnost si pamatam. Steiner riesil nemeckeho sponzora, kto vie ci uz vtedy nebol na stole Hulkenberg.

Čo by bolo keby sa už žiaľ nikdy nedozvieme. O jednom som však presvedčená: s otcom po svojom boku by Mick nejazdil za Haas.

5 Likes

Kdyby nemel prijmeni Schumacher nikdy by v F1 nebyl . To, ze tam s nim tatinek nebyl na kazdem zavode ma byt duvod , ze se s nim Haas rozesel ? … jako vazne … mluvime o F1 nebo o skolce ?

Ale michael stale zije. :v:

1 Like

Pro méně movité týmy je dost velký problém, když příjde o vůz za +10 mega. Schumi takové do jednoho roku zrušil dva.
A teď když je strop cca 150 mega, tak je to velký problém i pro týmy, které mají větší příjmy než náklady.

to sa to keca z domu. Bol si aspon raz za 2 roky co jazdil na nejakom zavode? Nebol. Je tam napr. stary Verstappen furt na zavode? Je! MSch z objektivnych pricin chodit nemoze, takze si mal od prveho dna prist ty a stat za synovcom. ■■■■■■■ si sa na to. Tak sa ticho prizeraj ako skonci kariera dalsieho uplne priemerneho jazdca niekde na urovni Latifiho. Len Latifi to potiahol o rok viac, napriek tomu, ze sa nevola Schumacher.

sranda, takze Micka vyhodili lebo uz z neho nemali peniaze :smiley: :smiley: aha, a to akoze Schumacherovci nemaju dost penazi aby si tu sedacku zaplatili?? Skor si myslim, ze ho vyhodili kvoli slabym vykonom, na ktore nie je ziadne ospravedlnenie. Preco si ho nezobral nikto iny, ked ma potencial?

este by ma zaujimalo co take hrozne mu vlastne ten Steiner urobil? telenovelu Drive to Survive nepozeram…

Tak Schumacher sa ide odvolavat na DtS… Na ktory vlastne vsetci nadavaju, ze vykresluje veci tak ako nie su…

Druha vec, Michael za sebou niekoho mal, pri kom by si jeho sef teamu daval pozor na usta? Nemal, lebo tonepotreboval, hovorili zanho vykony a bili sa onho, nepohadzovali si ho ako Micka.

Co vedie k tretiemu bodu. Ak je jazdec dobry, ukaze sa aj v najhorsom aute. Trapit sa vsak s Mazepinom a Magnussenom, to neznie ako majstrovsky material a preto je mimo kokpitu.

Nic proti nemu nemam, ale keby nebol v akademii Ferrari a nemal priezvisko Schumacher, neviem ci by vobec nejaku sancu na roste dostal. Chlapec za to nemoze, ale jednoducho nie je dost dobry

Corina, teda manzelka MSCH predava postupne majetok aby bolo na jeho starostlivosť, ktora je niekolko milionov rocne. Cize asi tych penazi nemaju na rozdavanie…

3 Likes

moze byt :+1: 151515

trapit sa s Mazepinom? :smiley: ved ho znicil

Mojim nazorom ale je, ze sa snazi vyrovnat jeho otcovi stoj co stoj za kazdu cenu za nalepku za menom…

Vzhľadom k tomu, že veľkú časť svojej aktuálnej kariéry závodil naschváľ po iným menom, si myslím, že bolo posledné na čo myslel prekonávanie svojho otca…

Spravne chapem, ze nevolal sa schumacher? :thinking::joy:

Podla mna sa mu chce vyrovnat ale zial viac mu to nejde ako ide… :person_shrugging: