K Norrisovi si ostatní môžu začať viac dovoľovať, varuje Ralf Schumacher | Magazín F1 - F1online.sk

Aby sa Lando Norris opäť dostal do pohody, potreboval by vyhrať veľkú cenu systémom štart-cieľ. Ak sa totiž ocitne v bojoch s inými jazdcami, bude na svojho kolegu strácať. Ostatní si totiž k nemu začínajú trochu dovoľovať. Taký je pohľad Ralfa Schumachera.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/198206/k-norrisovi-si-ostatni-mozu-zacat-viac-dovolovat-varuje-ralf-schumacher

Ten clovek si nezaslouzi muj koment.

vsak ale ma pravdu v tomto, lando sa musi s verstappenom 2-3 krat zrazit aby si ziskal jeho respekt tka ako to urobil lewis, verstappen je totiz hulvat a nic ine ako hrubu silu neppozna

3 Likes

A predsa si sa k jeho osobe vyjadril. Ide to s tebou z kopca dole ako so Sirom.

2 Likes

Ano, ze postavit se VER fyzicky jina cesta neni, ale spis je to tak ze nikdo krome Oscara nema zajem pretlacovat se na startu kolama jak na motokarach, to mi prijde stupidni a on jako byvaly pilot by nemel propagovat praseci styl. Navic VER je mistr sveta a jezdi jak decko, je dobre ze se Mclarenu ten hnus dari vytlacovat a doufam ze na konci sezony se to zase vrati tam kde to bylo po desetileti, na uroven pac sledujeme F1.

1 Like

Co s tim mam delat, nebud chuy.

1 Like

lenze to je Lose-Lose scenario… Lando tym len strati dalsie body na Oskara… Clovek inac jazdi, ak nema co stratit, a inac ked moze prist o privela… v Landovom pripade, skratka musi jazdit lepsie kvalifikacie… tam ma nad Oskarom prevahu a ked ma pole, tak moze kontrolovat pretek…

No co sa posledneho suboja v Miami tyka, pride mi ze su komentatori na Norrisa priliz prisny… Lando Verstappena predbehol rychlejsie ako Piastri… no kritizuju ho za to ze sa o to priliz pokusal(pocas 4 kol), kym Piastrimu vysiel prvy realny utok a dovtedy sa za Verstappenom len vyvazal 5 kol…

1 Like

Presne jak pises, Lando odjel kvalitni zavod, je to tim ze se vsechno detailne rozepisuje a komentuje.

Ano, cesta dopredu vede pres prvni radu ve kvalifikaci, to je Landova slabina. Jen jaksi pilot by mel mit urcite podminky zabojovat na startu bez toho aby se pri tom prizabil.

1 Like

Ale no tak,zase sa spravas ako urazeny adolescent, pouzivas nevhodne vyrazy a upravujes moj text. Frustracia z vykonov Sira je evidentne velka.:sunglasses:

1 Like

Joo, myslel jsem ze chces byt jako Temny Syr, tak to jses, ci?

A nezapomen si to svoje z jineho nicku hned osrdickovat voe :laughing:

1 Like

Ked myslis a vies, tak si to daj patentovat na lamparni. Nemam zapotreby prispievat pod inymi menami. Ty si tu vsak bol aj bob2, 3, 4 aj 5, ci?:stuck_out_tongue:

2 Likes

A neco k F1 mas, nebo si me prisel jen pozdravit, posrandovat…

1 Like

Mam. Vykony Sira stoja za velku belu a na konci roka by to mal zabalit. V zivote este toho moze dokazat strasne vela, len nie v f1.

Jo, mel by se pak vratit aspon do Mercedesu, vsak pristi rok bude mit nove auto a uvidi, jen musi letos vyskolit personal, to je fakt.

Ten Ralf poslední dobou vykládá samé BS … Lando byl agresivní v Miami po startu i při dalších soubojích (protože veděl že musí dohánět Oscara) a on řekne že je nerozhodný …CO!!!
Lidi fakt neví jak se do to Landa pustit … směšné! :rofl: :-1:

2 Likes

V Mercedese už nemá miesto a dobre to vie

Ale ma, to se neboj, staci zvednout telefon, ale tez jim to moc nejede, proto sel jinam, je sberatel titulu.

Co by u Medveda robil,ked nestacil ani na pozera G-boya? No a o rok by dostal nakladacku aj od bazanta a potom by to zabalil s hanbou.:slightly_smiling_face:

Titul bez kvalitniho auta neziskas, musis se proste za nim vydat, tak to kdysi bylo, piloti nekysly roky v tymech ale pendlovali.

1 Like

Mercedesu to ide 100x lepšie ako Ferrari

A Lewisova éra skončila, nech by dvíhal telefóny koľko chce

Toto je rád,že sa ho zbavil bezbolestne

1 Like