Každý rok to isté? Kdeže, Ferrari prekvapilo množstvom nových prvkov | Magazín F1 - F1online.sk

Sedemdesiat rokov rovnaké lakovanie? Kdeže, Ferrari dokazuje, že veci sa dajú robiť zakaždým rovnako, ale predsa inak. Iste, na modré logo HP si asi tak skoro nezvykneme, ale Scuderia to tentoraz neurobila jednoduchým prepísaním „SF-24“ na „SF-25“.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/187263/kazdy-rok-to-iste-kdeze-ferrari-prekvapilo-mnozstvom-novych-prvkov

dream team

Ferrari sa to snazi kazdy rok modifikovat a menit co to ide.
Na rozdiel od RB, inak Stake to je uplne trapna praca …
Williams prisiel o bombove pruhy z testov …
Co komu na Ferrari vadi HP ?
Nechapem, nerobi to ziadnu zlu vec.

Ta biela s modrym napisom HP je tam otrasna.Ak by tam bola apson Talianska trikolora,ako v minulosti a nie napis HP,este by som to chapal,ale takto je to ustup z tradicii…Tak isto biela na zadnom a pradnych kridlach nie su pelne,vyzera to ako monopost Dallara zo zaciatku 90 tych rokoch…

1 Like

Ale F-2004 vzhľadovo istý pekný bol? Doslova Enzo by tiež zobral HP. Proste je to veľké množstvo peňazí. A cmon to HP to nijak nekazí.

1000003570

Škoda, že tú bielu nedali na štýl z 2016, vtedy by tam aj to HP vhodne zapasovalo. Takto je to jak päsť na oko, ale stále pekné, lepšie než vlani od Miami.

Nic nie je skoda a vsetko je ako ma byt.
Krasne auto, treba im fandit nech sa im dari.

1991 - modre napisy FIAT + modre napisy Pioneer, jaky problem ?
Jaky ustup z tradicii ?
Mas kratku pamat.
1964 GP USA si vyhladaj …

Leclerc skoro na studenej trati prekonal rekord Michaela Schumachera. Chýbalo mu 7 tisíc s časom 56,06.

Dallara F190 si vyhladaj…

Nie ,F-2004 sa mi nepacilo,pamatam si na rok 1993,ked sa nielen mne mylilo Ferrari a Dallara,mali takmer rovnake sfarbenia,Ferrari doslova okopirovalo Dallaru co sa tyka lakovania a v pretekoch to robilo problemy sledovat,hlavne na ziaciatku,ze ko je kto…Rad by som videl konecne kombinaciu cervenej a zltej na Ferrari,prave tieto 2 farby su symblom automobilky a este nikdy takato kombinacia nenastala.

Nastala, napr. v Monze 2022 …

Ferrari v modré? Slavil se v ní i titul mistra světa, modrou kombinézu naposledy oblékl Lauda | Livesport.cz

2 Likes

Taky by to šlo.

Mohl bys být designer ve Ferrari. Vypadá to 1000x lépe. :slight_smile:

dakujem, az na to, ze som to nerobil a ani by som to nechcel :smiley:

2 Likes

Vyzerá to o dosť lepšie s tou žltou a čiernymi krídlami.

1 Like