Kde berie Newey svoje nápady: Je to otravné, ale niekedy ma prepadnú aj uprostred noci | Magazín F1 - F1online.sk

Jasně že s Tebou souhlasím, jen škoda, že je vás tady tak málo :grinning:.

Buďto jsem dneska mimořádně přecitlivělý, nebo už tu zbyla pouze ta životem udolaná a zostuzená část fóra.

Čest všem výjimkám.

Možná by pomohlo se semknout a vyvolat genetické dědictví Bivoje a Jánošíka aby oživili české a slovenské mužství.

2 Likes

Nejde o znalosti, ale o to neustálé fňukání se nedá vydržet.

1 Like

To máš těžké. Dnes se už hrdinové neoslavují, ale pomlouvají.

… a tak to má být, ne? :grinning: Trochu obdivuji lidi co dokáží nějaký rébus prostě vypnout na povel a vrátit se k němu později, tohle já třeba moc neumím.

To máš těžký, fňukání je dnes v módě a lidi jsou na neustálé stěžování na kraviny a řešení kravin spíš pyšní. A to myslím napříč společností, bohužel… To jsem Ti ale moc optimismu nenalila, což :smile: ? Třeba je fakt chyba u nás a vidíme to moc černě :smile: .

1 Like

Kdysi, ještě jako student jsem dělal instruktora na soutěži Marlboro adventure team.
U Grand Canyonu je takové občerstvení, kde jsme měli základnu, jmenuje se Pipe Creek a tam byla u vstupu velká cedule s nápisem "Zákaz vstupu osobám s pe.nisem kratším než 5 inch (palců)…

Dát to sem, tak tady chatujeme maximálně v pěti :grinning:.

2 Likes

No vidíš, jestli bych něco chtěla v Americe navštívit, tak Grand Canyon. A to jsem doteď ani netušila, jaká zajímavá místa tam jsou :smile: .

2 Likes

Jsem stejně zvědavý, kolik ta moje pětipalcová výzva dostane lajků.

Budu to brát jako dosti vypovídající o stavu fóra :grinning:.

Přidávám obrázek, že né vše se měří v milimetrech. :grin:

1 Like

Moje zapojení se doufám nepředpokládá :smile: .

1 Like

Máme rovnoprávnost, né? :stuck_out_tongue_winking_eye: