Aby sa Lando Norris opäť dostal do pohody, potreboval by vyhrať veľkú cenu systémom štart-cieľ. Ak sa totiž ocitne v bojoch s inými jazdcami, bude na svojho kolegu strácať. Ostatní si totiž k nemu začínajú trochu dovoľovať. Taký je pohľad Ralfa Schumachera.
vsak ale ma pravdu v tomto, lando sa musi s verstappenom 2-3 krat zrazit aby si ziskal jeho respekt tka ako to urobil lewis, verstappen je totiz hulvat a nic ine ako hrubu silu neppozna
Ano, ze postavit se VER fyzicky jina cesta neni, ale spis je to tak ze nikdo krome Oscara nema zajem pretlacovat se na startu kolama jak na motokarach, to mi prijde stupidni a on jako byvaly pilot by nemel propagovat praseci styl. Navic VER je mistr sveta a jezdi jak decko, je dobre ze se Mclarenu ten hnus dari vytlacovat a doufam ze na konci sezony se to zase vrati tam kde to bylo po desetileti, na uroven pac sledujeme F1.
lenze to je Lose-Lose scenario… Lando tym len strati dalsie body na Oskara… Clovek inac jazdi, ak nema co stratit, a inac ked moze prist o privela… v Landovom pripade, skratka musi jazdit lepsie kvalifikacie… tam ma nad Oskarom prevahu a ked ma pole, tak moze kontrolovat pretek…
No co sa posledneho suboja v Miami tyka, pride mi ze su komentatori na Norrisa priliz prisny… Lando Verstappena predbehol rychlejsie ako Piastri… no kritizuju ho za to ze sa o to priliz pokusal(pocas 4 kol), kym Piastrimu vysiel prvy realny utok a dovtedy sa za Verstappenom len vyvazal 5 kol…
Presne jak pises, Lando odjel kvalitni zavod, je to tim ze se vsechno detailne rozepisuje a komentuje.
Ano, cesta dopredu vede pres prvni radu ve kvalifikaci, to je Landova slabina. Jen jaksi pilot by mel mit urcite podminky zabojovat na startu bez toho aby se pri tom prizabil.
Ten Ralf poslední dobou vykládá samé BS … Lando byl agresivní v Miami po startu i při dalších soubojích (protože veděl že musí dohánět Oscara) a on řekne že je nerozhodný …CO!!!
Lidi fakt neví jak se do to Landa pustit … směšné!