K Norrisovi si ostatní môžu začať viac dovoľovať, varuje Ralf Schumacher | Magazín F1 - F1online.sk

Ano neco takoveho, bohuzel takove jizdy nikdo nechce poradat, trochu skoda.

Presne takto to komentatori a media robia. Landa opisuju v tom zlom svetle, ze nedokaze vyuzit potencial auta, nevie si to nachystat predbiehaci manever, ma strach, neni priebojny a podobne omacky kde ho zhadzuju a kritizuju. Pritom on si jazdi svoj zavod ako najlepsie vie. Neviem preco sa on stavia do toho sveta byt jednotou a najlepsim v poli a potom po kazdom 2-3 mieste sa hejtuje ze zase nevyhral. On len minuly rok bojoval chvilu o titul. Teraz sa zase ide porovnavat s Piastrim, ze je zavodne starsi a ma viac skusenosti a Piastri mu naklada a podobne reci. Ved zase ani Piastri neni nejaky mantak co nevie zavodit. V F1 by mali byt top jazdci z celeho sveta a to ze jeden ma viac bodov, ako druhy hned neznamena, ze ten druhy zlyhal alebo je pomalsi. Do konca sezony je este daleko a presvedcili sme sa o tom aj minulu sezonu. Karty sa mozu po 2-5 zavodoch otocit a bude dominovat zase niekto iny.

2 Likes

Dobre a kolko bodov uz stratil z dlhodobeho hladiska tym ze si nevybudoval respekt, omnoho viac nez za 2 kolizie, takto ho tie pirane ako verstapen a piastri budu žrať každe preteky

to su dristy co trepu, v 2022/23 tvrdili ze leclerc je kvalifikacny pilot a ze max je lepsi v pretekoch a preto ich vyhrava, a teraz je max v takej istej pozicii voci mclarenom a tvrdia ze on v kvalifikacii caruje, a v pretekoch ma slabsie auto, ved to je absurdne kazdemu musi byt jasne, ze vtedy mal RB skvele auto do pretekov a ferrari vedelo konkurovat len v Q, a teraz je to to iste s tym ze mcl je do pretekov, a rb a merc dokazu konkurovat v Q, tsunodu tam hodili uprostred sezony bez ziadnych testov bez nicoho cize porovnanie s nim je nefer

1 Like

No pozoor. Vtedy riskantné a bézohĺadné jazdenie si vyberalo kruté následky. Absolútne nezrovnateĺné z dneškom. Ak by dnes Senna jazdil bol by ešte väčšie prasa ako krešstapen. Máš zamilované rúžove pardon modré bréle. On má pravdu. Tiež sledujem f1 dávno. Od r. 1974…

1 Like

presne tak vtedy ked si sa s niekym zrazil realne hrozilo ze za mozete aj zabit a senna napriek tomu jazdil ako prasa, bol to skvely talent, ktory dokazal z auta dostat maximum, ale zaroven to bol psychopat a prepinac, ktory je glorifikovany viac ako by mal byt, ja by som ho zaradil k schumimu a maxovi, to su jazdci ktori boli a su absolutne spicky gridu, a urobia vsetko preto, aby vyhrali… najvacsi velikani, ale rozhodne nie svätci

1 Like

ralf sa pridal k pistovi s kralom ktory cely pretek omielali to, ze norrisovi vraj dlhsie trvalo predbehnut maxa ako piastrimu pricom to bolo prave naopak, piastri sa len vozil a cakal na chybu a trvalo mu to dlhsie ako norrisovi ktory isiel do toho agresivnejsie a len pasivne necakal na maxovu chybu ako piastri

niektori by mali lepsie sledovat priebeh pretekov, lebo im casto unikaju zasadne veci

prvy raz odkedy presla f1 na novu som to pozeral s cesko-slovenskym komentarom a u pistu sa nezmenilo uplne nic, zas ma len presvedcil, ze on tie preteky nesleduje pozorne, ale pre neho je dolezitejsie byt nabudeny a afektovany pri komentovani ako spravne komentovat priebeh
uznavam, ze to udrziavanie sa v nabudeni je velmi narocne a odvadza to pozornost od diania priamo na trati a tak sa moze stat, ze pol kola komentuje ako norris utoci na russella a v momente ked ho predbehne tak je z toho uz dalsi uzasny piastriho predbiehaci manever :slight_smile:

pista s ralfom by si urcite pri komentovani rozumeli, obaja maju rovnaky prehlad o priebehu pretekov :slight_smile:

2 Likes

Pro me by bylo fajn komentatory kompletne vypnout, bohuzel jde jen zvuk celkove, to co se snazi do zavodu vnest, atmosferu vubec nezvladaji, afektovane rvani, jeceni a prehaneni to teda delaji vsichni a vsude, proc…

mna dorazili v sprinte ked im 10 minut nevedelo dopnut ze antonelli musel ist znovu do boxov kedze ho odtial odpalil max

1 Like

Já sleduji závody na F1 TV a tam se komentátoři chovají normálně. Pouťové vyřvávače ponechali Nově.

5 Likes

Cervene svetla zhasli a je odstartovane :rofl: